Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

quote:
citat din mesajul lui miki_baby

AAA..si acum ca mi-am adus aminte..la ce concurs votati voi, ca eu nu-l gasesc. As vota si eu clopoteii nostri...hai ca m-am trezit si eu acum:)))

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

pe piciulici punct ro ,dar trebuie sa ii cauti .sau poate te ajuta fetele care au votat

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

L-am gasit!:)) Ma bag la votat.

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui miki_baby

Camelia, ti-am vazut spiridusii...unul mai frumos decat altul! Sa va traiasca! BTW..eu sunt fascinata de gemeni...imi plac fetele tale la nebunie!:D

Miki

Mersi, pai daca-ti plac, tura a doua sa fie la dublu.
Da ce intrebasei si nu ai primti raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Tinna, felicitari sorei tale. Sa aiba o sarcina usoara. La mine s-a vazut inimioara batand de la 6 sapt. Depinde si cand a ovulat, daca a fost mai tarziu de Z14 probabil se vede mai tarziu inimioara batand.

Angelique, felicitari pt. cei 3 ani de casnicie , la cat mai multi. Si sa va bucurati de puiutul vostru. Noi am sarbatorit pe 17.07 4 ani.

Ellenuta, doamne fereste de necazuri. Pai soacra ta nu si-a dat seama ca o grisina se inmoaie imediat de la saliva? Si ca bebeii nu stiu sa mestece, inca.Si cu lingurita.....lenea-i mare cucoana. Sta cu voi, permanent? Poate ar trebui sa-i explici regulile casei. Si nu te mai stresa, Bitzi are nevoie de o mama calma .

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui grati.ela

am reusit sa-i scad febra...a adormit mititelul dupa o zi de maraiala. La miezul noptii ii dau eferalgan.
Camy, da, din supa Ozanei...rosia a fiert intreaga (fara coaja)...nici telina nu e ok dar poftea la supa...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Acuma na, Doamne ajuta sa nu aiba nimic. Ale mele tot numai de la zeama in care a fiert rosia au facut enterocolita. Bine macar ca i-a scazut febra.

Lasa ca nici tu nu arati de 36 de ani.
Am vazut mai jos 15 ani de casatorie. Bravos. Noi avem de relatie ca acu 15 ani eram in clasa a 12. Si dupa a trebuit sa facem facultati si abia dupa aia am facut nunta, alea alea.

Mergi la inceput

Zuzici mamici io ma duc la nani. Va pupez, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumim de urari. In octombrie facem 11 ani de cand suntem impreuna.

Irlandeza, asadar si voi tot in iulie ati facut nunta.

Ereena, mie mi s/a intamplat ceva asemanator cand am dormit cu el in pat. Iubitul meu era de serviciu si noi ne/am destraalat. Cand mai dorm cu el in pat, nu dorm profund, e ca o stare de veghe, adica stiu in permanenta unde e si in ce pozitie doarme. Eh, si atunci am adormit profund si mam trezit la un moment dat si nu mai stiam unde e copilul. A fost o secunda groznica, parca toata viata mi-a fugit din mine. Ufff, doamne.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui irlandeza

Tinna, felicitari sorei tale. Sa aiba o sarcina usoara. La mine s-a vazut inimioara batand de la 6 sapt. Depinde si cand a ovulat, daca a fost mai tarziu de Z14 probabil se vede mai tarziu inimioara batand.

Angelique, felicitari pt. cei 3 ani de casnicie , la cat mai multi. Si sa va bucurati de puiutul vostru. Noi am sarbatorit pe 17.07 4 ani.

Ellenuta, doamne fereste de necazuri. Pai soacra ta nu si-a dat seama ca o grisina se inmoaie imediat de la saliva? Si ca bebeii nu stiu sa mestece, inca.Si cu lingurita.....lenea-i mare cucoana. Sta cu voi, permanent? Poate ar trebui sa-i explici regulile casei. Si nu te mai stresa, Bitzi are nevoie de o mama calma .

Poze de tot felul

tare am certat-o. an intrebat-o unde i-a fost mintea cand i-a dat grisina aia .. . nu sta cu noi in casa dar sta pe palier cu noi .. numa' noaptea se retrage la casa ei ..

io o iau razna .. e drept ca ne ajuta enorm dar nu-mi place ce face. i-am spus in seara asta si a plecat bobosata si suparata .. uffff ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Roxali

Irlandezo mi-ai facut o bucurie...ai o printesa frumoasaaaaaaa focccccc...a meritat tot zbuciumul...dupa culoarea parului pare irlandeza

Ce fete mari ati nascut toate si Laurici ,Angeliq...multa sanatate piticelor!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Hei, mersi de compliment. Intradevar e irlandeza, dupa culoare parului, dupa acte.......Bine, acum nu e roscata, s-a mai inchis, e mai degraba un blond inchis, in poze pare mai deschisa nuanta. Si n-are pistrui, deocamdata, om vedea dupa ce se expune la soare.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose, Doamne ce minunatie grasunica ai acolo E o frumoasa, lasa ca o sa i se vada mai incolo gatul, acum e numai bunuta de rontzait Ce-mi plac paturicile de tipul ala! E de la mothercare, nu? Cat ajunge o paturica asa?

Grati sanatate maxima lui Tudor. Mama ei de viroza! De ce tre’ sa te astepti la rele daca i-ai dat supica si morcov?

Anca.b vazut freza noua, placut! Esti super…si zici ca sotzul e inca in stare de shoc? Tare! Si am vazut si pe bebe Stefan care-i atat de vesel de-ti vine sa razi o data cu el! Doar intr-o poza l-am vazut si plangacios, dragul de el! E atat de sincer rasul copiilor ca imi merge direct la inima! De-am mai putea si noi sa fim la fel de sinceri si spontani!

Ramonab bravo, pescaru’ amator! Aoleoo cat au de curatat sotzul si mama ta

Angi bine ai revenit! tie si sotului tau!

Hai, mey Stancutza, ti-e frica de asa un cosas dragalas? Mai tzii minte ca eu aveam anul trecut unul in balcon, printre flori si ziceam ca-i animalul meu de casa? La inceput m-am speriat, dar apoi m-a amuzat ca nu se temea de mine si nici nu pleca (stau la et.4). Ma rog, in final a murit, dar la cateva zile a aparut altul, serios!

Hellooo, Tinna Multumim pt capitol. Felicitari surorii tale pt burtica mititica! De la 7 saptamani se vede activitatea cardiaca, sa stea linistita (usor de zis, greu de facut, stiu).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Ellenuta, mie cand nu-mi convine ce face sau spune soacra-mea , imi anunt sotul si el trebuie sa remedieze situatia, ca eu daca-mi dau drumul la gura , e de rau. Noroc ca ne vedem f. rar. Poate ar trebui sa-i spui sotului sa aiba o discutie ei doi si s-o instruiasca nitel.

Poze de tot felul

Mergi la inceput