Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 23
gabrittza spune:
grati noi pt febra avem panadol de 3 ori pe zi cate 5 ml ibalgin/nurofen 2 mlde 2 ori pe zi.si keflex(ospamoxin) la 12 ore cte 5 ml.picauri vibrocil sau apa de mare.
gabrittza
si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere
grati.ela spune:
multumesc Gabri!
Tudor are acum 38.9 I-am dat 2.5ml nurofen...sunt destul de alertata.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gabrittza spune:
stiu cum e.daria asereara avea 38,2 iar azi 39.5
gabrittza
si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
ramonab spune:
Ceau ceau asa mai pe seara!
Azi am fost cu sotu la pescuit!!!Oaaaa ce bine a fost!!! Fetelor daca va spun ca am prins impreuna exact 99(nouazeci si noua) de pesti in 4 ore jumatate, ma credeti? Plus vreo 6 aruncati inapoi ca erau foarte mici si vreo 8-9 scapati.Nu e minciuna pescareasca, va jur ca e adevarat!!!!! Nu mari, pestisori mici si doar unul mai mare pe care bineinteles l-am prins tot eu.Am facut o poza cu telefonul, si daca reuseste sotul sa instaleze nush ce magarie ca sa pot descarca poza v-o arat, daca nu trebuie sa ma credeti pe cuvant
.
Razvanel nu a fost cu noi, l-am trimis la mami, asa am putut pescui in liniste.
Ati scris foarte mult cat am lipsit, citesc si revin.Am uitat sa va zic ca sotu s-a dat la curatat pestii, doar jumate din ei ca jumatetea cealalta am dat-o la mami.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
miri_mik spune:
shose, lasa oala pana spre 2 ani! daca e sa fie mai devreme, o sa-ti spuna ea, da rin nici un caz nu fa o fixatie cu tampenia asta. am zis ca-s sensibila la subiect...
grati, bravo pt supica. daca i-a placut, de ce nu?:) stii tu, supitsa face bine la raceala:) vorba din popor. sa treaca repede viriza lui dudu mik. pupic!
danonique, io tocma m-am infuriat azi pe sot si-am zis c anu mai vreau nici o vacanta. a noastra trebuia sa fie in minorca,d ar cu copiii dupa noi...
aaaaaaaa, apropos de discutii sensibiloase: eram la curs (stiti voi, saptamana trecuta pe vremea asta) si vulpea - o flamanda frustrata si ne... - incepe o discutie pe teme de crescut copiii. si zice: "a, pai parintii isi duc copiii la quick sau mc do ca sa scape de grija lor sis a le faca capul patrat lucratorilor de-acolo. nu e de mirare ca-s obraznici. ca parintii astia...". o colega de-a mea tocma povestise despre cat de dificil e pt verisoara ei sa il faca pe fiul ei sa stea in scaunul de mashina, ca ar eun caracter dificil si nah, asta e. acelasi copil are varsta lui bruno, deci sunt convinsa c anu e vorba de caracter dificil ci de frustrare in comunicare, mai ales ca e foarte sprintar si razacios... bun. tac. nu ma exprim ca replica la afirmatia "vulpii" (asa-i zic io c anu-i stau bine ochii in cap si e o javra si jumatate: iscodeste tot, toarna tot si te F... pe la spate cu arta). dar... efirmatia incinge spiritele, si fiecare isi da cu parerea (ma rog, dieter homo, alalt flamand adica, si cu ea care n-are copii). si tac. timpul se scurge. ioma gandeam ca in loc sa merg acasa tre sa stau cu tampitii astia sa se exprime despre chestii pe car enu le cunosc direct... si la un moment dat zic: putem trece la altceva? despre copii putem discuta zile si nopti, intamplator stiu mai multe decat exprima fata mea de "venetic" dar nu e cazul sa face campanie pro si contra celor mai bune metode de crescut copii. e un subiect sensibil si prefer s ane vedem de treaba ca de aia suntem aici.
nah, de atunci... am calcat-o pe vulpe pe coada si nu poate sa priceapa ca de ce nu vroiam io sa povestesc cu ea. ca cu ce m-o suparat. ca ce? daca ea n-are copii, inseamna ca e egoista? am ignorat-o cu totu, dar pe tema cu "subiect sensibil" pozitia mea fu clara si greud e digerat. hihihihi
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
gabrittza, nu zi hop, pana n-ai sarit gardu'! mai stim noi cum e cu teste negative... si cu bebe la purtator!:))
ramona, mor cand au de peshti! rad de ma prapadesc! mis e pare atat de nostimi dar credeam c anumai barbatii sufera de pescareala:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
Ma mai tineti minte??
Am aparut si eu pe firmament, am fost ca exilata fara net. La ultima furtuna ne-a trasnit netul..... :)) Si nu s/a remediat problema decat azi. Dar cu ocazia asta mi/am pus wireless in casa... victorieee!!!! AM net la laptop asa ca o sa ne auyim mai des.
Sper ca sunteti bine si voi si clopoteii, nu am mai citit de secole si nici nu stiu daca pot recupera ceva... Va pup si mi/a fost tare dor de voi!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
gabrittza spune:
welkome back!
quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeSMa mai tineti minte??
Am aparut si eu pe firmament, am fost ca exilata fara net. La ultima furtuna ne-a trasnit netul..... :)) Si nu s/a remediat problema decat azi. Dar cu ocazia asta mi/am pus wireless in casa... victorieee!!!! AM net la laptop asa ca o sa ne auyim mai des.
Sper ca sunteti bine si voi si clopoteii, nu am mai citit de secole si nici nu stiu daca pot recupera ceva... Va pup si mi/a fost tare dor de voi!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
gabrittza
si
Daria Maria(11.02.2008) www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
ramonab spune:
Gabritza mie nu mi-a dat doctorul sa iau exulton.Mentsruatia mi-a venit haaat, acu nu demult, de vreo 3 sapt.
Anandrei felicitari sotului.
Stancutza eu ii dau copilului si conopida si se simte foarte bien, chiar si rosie cruda a mancat intr-o zi si nu a avut nimic
Mai sa stiti ca si mie mi-a zis pediatra sa ii dau usturoi mai ales daca ii fac spanac.Parca parca as incerca
Mai am de vaz ceva pozae da nu mai are rabdare micuuu
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
stancutza spune:
Fetelor, sotul nu e acasa, deci m-am baricadat inauntru...iata cine incearca sa ia cina cu noi in seara asta!!! Of, iar o sa visez urat!
http://good-times.webshots.com/photo/2819455620102502083HLqrMt
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei