Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 22
anca.b spune:
ma alatur si eu la strigarile lui miri si ale elenei:
angi, creata? darene? danonique? louiza? shose? tinna? ven? lala20? mitsu? ??? ???? ????????
unde umblati?????
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Gabritza
lasa ca, daca nu-i acu', poate luna viitoare (cu excluton sau cu s-or chema, am inteles ca au ramas multe mamici
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
anca.b spune:
Irlandeza, tinem pumnii sa iasa repede dintisorii!!!
Gya, nu cred ca e ok usturoi pt copii atit de mici. poate dupa un an...
Ven, saru-mana! m-am decis sa ma fac bella de tot, sa nu arat de 30+ cum sint...hihihi FELICITARI PENTRU PERFORMATELE PICIULUI!!!!!
Dana, acum am ajuns la zi cu cititul si am vazut ca te-ai intors din vacanta! bine ai revenit. cum a fost?
Legat de soacre si mame, no comment...le-am taiat-o scurt imediat dupa nastere. nu ma ajuta, nici nu le cer...acum nu le deschid usa decit daca suna inainte sa-si anunte vizita...am eu destule pe cap si fara musafiri de intretinut...ca practic ele asta sint la mine acasa - musafiri.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Shose spune:
Gabritza uffff.....Sa tzinem pumnii pt luna viitoare sau sa te mai lasam s arespiri putin?
Ancutz aqui sunt 
Lauriciuuu ce sa faca Pipe se omoara de la 5 lunitze cu supica...ca bbelusii mici la biberon, ca piureul nu stie sa il manance si plange de suparare ca ii scapa din gura.
pupam fetele.
Miriku m'ai linistit cu statul pe olitza. mama ma inebunise sa o punem pe Pipe pe la 7,8 luni pe oala si daca nu face nimik...numai sa o invatzam sa nu mai faca kk pe ea. Io o stiu fata dezghetata, nu stiu ce i'a venit nebunia asta. Zici sa amanam pana la 1 an, 1 an jumate, nu?
bulgaru' frate cu bulgaroaica... fara gat si ceafa lata. Acum a inceput si ei sa i se mai vada gatutul...scuurt rau.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Dana bine ai revenit si multumesc pentru mesaj!
Fetelor, Tudor a avut 38.5...acum la 3 ore de la supozitor are 38. Dr era in concediu, prietena mea neonato avea fetitza bolnava si umbla prin spitale...am vorbit cu o alta prietena tot pediatru si pare viroza...tinem febra in frau pana maine sa vedem cum evolueaza treaba si evident curatam nasul (Tudorash are nasul infundat dar se aude un galgait in fundul nasului).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Shose spune:
LauriciD pupa Shose zuza mea draga. Aici sunt, prezenta...nu stiu ce sa fac mai intai...sa recuperez capitolele citite pe diagonala, sa vad poze sau sa va scriu de noi.
muuuuuult
Ce face Eleni?
ps am vazut ce tzopaitoare e. mama, mama cata energie. Lenesa mea abia sta in semisezut si cere jucariile sa i le aduc la nas...nu cumva sa slabeasca daca se intinde dupa ele.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
gabrittza spune:
grati asa se aude la noi.un galgait.
gabrittza
si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere
grati.ela spune:
ieri ii facusem Ozanei o supica din 3 morcovi, putina telina, un ardei, o rosie intreaga si 4 galuste...azi Tudor cershea de-a dreptul asa ca i-am pus juma de morcov si zeama si i-am mixat...din 75ml a papat razand efectiv 50ml. Am dat-o-n bara si tre sa ma astept la rele (de parca febra asta e putin...)?
Shose spune:
Grati sanatate la Tudorash mik si mucios. Stii tu vorba aia...numai oamenii destepti racesc vara.
Daca e viroza, sa fie una usoara si sa treaca repede.
de la mine
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
si ce i-ai dat Dariei?