Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui stancutza

Fetelor, sotul nu e acasa, deci m-am baricadat inauntru...iata cine incearca sa ia cina cu noi in seara asta!!! Of, iar o sa visez urat!

http://good-times.webshots.com/photo/2819455620102502083HLqrMt

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

brrrrrrrrrrrr .. mamamia ce e oratania aia, oribil arata!! mai bine iti pui plase la geamuri!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

quote:
citat din mesajul lui stancutza

Fetelor, sotul nu e acasa, deci m-am baricadat inauntru...iata cine incearca sa ia cina cu noi in seara asta!!! Of, iar o sa visez urat!

http://good-times.webshots.com/photo/2819455620102502083HLqrMt

Poze
Povestea nasterii Sofiei

brrrrrrrrrrrr .. mamamia ce e oratania aia, oribil arata!! mai bine iti pui plase la geamuri!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Uff... pana acum n-a fost nevoie, si in plus eu stau la 7, tantari nu prea avem..cine s-ar fi gandit ca o sa avem astfel de vizite? Ma gandesc ca poate s-a "lipit" de carutul Sofiei in parc? Brr, oricum.

Edit: a venit tati, a prins chestia intr-un borcan si a aruncat-o afara!!!Yupeeeeeee!!!!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hai, mai Stancutza, fii barbata! NU te speria de o INSECTA! Care nici macar nu face rau nimanui.....serios.
Ce ar fi sa deschizi usa, sa o prinzi si s-o omori?? Pe bune, si ai scapat de stres.
fetele si astept sa-mi spui ca ai hacuit-o pana vine sotul acasa, sa vada ce fete viteze are el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui Ven

Hai, mai Stancutza, fii barbata! NU te speria de o INSECTA! Care nici macar nu face rau nimanui.....serios.
Ce ar fi sa deschizi usa, sa o prinzi si s-o omori?? Pe bune, si ai scapat de stres.
fetele si astept sa-mi spui ca ai hacuit-o pana vine sotul acasa, sa vada ce fete viteze are el!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ce draguta esti...chestia e ca mi-e frica de ele, asta e. E o fobie probabil. Vei vedea mai sus ca intre timp am scapat de inamic. Oricum nu am sange-n mine sa o "hacuiesc", eu nici mustele nu le omor de scarba, doar le dau afara...asa e cand ai stat toata viata la bloc :-)))

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Am vazut ca ati scapat. Stii, chiar am vrut sa adaug ca vorbeste acum copilul din mine crescut la tara :)
Va si sa nu mai aveti parte de asemenea musafiri!

Mergi la inceput

Off, nush de ce, ma loghez, dar nu raman logata, tot imi cere userul si parola la fiecare postare. O fi de la ei sau de la mine?

Ramona, felicitari pt. captura! Esti tare simpatica cu pasiunea ta pt. pescuit. Eu marturisesc ca n-as avea rabdare nici sa ma tai sa stau pe malul apei sa astept o chestie care se poate, sau nu se poate intampla. De unde deduc ca ai multa rabdare, ceea ce se necesita, ca sa zic asa, in meseria ta. Mmmmm, salivez cand ma gandesc la peste prajit cu mamaliguta si mujdei....yummyyyy....

Dana, wow! Frumoasa destinatie! Poze cu indragostitii sa vedem si noi cum v-ati destrabalat fara copii!

Angi, bine ai revenit. Pupam Pupicu si te asteptam mai des. Ce mai traduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU AICI!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Stancutza, nu te supara dar pe mine m-ai binedispus cu lacusta. Bine ca ai scapat de ea, dar esti simpatica. Chiar nu-ti face nimic lacusta sa stii.

Gratiela sanatate lui Tudoras frumos. Acum eu ma bucur ca a mancat supa, dar nu am inteles daca i-ai pasat morcov si zeama din supa Ozanei. Ca acolo am vazut ca pusesei si rosie. Rosia e pacatoasa rau de tot. Ale mele au facut enterocolita de la rosie, cand erau bebeluse si ginette zicea ca si ea suspecteza ca tot de la rosie a facut Daria. Sa ne spui ce mai face.

Si ca tot vorbim de diaree sa va spun ce spaima am tras azi. De nimic nu mi-e firca mai tare decat de diaree si enterocolite si prostii din astea stomacale. I-am dat de dimineata lui Matei borcanel mar+piersica. El mai mancase dar facut de mine. A mancat tot borcanul s-a lins pe botic. Si dupa aia a inceput sa faca pleasca in pampers moale, moale, odata mai mult odata mai putin, vreo 3-4 pampersi. Am fugit repede la farmacie si am luat smecta. I-am pus un plic in pireul de legume de la pranz. Cand s-a sculat a mai facut o pleasca. De data asta era ca si cum scosesem borcanul de fructe direct in pampers. Nici mirosul nu era schimbat. Am fiert repede orez si dupa ce a mancat san i-am dat si cateva lingurite de mucilagiu de orez. A mai facut un caca dupa masa de seara dar taricel de data asta. A mai patit cineva asa de la borcanelele cu fructe? Sper ca am depasit momentul si nu dam in altceva ca fac cu nervi ca Miri.

Miri te pup sa-ti treaca nervii si te rog eu sa te duci in vacanta, ca sa vezi ce bine o sa fie.

Am pus si eu in sfarsit poze. Si cu fetele si cu Matei> pentru cine are chef si timp.

Mergi la inceput