Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
Ereena spune:
quote:
citat din mesajul lui stancutza
Fetele, ma iertati dar eu nu am priceput in care parc e intalnirea de luni? Tare as veni si eu de data asta...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
se pare ca vor fi 2 ,una in moghioros(creata, laura, ginette,eu...si mai erau) si alta in tineretului(gatta, nemary...) .mi-ar fi placut sa ne intalnim toate ,,nu puteti gasi un loc la jumatatea drmului?
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
CameliaH spune:
Neata la 12!
LA mine sunt si mama si soacra-mea si socra-miu ca se face curatenie in boxa si se arunca una alta. Ne-am vazut aseara scurt scurt miki cu mari si mai tarziu un pic si cu simona. Eu eram cu toata trupa dupa mine si era complicat ca trebuia sa fiu cu ochii'n 14. Dar a fost fain sa va si eu cateva fete live. Nu mai zic de bebelusi Daria bucalata si cretulina si mangaicioasa, Luca somnoros si vorbaret de numa numa si Sara ca o printesica. Tare mi-a placut si mai vreau, sa vedem cum. Avem si poze dar cred ca o sa le vedeti pe cele facute cu aparatul lui mari ca la mine e complicat rau. Pozele mele sunt pe site-ul unei prietene sau pe contul ei de flikr, ca tati ma tot ameninta ca ne face un site, dar nu are timp si suntem intr-un provizorat continuu din punctul asta de vedere.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
Ellenuta spune:
ereena eu ii dau imediat dupa piure .. bine ca ea nu prea papa piureul dar orisicat .. ideea e ca trebuie sa maresti treptat cantitatea de legume si la un moment dat sa scoti lapticul. oricum, e bine ca imediat dupa supa sa bea ceva .. ceai, apa sau laptic
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereenaquote:
citat din mesajul lui stancutza
Fetele, ma iertati dar eu nu am priceput in care parc e intalnirea de luni? Tare as veni si eu de data asta...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
se pare ca vor fi 2 ,una in moghioros(creata, laura, ginette,eu...si mai erau) si alta in tineretului(gatta, nemary...) .mi-ar fi placut sa ne intalnim toate ,,nu puteti gasi un loc la jumatatea drmului?
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
CISMIGIU???
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Tinna S. spune:
Salut fetelor,
am intrat putin doar sa va pup si sa va zic ca suntem la munte de o saptamana, si stam f prost cu netul, suntem cam rupti de lume... Am cumparat un modem Zapp-prepaid si vad ca merge cat de cat, asa ca sper sa pot intra mai des...
Sa va mai zic putin si despre noi...Aici e superb, bb e toata ziua la aer curat si e tare vesel. In schimb s-a facut un fomist de zile mari, m-a capiat, suge din 3 in 3 ore (uneori chiar si mai des) inclusiv noaptea... Cred ca suntem singurii de pe-aici care nu am inceput inca diversificarea, suntem inca exclusiv pe tsitsi... Care inca e din belsug se pare...
Cred ca peste vreo 10 zile, cand o face 5 luni jumate´, o sa ii dau si eu putin mar sau morcovel (inca nu m-am hotarat cu ce sa incep, da` mai am timp )...
Va pup mult si mi-e dor de voi (si n-am apucat sa citesc nik din urma...)
Tinna si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Tinna S.
Salut fetelor,
am intrat putin doar sa va pup si sa va zic ca suntem la munte de o saptamana, si stam f prost cu netul, suntem cam rupti de lume... Am cumparat un modem Zapp-prepaid si vad ca merge cat de cat, asa ca sper sa pot intra mai des...
Sa va mai zic putin si despre noi...Aici e superb, bb e toata ziua la aer curat si e tare vesel. In schimb s-a facut un fomist de zile mari, m-a capiat, suge din 3 in 3 ore (uneori chiar si mai des) inclusiv noaptea... Cred ca suntem singurii de pe-aici care nu am inceput inca diversificarea, suntem inca exclusiv pe tsitsi... Care inca e din belsug se pare...
Cred ca peste vreo 10 zile, cand o face 5 luni jumate´, o sa ii dau si eu putin mar sau morcovel (inca nu m-am hotarat cu ce sa incep, da` mai am timp )...
Va pup mult si mi-e dor de voi (si n-am apucat sa citesc nik din urma...)
Tinna si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
tinna sedere placuta si timp frumos frumos!!! cat despre diversificare, eu te-as sfatui sa incepi cu legumele. fructele sunt mai dulci, mai parfumate si dupa aia sa nu respinga legumele .. asa cum face bitza acum!
fata si pitici
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
grati.ela spune:
Tinna si Dudu papa doar tzitzi ...pana pe 29 iulie cand implineste 6 luni.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
anca.b spune:
Ereena, e de la Primii Pasi. nu e f usor, dar se poate duce intr-o mina. a fost 150 de lei, la cora.
quote:
citat din mesajul lui Ereena
neatza
anca, am vazut ieri pozele cu stefn dar am uitat sa te intreb ce carucior este cel bleu? eu am inebunit cautand carucior sport usor
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ereena spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Ereena, e de la Primii Pasi. nu e f usor, dar se poate duce intr-o mina. a fost 150 de lei, la cora.quote:
citat din mesajul lui Ereena
neatza
anca, am vazut ieri pozele cu stefn dar am uitat sa te intreb ce carucior este cel bleu? eu am inebunit cautand carucior sport usor
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
este cel albastru din oferta? http://www.cora.ro/upload/cataloage/2008-07-08_Catalog%20Trafic.swf sper sa mai gasesc luni
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
ramonab spune:
In sfarsit aici si eu.Multumim ca v-ati uitat la pozici si ne-ati admirat.
Ancab nu e prima data cand pescuiesc.Eu cu sotu mergeam inainte foarte des la pescuit, ca ne place la amandoi.Da nush cm se face ca tot eu sunt aia care prinde mai multi pesti.
Nati am vazut pozicile voastre,ce frumos a fost acolo, ce peisaje...Foarte reusite pozele.Ai niste copii unu si unu.
Gabritza mi-a placut foarte mult buchetul tau de mireasa.Mandra tare ai fost.Imi place mult poza asta:http://good-times.webshots.com/photo/2996245660103274444Npndja parca tineti o papusa in brate.
fetelor care ati mai votat piciulici, nu imi spuneti si mie aprox pe la ce pagina sunt ca daca stau acu sa caut imi ia toata ziua ca de cand am plecat s-au inmultit pozele si nu mai sunt la pagina care stiam eu.
Azi i-am dat si eu piciului branza facuta de mine, cu para.I-a placut tare mult.De fapt vreau sa zic ca nu prea mai refuza mancarea, in general ce-i dau mananca.Inca cu ceaiu ne luptam da mai are zile cand bea si cate 100ml altele in care abia 20.
Intreba cineva (cred ca Ema) daca putem sa ii dam pepene galben.u i-am dat si i-a placut foarte mult mai ales in combinatie cu mar sau cu piersica.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa