Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
ioana tu ii dai cereale? strangi atata laptic zilnic?..eu nu reusesc sa strang atat..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Hai ca am intrat si eu repede, un pic, sa o linistesc pe Luny
Deci, Luny, hai sa o luam metodic:
- Matei are cam aceeasi greutate ca Sean (6350g / 6400g; 50 g nici nu se pun, aia pot fi de la pishu, de la lapticul din stomac, kaka...deci in concluzie cantaresc la fel)
- amandoi sunt hraniti la san exclusiv
- si tie si mie pediatrii ne-au spus ca baietii sunt ok, ca au luat suficient in greutate
- amandoi baietii arata bine, cel putin cand te uiti la poze nu arata in nici un caz a copii slabi, subnutriti.
Bun. Atunci de ce sa fii suparata? Pe mine fetele m-au felicitat pentru "bebe grasunel" si tu zici ca al tau e slab? De ce sa te gandesti la completare cu lapte praf? Pai daca Mufy varsa lapticul de la tine, crezi ca o sa-i fie mai bun laptele praf? Uite cati copii au probleme si cate fete schimba formula ca pe ciorapi. Nu-l compara pe Matei cu bebe de Gecko su Adriuta sau mai stiu eu cine. Ce, noi oamenii mari ne ingrasam la fel? Unii mananca de sparg si tot slabi sunt, altii se ingrasa si cu aer.
Eu zic sa ramai cu lapticul tau in continuare, mai ales daca spui ca ai suficient. Si da-i ca si pana acum de cate ori vrea el, in fiecare ora, daca asa cere. Eu nu sunt de acord cu chestia aia ca nu e bine lapte proaspat peste lapte nedigerat, ca sa-i dai la minim 2 ore...Nu-i nici o problema daca mananaca des, asta e specifica bebeilor hraniti la san.
Repet, ca sa fiu sigura ca dormi linistita la noapte: Mufy are greutate foarte buna!
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Cred ca mai mult decat ti-a spus Violeta nu mai e nimic de spus, Luny. Si, intr-adevar, hai sa nu mai comparam bebeii cu ratonul australian, cu Barosanul brasovean si cu Chris-ul american. Ei sunt nascuti cu greutate f mare si fiind bine si exclusiv alaptati au avut si un spor ponderal f mare. Nu inseamna ca vor fi obezi, dar acum sunt pe percentila de sus a graficului de greutate. Mufa nu e sus dar e F BINE.
Si va trece si varsatul...Uite, Teodora a Stelei care mult timp a fost absolut egala cu Iulia in greutate, lungime, PC, etc acum a depasit-o in greutate desi varsa de mama focului in timp ce Iulia nu mai varsa aproape deloc!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gudinde spune:
Zoze
pupici multi sufletelului blond.
Ariel
sper ca-i mai bine Alexuta.
Tuchi
scuze daca ai spus dar ce masina de paine ti-ai luat?
Sunt in urma rau cu cititul dar tb sa fac unele precizari:
- nu toate masinile de facut paine au program pt facut cozonaci. A mea (Kenwood) nu are. Nici nu am cautat sa aiba aceasta functiune ca eu n-am nevoie de cozonaci din motive evidente![]()
- uite aici o multime de retete pt mai multe tipuri de masini:
Paine de casa... cu masina de paine
Paine de casa cu masina de paine (2)
Pup tot stolul, revin mai tarziu. Ma duc ca mi-a inundat vecina camera de servici

tuchita spune:
Gudinde, mersi! Intre timp am scobit si eu forumul si am descoperit subiectele!
Mi-am luat moulinex 2000!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Am spalat Sebaceul, acuma il biberoneaza randunoiul, ma duc la nani ca maine ma duc la munca!
Va urez noapte frumoasa!
poze
Simo27 spune:
Fetelor care mergeti la Mare in BULGARIA,spuneti-mi si mie in ce statiune mergeti,la ce hotel,cu ce firma de turism,etc....Ca in ultimul moment,dupa o conversatie serioasa am ajuns cu sotu la concluzia ca nu avem anul asta bani de Grecia,si daca tot ne dorim sa mergem la mare,am merge in Bulgaria!dar nu am mai fost niciodata acolo!Ma puteti ajuta???Un link,ceva???![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
www.bulgariancoast.com
Noi am fost pana acum in Sunny Beach si la Nisipurile de aur. pare insa misto si unde se duce Ariel!
am fost cu www.jeka.ro , uita-te la ei pe site dupa hoteluri si imagini si apoi vezi tu la ce agentie gasesti!
poze
luny spune:
vio, naty, de acord cu voi, asa gandesc si eu
..m-am linistit, am mai discutat si cu randunoiul si suntem ok...el e oricum dezorientat ptr ca nu stie, nu a citit, nu a forumit ca mine
..si spune sa fac cum cred eu ca e cel mai bine...deocamdata, doar laptic, mai vedem peste 2 saptamani cum se prezinta Mateiu'..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny,
ma bucur ca ai ajuns la intelegere cu randunoiul-iub. Mai, om fi noi egali in toate dar in privinta copiilor datoria lor e sa ne sustina si sa respecte faptul ca stim mai multe si simtim instinctiv mai corect ce e bine pt ei.
Tuchi, somn usor, maine fa-ne repede cafeaua (daca n-ai timp ne-o face Gecko!
) si serviciu usor, sa scapi repede! 
Gudinde 
Si
tot stolul.
Ma pregatesc de 

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea