Puiuti de Randunici 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

luny, parerea mea este sa mai stai pe laptele tau dar sa mai zica fetele care alapteaza. , nu veniti in tineretului???? sau
VRETI MAINE SA NE VEDEM?????? TOATE FETELE?
LA 18:30

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, esti super!! Asa zic si eu: ascultati-va instinctul de mama!! Niciodata nu da gres!! Dovada Naty cu caputul Iuliei...

Ursuleato, m-a distrat aia cu cantaritul cu capul pe-afara. Pai capul e greu, maica!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, categoric poti sa stai inca 2 saptamani pe laptele tau!
De acord, sucul reprezinta doar o treapta de trecere spre diversificare, asta am explicat si eu cand am introdus sucul la Iulia, la fel si supa strecurata care normal ca nu are valoare nutritiva ci doar...gustativa. Dar in cazul lui Mufa discutam de o solutie ca sa ia in greutate mai mult, nu? Pai si atunci ii dai O LINGURITA de suc de morcovi ca sa ia in greutate? Si daca pui apa in cereale ce are??
Dar nu vreau sa te incurc si mai rau...Mai stai asa. Citeste mai atent: prea putini dintre copiii nostri a luat bine in greutate in ultimele saptamani, de cand e vara-vara. Mufa nu e singurul.
Stela, am ametit pana am citit ce-ai facut cu laptele ala. Da-l naibii, nu-i bun!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu vreau maine in tineretului, sper sa aiba si cine sa ma aduca!!! acum nu vorbim!!
olga as mai sta totusi pe laptele meu 2 sapt, dar nu am cantar sa vad cum ia in timpul asta..dr a zis ca dupa morcov peste o luna, bagam supa de legume...in laptele meu, dar cat e necesar ptr o portie de cereale?..ca un bibe intreg strang greu, in 2 zile..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui natynic

Luny, categoric poti sa stai inca 2 saptamani pe laptele tau!
De acord, sucul reprezinta doar o treapta de trecere spre diversificare, asta am explicat si eu cand am introdus sucul la Iulia, la fel si supa strecurata care normal ca nu are valoare nutritiva ci doar...gustativa. Dar in cazul lui Mufa discutam de o solutie ca sa ia in greutate mai mult, nu? Pai si atunci ii dai O LINGURITA de suc de morcovi ca sa ia in greutate? Si daca pui apa in cereale ce are??
Dar nu vreau sa te incurc si mai rau...Mai stai asa. Citeste mai atent: prea putini dintre copiii nostri a luat bine in greutate in ultimele saptamani, de cand e vara-vara. Mufa nu e singurul.
Stela, am ametit pana am citit ce-ai facut cu laptele ala. Da-l naibii, nu-i bun!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

stai mah, ca pediatra nu sustine ca vrea sa ia mai mult in greutate,ci SA IA NORMAL, e multumita asa cum e, eu sunt cu panica, ea a zis ca nu-l vrea un copil gras, ci prefera unul ca el ca si constitutie, energie, tonus..si tocmai vroiam sa zic ca nu ptr asta ii da sucul de morcov..daca peste o luna nu ia satisfacator, cam 5-600 gr, bagam supliment si incepem si cu supa de legume, si mai vedem!
aprop[o de instinct, simt ca 2 sapt fara suc mai putem sta, din moment ce nu-l face sa ia in greutate mai mult, e acelasi lucru si cu si fara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sunt cea mai proasta dintre proaste!
V-am zis ca sunt la serviciu cu o colega ca si mine, tot cu examne in octombrie si un copil, cu care am convenit ca venim cu randul ca sa mai putem invata cat e seful in concediu!
Tocmai am vorbit cu ea si m-a anuntat ca saptamana viitoare ea nu vine ca ii pleaca bona in concediu!
rahat! De parca bona a aflat azi ca pleaca in concediu!
De ce sa nu stea ea acasa frumos sa invete, dupa aia cica toata luna august are concediu si proasta de mine sa vina la munca, nu?
De-abia astept sa se intoarca seful, sa-i zic ca imi iau concediu fara plata ca sa invat si sa-mi bag picioarele!
hai ca sunt nervoasa si nu cred ca mai sunt coerenta!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui luny

eu vreau maine in tineretului, sper sa aiba si cine sa ma aduca!!! acum nu vorbim!!
dr a zis ca dupa morcov peste o luna, bagam supa de legume...in laptele meu, dar cat e necesar ptr o portie de cereale?..ca un bibe intreg strang greu, in 2 zile..

Aaaaa? Supa de legume in laptele tau???????
Cat despre intalnire, poimaine e ziua lui Maxinne si maine ne intalnim, 4 prietene plus Iulia, in Carol la ora 15. Daca nu se prelungeste treaba si daca Iulia nu e prea obosita as putea veni, ca-s la 2 pasi. Deci cam 70% da.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui natynic

quote:
citat din mesajul lui luny

dr a zis ca dupa morcov peste o luna, bagam supa de legume...in laptele meu, dar cat e necesar ptr o portie de cereale?..ca un bibe intreg strang greu, in 2 zile..

Aaaaa? Supa de legume in laptele tau???????
Cat despre intalnire, poimaine e ziua lui Maxinne si maine ne intalnim, 4 prietene plus Iulia, in Carol la ora 15. Daca nu se prelungeste treaba si daca Iulia nu e prea obosita as putea veni, ca-s la 2 pasi. Deci cam 70% da.

Naty
Iulia mea

nu, bre! am o durere de cap de nu mai vad bine, scriu aiurea! vroiam sa intreb de cereale,puse in lapticul meu, cat ar fi nevoie?

Mergi la inceput

Tuchi, adica inca n-ai invatat cum e cu concediile peste vara, fie examen fie nu?...
Ce sa zic...sunt alaturi de tine!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cred ca e o greseala, ca si eu am inteles supa in lapte...Cat lapte strangi, Luny...90...120...si pui 1-2 masuri de cereale... Cred ca depinde si din ce sunt, de cat ingroasa...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput