Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
ursuleata spune:
Vine cineva in tineretului??? sau sunteti toate afara?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
In primul rand multumim pt urari si doresc ca pe aceasta cale sa spunem si noi la multi ani celor nascuti pe 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31.![]()
Si nu l-am catarit eu bine ca ii ramasese capul pe afara ![]()
.
Are 5:600...de la 3:100 (la iesire din spital)nu stiu cat de bine e dar arata perfect 
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
am ras sa lesin de naty cu alptatul la 4 ore de catre Liviu
..oricum un barbat nu poate intelege..am multe de spus vis a vis de ce ati zisvoi dar nu pot sta acum..

multam, ca am zambit un pic!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
LMA BBILOR DE AZI!!
Mey,sunt supi iar,fiindca Teo de ieri dupa amiaza varsa iar in jet
...m-a zapacit,azi cand am pus-o pe umar dupa masa a scos niste jeturi de a sarit si pe canapea si si pe covor si mie mi-a umplut hainele.In parc la fel,mi-a tras niste jeturi de mi-era si rusine de lumea care se holba...Imi vine sa ma
fiindca nu mai varsa chiar asa tare,si a inceput iar.De aseara am inceput sa-i dau si Motilium fiindca sunt disperata.Incerc sa fac rost de afara de Motilium siropel si Gaviscon,poate vom scapa de situatie odata,pana nu cedez
nervos..

In alta ordine de idei,a facut azi nu 1 kk,ci 3,sa-mi ajunga si sa-mi treaca supararea![]()
Ma bucur si eu acum,ca cine stie cand mai vad asa ceva??
mamaruta,v-am vazut.Sunteti f frumoase amandoua.
cris
,Teo a rezolvat ieri dimineata cu kk-de 3 zile,dupa ce i-am dat Duphalac.Si aseara a mai dat unul.
Iar azi tocmai am spus,3.![]()
gecko,haioasa esti.Sa te faci bine!
tuchi,care a innoit adidasii in noroi,ma bucur ca ai avut o seara aerisita!
Of,Clau,imi pare rau ca esti chinuita de Rebe..las ca vine ea vremea aia sa ne intelegem bine cu copchiii nostri!Eu inteleg ca ea se scoala doar sa simta tzatzi,nu ca i-ar fi foame neaparat!!Of,si ce nasol de randunoi ca a cedat in fata tutunului!!
Fetelor,am o intrebare![]()
,pentru cele bine documentate,sper sa nu vi se para ridicola,dar la cat de greu mulg eu lapticul,intreb: pot sa-i dau fetei un laptic muls,tinut cateva zile in frigider,apoi inghetat,scos dar neservit de Teo,si nedezghetat bine,bagat in frigider unde sta de 2 zile????Am vazut un bb Sean delicios cu majuscule,frumos ca mama lui.
Am vazut si un bb Patrick cu tzatze!!Si o Rebe frumoasa foc si mancacioasa de tot ce
prinde!
Ioana,probabil reflux gastro-esofagian are si Davidutul,ca si Teo.Ei i-a pus diagnosticul
la IOMC.Dar ne-a dat tratament.Miri Mik i-a dat Gaviscon sau nu stii?Si Teo ia bine in
greutate,si rade dupa ce varsa,numa ca e risc de boli la stomac sau bronsite,Doamne fere..
Sper sa scapam si sa fie totul bine.David varsa de mult si mult varsa,jet??
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Ioana,nu te-am bolduit,ca nush pe ce am apasat la tastatura si s-a trimis repede mesajul
.Sper ca citesti.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
CristinaGoji spune:
Stelutza - parerea mea e ca nu-i poti da lapticul ala. Lapticul matern poate fi pastrat in frigider 24 ore.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
Stela, pregateam legumele lui Seb si chiar ma gandeam la tine!
Naspa cu varsatul, Miri Mik i-a dat gaviscon si lapte AR, eu de acolo am auzit prima data despre el si dupa aia am mai citit si eu!
Eu nu i-as da laptele ala congelat, dezghetat si pastrat! mai ales ca varsa asa de mult! Nu poti sa stii niciodata de la ce e!
Stai ca mi-am amintit ceva- de cand varsa Teo tu ai mancat ceva nou?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
numeioana spune:
Da, Stelutz, stiu ca i-a dat Gaviscon...dar tot ea mi-a zis ca se rezolva cand se diversifica alimentatia. Asa ca daca tot am inceput mai astept... Nu varsa in jet si nu varsa mult... De obicei se intampla cand ragaie...dar si la 3 ore de la masa... Nu ma stresez, ca o sa-i treaca...
Eu zic sa nu-i mai dai laptele ala... Chiar daca poate n-are nimic...dar de ce sa risti?! Lasa, ca se produce altul proaspat...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
Deci:
eu ii dau la cerere, adik si la o ora, 30 min, cand cere, in functie de cat a papat ultima data, ca daca asupt doar 3 min si a adormit (imposibil de trezit sa mai bage in el!!) normal cere dupa o ora, la chestia asta pediatra a spus ca e ok, ca e cald si se hidrateaza bine..nu mi-a recomandat deloc AC!! a zis mai bine fara!!iar dementul meu sot stie ca incercam la un moment dat sa-i fac program sa pape la 2-3 ore, d-aia e indignat sa nu tin copilul flamand, dar uita ca de cand cu caldura Mufa cere muuuult mai des si ii dau, tot la sugestia si impunsaturile lui!! e doar frustrat de frustrarea mea cred, si vrea sa gaseasca un vinovat..sper sa-si revina repede..
naty nici eu nu am inteles de ce o luna doar suc de morcovi, ea zice ca sucul nu reprezinta neaparat inceperea diversificarii, ci doar ca o ia usor cu adaptatul catre altceva ina afara laptelui..
despre cereale a zis ca nu vrea sa le dizolv in formula sau apa si d-aia nu le recomanda la inceput, mai incolo, da!
cristina nu ai idee ce bine mi-a facut sa aflu ca si Vladic a fost in situatia asta si nu e al meu singurul!!
olga exact asa mi-a spus si dr despre luatul in greutate.
revin, sper sa apuc sa citesc din urma..va multumesc fete dragi, ptr ca ma scoateti de par din butoi, si astept sfaturi in continuare, ca inca nu stiu ce sa fac...ce ziceti, mai stau doar pe laptele meu inca 2 saptamani?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Stela, eu nu i-as da laptele ala. Daca mulgi si pastrezi, incearca sa conservi cantitati mai mici, astfel incat sa fii sigura ca Teo va papa tot, stii?
Luny, daca ia ok in greutate, ramai pe laptele tau deocamdata! Iar cerealele le poti face cu laptele tau, nu cu formula, nu cu apa. Tot nu vad problema...Auzi? dar TIE cum iti vine sa faci? ce iti spune instinctul tau?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE