Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Naty, asa e, bine ai zis!
tuchi, iti trebuie nervi de otel cu colegii astia 'minunati'..pup si o zi scurta de tot sa ai maine!
si eu ma bag in pat, noapte buna!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aliceionescu spune:
Ia uitati cum isi primeste Thea portia de calciu +vitamina C. Imi pare rau pt. format si calitatea imaginii, da' mai mult nu m-am priceput:
http://good-times.webshots.com/video/3071799890103304986wxMAEf
mstela spune:
Merci tuchi.Si eu ma gandeam ca nu trebuie sa-i dau lapticul.Il arunc.Si da,am citit si eu postarea lui Miri mik si am aflat de Gaviscon.O fi chiar bun?Acum stau si ma gandesc ce sa fi mancat nou zilele astea.Niste piersici,cred.De la astea sa fie?Nu mai mananc niciuna sa vad.
Merci Cristina.Nu il dau.Tu zici de 24 h la un lapte proaspat,dar www.kellymom.com/bf/pumping/milkstorage.html" target="_blank">AICI
zice asa:Refrigerator (fresh milk)-8 days.
Merci Olgutz.Cantitatea e mica,dar o lasasem la dezghetat si am plecat cu o treaba,numai ca am revenit repede si nici nu se dezghetase bine,si nu a fost nevoie sa i-l mai dam.
Ioana,asa si Teo,la ragait,sau la sughit.Dar de cateva zile e cam mult si am inceput sa ma ingrijorez iar.
Intrebam de lapte sa pot pleca maine cateva ore,si daca tot il aveam,dar nu i-l dau.
Nu am apucat sa citesc de Luny de ce e trista si cum a fost la dr,dar le doresc numa bine.
Aaa,Roxana,tu ma intrebai de Teo pe for..Abia acum am ajuns acolo cu recuperarea.Alice,Naty si restul.Fug la somnic ca-mi cad ochii.Nici dus nu mai sunt in stare sa fac.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Mai aveam ceva:
quote:
citat din mesajul lui natyniccred ca-i iau o nenorocita de suzeta si o sa demonstrez tuturor ca fata mea nu suporta asa ceva
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si,sa va spun de ce sunt neagra:MI-A SPUS DIRECTORUL CA NU-MI DA NICIUN BAN PE NICIO PRIMA DE NASTERE,FIINDCA NOI AVEM CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA,NU COLECTIV,fiindca suntem societate privata,SRL.
Ce ziceti de asta?Asadar,in aug nu mai mananc,fiindca nu am niciun ban,pana primesc amaratii de bani in septembrie
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Si cu asta va zic NB
![](pupic.gif)
Stela,
mamica fericita de
![](bebic.gif)
Pozici
![](inlove.gif)
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Simo27 spune:
Cuscra,somn usor!
Si mie dr pediatru mi-a recomandat ,daca Samuel ar fi avut reflux-Gaviscon!sper sa -si revina nora mea cea frumoasa si falcoasa
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Nicoleta spune:
Salut.
Eu azi l-am plimbat pe bebe in wrap, am mers sa cumpar ceva si e super asa!!
Olga, sotul zice ca mergem la mare de pe 22, deci sanse maaaari sa ne vedem. Ia zi-mi si mie, bebelina ta cum a avut cresterea in greutate? Adica in prima luna... a doua etc. Ca imediat intru si eu in panica, desi nu vreau asta... ca dupa un spectaculos salt de 1.600 kg in luna a doua se pare ca in luna a treia va fi... maxim 0.800 (pana acum a luat 0.600 si mai avem o saptamana pana la 3 luni)! In luna a patra cat o sa ia, 0.400??
Luny, Matei al tau cat a luat in luna a treia? Si in a doua? Uf, ma panichez si eu, mai ales ca de maine trebuie sa dau cantarul inapoi.
Bebe e grasanel, dar asta nu-i va tine de foame! E adevarat ca a fost o luna calda si de 2 bani din punctul de vedere al apetitului lui bebe, si e si mai adevarat ca doctorita mea imi va recomanda supliment la cel mai mic semn ca nu creste ca la carte... deci pana saptamana viitoare trebuie sa ma linistesc neaparat, ca altfel fac ce-am facut la Stefan (completare) si nu vreau.
Va pup.
Pe seara Matei a fost taaaare marait... infometat foarte, dar cum il puneam la san incepea fie sa isi admire manutele, fie sa imi ranjeasca...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
gudinde spune:
deci ... sunt neagra: toate cursurile mele din facultate, master si alte cursuri sunt distruse, bufetul de lemn in care mai puneam si noi una, alta este imbibat bine cu apa ... ce mai, o veselie intreaga pt ca unii oameni sunt total neatenti si nu stiu de ce dar au o reala dificultate in a-si folosi creierul inainte de a face ceva.
Luny ma bucur ca te-ai linistit.
Tuchi imi pare rau de figura cu colega. Din pacate, asa cum a zis si Naty
, unii-s foarte destepti/descurcareti cand vine vorba de concedii si/sau interesul propriu. Daca te incalzeste cu ceva, desi nu cred, astfel de specimene se gasesc si printre economisti; in special in echipa de vanzari unde a fi descurcaret e o cerinta nescrisa a fisei postului.
Naty sa-i fie de bine Iuliei masajul si sa vezi in curand progrese
Stela baga tu o intrebare la legislative. Nu vreau sa ma hazardez pt ca nu sunt sigura, dar s-ar putea sa nu aiba dreptate domn' director.
Vad ca nu v-ati omorat dupa ceaiul meu, dar eu va mai pregatesc unul poate maine aveti pofta. Specialitatea casei ... ceai de iasomie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
M-a luat si somnul de cand citesc...ati scris ceva...
Luny, ma bucur si eu ca te-ai linistit, Vio ti-a facut o demonstratie super, la fel si fetele care te-au incurajat! Eu ma panicasem la Stefan luna trecuta, cand am zis ca a luat doar 700g pt. ca si eu vroiam sa ia mai mult, insa el luase in primele 2 saptamani din luna 500g, deci super bine si apoi in urmatoarele 2 saptamani doar 200g. Plus ca el se agita tare si plangea rau si nu vroia sanul. Eu de-asta i-am dat completare. Pai daca Mufa papa cu placere si ii place la san, lasa-l in ritmul lui. Si eu sunt de parere ca ai putea incerca un castronel cu cereale facute cu laptele tau sau cu apa la una din mese, bineinteles introduse treptat.
O sa va scriu si eu maine cum l-am diversificat eu pe Vlad, poate va faceti o idee.
Gudinde, imi pare rau ca esti supi si tu...
Ursulica, poate venim si noi Tineretului maine dupa-masa, e sotul liber si daca n-are ceva de facut, venim.
Alice, am vazut filmuletul, f. haioasa cum se stramba! Mai bine incearca sa pui siropelul in seringa de Nurofen si va suge din ea, iar tu impingi usurel sa nu se inece. I-ai da exact cantitatea, n-ar mai cadea pe barbita.
Maine dimineata mergem si noi la controlul de 3 luni, sa ne tineti pumnii, cu toate ca eu sunt linistita si sunt sigura ca a luat cel putin 1 kil
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
aliceionescu spune:
Am mancat, am facut o baie, intru sa las cafeaua pt. maine dimineata si, cu ocazia asta, las si un mesaj scurtutz:
Cristina, saru'mana!Stiam eu ca vrei s-o cresc bine si frumos pe nora-ta si n-o sa ma lasi s-o diversific mai stiu eu cum!
Luny, ti-au zis fretele tot ce era de zis, da' eu nu pricep un lucru: de ce oare se baga barbatii in treburi de astea gen alaptat, cand ei habar n-au ce inseamna aia. Eu i-as propune sa-si faca o tzatza de aia de plastic, ca a lui De Niro, si sa-l alapteze el pe Mufa doar 3 zile. La cerere! Cu cerealele, eu pot sa zic asa: dupa parerea mea, nu-i musai sa le prepari cu 120 ml. de lapte. De aia e si de preferat sa iei cereale fara lapte, sa poti folosi laptele tau (sau formula) in cantitatea dorita. Da, asa e, scrie pe cutie cat lapte si cate cereale sa pui la o portie, dar tinand cont ca nu au laptele inclus (la astea cu lapte inclus e clar ca trebuie sa respecti masurile impuse, pt. ca prepararea formulei are reguli stricte), poti prepara in cantitatea dorita. Si apoi, fii sigura ca niciun bebe nu va manca din prima 120ml lapte+ cerealele aferente, parerea mea. Eu am luat pt. fii-mea ambele tipuri de cereale (cu lapte inclus si fara lapte inclus), asa ca am decis sa le fac pe cele fara lapte inclus, asta permitandu-mi sa folosesc cat lapte doresc (ideea e ca, pt. inceput, tre' sa le prepari destul de "subtiri", cel putin asa cred eu). Sper sa ma fi facut inteleasa....
In alta ordine de idei, o fi Omu' meu cu 5 mii de defecte, da' cand e vb. de copil, ce/ cat/cum mananca (si nu numai) nu s-a bagat niciodata, si la 12 noaptea dc il trezesc din somn si-l trimit la farmacie sa-mi ia cine stie ce formula miraculoasa, s-ar duce fara sa comenteze nimic. Pt. Thea pot sa cer orice, indiferent cat costa sau indiferent ce dubii ar avea el (desi nu cred ca are, altfel mi-ar marturisi). M-a auzit pana acum de diversificare de zeci de ori, stie ca o sa fac asa cum cred eu si nu asa cum mi-ar zice vreun dr. cu care nu-s de acord si nu mi-a zis niciodata, macar in gluma "ma, ala e dr., o fi stiind el ce-o fi stiind". Eu cred ca mai presus de orice sfat al doctorului, de orice dubii, de orice pareri mai bune sau mai putin bune, instinctul matern primeaza...
Si cu asta, noapte buna.
aliceionescu spune:
Bubule, ma crezi ca mi-e groaza de seringa aia de la Nurofen? Cand era Thea mica de tot, s-a inecat rau cu lapte din bibe, am tras o spaima atunci sora cu moartea, cred ca era cat pe ce sa fac stop cardiac. Ei, mie mi-e frica rau sa imping ceva din seringa direct in gura... Probabil ca tot acolo voi ajunge peste cateva luni, cu cat va fi bb mai mare, cu atat mai greu va fi sa-i dau chestii scarboase.