Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Dormiti pan' la amiaza, hai? Sa nu va mai plangeti ca va trezesc copiii devreme, ca nu va cred.

V-am lasat cafeluta pe masa. Eu ma duc la somn, ca la mine la 7 e scularea

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Buna dimineatzaaaaaaaaaaaa!

Ioanaradu- buna idee cu ceaiul asta de cimbru si busuioc intrucat Cati tot mai tuseste putin! Am sa-l incerc si eu sa vad daca ii place! Micul texan e bestial! Jos palaria!

Pisikuta....n-are nik intre picioare...nu-ti spusei ca-i goala?!?! Nora sta permanent prin curte cu scutec? Nu o lasi si tu sa i se falfaie putin?

Carmenefr- sa-ti traiasca finii si la mai multi! Ai fost o nasica pe cinste si mi-a placut si de nasul "impodobit"!

Tzuna- in primul rand ma bucur pentru Maria ca se simte bine acolo si mananca bine...in rest....concediu placut in continuare si asteptam poze!

Crina_mio - Maya a inceput sa mearga, caci astazi implineste 15 luni....glumesc, sa fie ea sanatoasa ca are timp sa faca kilometri intregi pana la batranete!

Mihael@ - duminica m-am uitat si eu intr-un supermarket din Onesti (undeva aproape de centru) si mi s-a parut mai aprovizionat decat la noi, dar mai scump! Dar tot nu am gasit ceva special....
Nici Caterina nu haleste iaurt cu fructe de nici un fel, iar Tedy nu am incercat, pt ca ea bea fresh-uri de fructe si compot facut in casa.

Martutzoooo- pai tu ma chemi la apel si apoi dispari?

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cheburashka trebuia sa nu o iei... de la posta se intoarce inapoi la ei... Ca de cerut sigur ti-o cer daca se prind la un moment dat (si se prind) ca ti-au dat-o gresit... Tot tu umbli pe drumuri...
Sora mea asa a procedat cu pensia de urmas... se angajase, depusese actele... si tot primea... dar nu o lua de la postas... Pana la urma nu i-au mai trimis-o...

Carmen f.f. frumosi ati fost toti trei, mai ales masica mica... asteptam si mai multe poze cu voi

Azi m-am trezit la 11 ca a sunat soata... De ce nu-l mai sun si pe le cand ma trezesc? Sunt suparata?
Nuuuuu, nu m-am trezit...
Poftiiiiiime? E 11?
Ceeeee? Si copiii mei inca dorm?
... Si copiii mei inca dorm... si dorm... se vede ca nu-i Elena casa... la 7-8 eram in picioare, la datorie... Mai dorm ca putoarea si maine si gata... se intaorce sefa acasa...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

HELLO!
ANNE: multumesc ptr reteta, suna bine. azi voi simula o preparare(ca nu garantez reusita).
IOANA: pai de azi dimineata s a pus si pe tusit, nu i ajungeau mutzii din nas. am putea sa bagam niste ceiut. dar ea e mancacioasa, garantezi ca nu ne mananca si pe noi balaurul nores, daca i dau ?
ELA: ce mai faci cu vigantolul, cat ii mai dai lui theo?
mie mi a zis pediatrul sa nu i mai intrerup vara, pana la varsta de 3 ani. bine, nori are doza normala de 2 pic/zi...
CRINA, am uitat sa ti zic ieri si n am mai avut timp sa intru: ce noroc a cazut pe capul mayei !! chiar daca i s a tras de la fund...
BICKY: era o figura de stil. cum sa zici tu ca umbla fata in putza goala, ma? de aia te am intrebat si io cu ce ai dotat o ntre picioare, na! cand mi a zis medicul meu ca nora e fata, s a exprimat exact si identic asa: nu are nimic intre picioare. si mie mi aplacut cum suna
ELYANNA: ce mai faci cu chistele tale si boalele in general? vacanta? news, ceva?

pupici, ma intorc la munca, revin in forta!

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bombita, te rog frumos... Ma duc s-o scot pe la inceputul lui august... daca nu se intampla ceva intre timp...
De fo sapt. insa ma doare in partea dreapta (cealalta, nu aia cu bombita) mereu... constant... O fi ovarul defect (ca e de muuult dar nu face probleme prea des, prea mari), o fi apendicele inflamat... astept cu interes sa ma duc sa scoata bombita si sa vada cu camera si ce-i in dreapta... ca prea ma doare mai mereu...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
citat din mesajul lui elyanne

Azi m-am trezit la 11 ca a sunat soata... De ce nu-l mai sun si pe le cand ma trezesc? Sunt suparata?
Nuuuuu, nu m-am trezit...
Poftiiiiiime? E 11?
Ceeeee? Si copiii mei inca dorm?

ceeee???? INADMISIBIL asa ceva nu se poate dom'le, cum tolerati?!?! propun sa nu mai fie lasate sa scrie mamele care se trezesc la 11

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Bianca – multumim pentru ca ne-ai lasat cafea, era de la Starbucks, nu??

Ioana – jos palaria in fata micului Texan si-l dulce si eu si Maya.

biky – na ca a sosit si ziua ei si n-a plecat singurica , dar nu s-a terminat inca ziua, cine stie ce surprise ne mai asteapta.

Pisikuta - adevarat noroc a cazut pe capul Mayei .... o masea si un canine care stau sa sparga, asa ca-ti dai seama in ce stare de maraiala este, dar se face ea mare, ii ies toti dintii si maselele, o sa inceapa sa mearga si sa te ti atunci cazaturi , apoi or cadea dintii si ies altii (tari ca otelul, ca asa o sa o roage pe cioara cea neagra) .... si continuarea o sa ne-o povestim peste ani, sper sa mai fim toate pe aici .

Fug sa-l culc pe maraila, pupam toti piticii

Crina si Maya Georgia

14 luni

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

ce liniste pe forum dupa amiaza asta!!! pai am plecat eu pe la 4 sa-l culc pe maraila, l-am culcat si de seara si cand intru ma citesc tot pe mine ????

pun cateva poze noi cu Maya, poate va atrag la un paharel de vorba.

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Pai bine mai cuscra sa nu viu io la apelu'facut de tine? Se poate?

Asa intai scuzeeee milioane ca uitai "fonu" si nu am putut sa sun pe "batranica" Mady
Draga mea prietena iti doresc sa te uite necazurile asa cum am uitat io sa te sun de ziua ta.Sa fii fericita,iubita si norocoasa.Sa te iubeasca baiatul si sotul sa te adore.Muulta sanatate si bafta la examene.

Ioana io ti-am mai zis ca ai un baiat foarte expresiv.Pe mine ma dau gata mereu pozele "cu suflet" pe care i le faceti.Da zi-mi si mie de unde ati luat calutul de lemn ca ar fi tare bun in zilele ploioase pentru "canutza" al meu.

Carmen io stiam ca sunteti frumoase si tu si Teo dar ce ma dat gata a fost rochia galbena si faptul ca desi ai avut atatea peripetii la coafor ai aratat exceptional si mereu cu zambetul pe buze.Felicitari tie si sa va traiasca finii.

Crina e frumoasa foc rucareanca ta.Si bucurate-te de faza cu kk...una din surorile mele a facut ceva similar si iti spun pe onoarea mea ca are noroc cu carul.

Claudia@ felicitari pentru bebe.Sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos.

Cheburashka si eu zic sa nu-i mai ridici ca oricum tzi vor lua.Parerea mea...

Elyannooo te tzii de goange? Pai cum iti permiti bre sa dormi pan'la 11...nu ai toate tiglele pe casa? Sculareaaaa ca acusi te operez io si de apendicita sa te invat minte

Am o problemaaa..De ce va faceti bai fetelor probleme ca sunteti singurele care alaptati?Ati innebunit?Bucurati-va..Io mor de oftica ca nu mai alaptez.Vreau sa va FELICIT din suflet pe voi Kitty,Mihael@,Magdalena76,Riloasa si pe cele care mai alapteaza.

Kmi sa stii ca si io am dileme cu umblatul pe intuneric al piciului? De ce nu se sperie bre? Si cum de nu se loveste? Ca io iau la pipait toti peretii cand inchid compu si merg la nani ca mii lene sa mai ma fatai intre intrerupatoare...da ei? N-au nik nene si mai bine asa.Sa te relaxezi in lipsa mandrei ca de dorul pe care il porti nu-ti pot vorbi ca ai vazut deja cum e.

B_Zara multumim de urare..ete ca avusi gura aurita si se racori de tot.Vezi ca la inceputul lu'septembrie incerc sa fac un mini conced la mare..sa-mi urezi si mie sa am "soare in priviri si vant la pupa"

Magda si Tzuna concediu placut si odihnitor.Si special pntru Mariuca.."Papa mami bine ca daca vede mamica cat de bine iti e poate ramaneti acolo pt o viata mai buna"

Cuscraaa...mai Biky pai ce foliciti matale acolo...ca la ce lista de activitati ai zilnic io nu cred ca s-ar baga multe.Pupe mama pe ea de harnica.Asa s-o inveti si pe Caterina ca io pe fimiu am inceput sa-l dresez sa fie ordonat si sa strangem jucariile sa nu ma injure nevasta-sa peste neshte ani.

Pisikutoo da-i fetii ce vrei tu si asumati responsabilitatea deciziei.Mie asa mi se pare corect.Adica daca io am un stol de ciori nebune in creier si nu mananc mezeluri de loc nici lu'fimio nu-i dau dar asta e treaba mea...daca o manca mai tarziu mai vedem...acu e inca la mana mea.Io nu beau suc din comert decat fff rar (mai bine bericioaca )nici fimiu nu bea ..a baut doar facut in casa si acum de cand mananca fructe nu-i mai dau nici suc.Papa fructele asa.Ca e lacom si era sa moara innecat calicu cu o juma de caisa nu-ti mai spun..ca l-am pus cu capu in jos si l-am batut si el sa linistit in 5 min iar io am tremurat ca varga 3 ore...na povesti de groaza ce sa spun...mama fraiera ce sa zic..na..curaj gaina...

Andra tu ai baterii Duracell? Nu zau ca tu,Ellyane si Biky ma dati gata frate la cate faceti.Io sunt doar cu sotu acasa (ai mei la mare,fimiu la socrii) si nici mancare numai fac ca face sotu ca vine primu....trai nenica...cat despre dentist...eheee bine ca nu mersesi la al meu ca-ti dadea si un suc,te tinea si 1 ora pe scaun sa iti revii din soc(ca sa oprit curentu la el in cabinet) si numai ajungeai acasa la gatit

Anne sa stii ca uitase zuza de mine de papanasi.Sambata ma jur ca fac si io sa vad daca mananca haplea...pupa-l-ar mama.In alta ordine de idei aflai de la un pretin ca cica in Gemanica ar fi asfaltat aiai potecile din padure...io zic ac daca baga si balustrada de inox sa te muti acolo sa-ti protejezi picioarele..hihihi...ce rea sunt...Da tu nu te superi ca doar sti ca io te ubesc,da?

Karra va doresc muulta sanatate si multi pupici de la noi sa va faceti bine.

Fetilii mai stiti ceva de Laura_Oana sau de Lumi_Nag?De Stefanyia sau ElenaGiulia?...ca pe bune mie dor de ele.

Si ca sa imi motivez absenta pun si io 2 poze de la nunta la care am fost duminica si unde am dansat pana la 3dimi motiv sa stau luni toata ziua in pat cu sotu....ne-am luat liber ...da nu va spui ce-am facut nici sa ma picati cu ceara....adica ne-am odihnit nu va ganditi la prostii..ntz,ntz...numa' la asta va sta gandu...mamae denaturate...

Despre fimiu....ce sa va zic..e cel mai adorabil copil...stiti placa...a inceput sa repete corect multe cuvinte:cutie,afara,ploua..zice "hai afala" si "me foa" (mie foame)dar nu le repeta daca ii cer si io cand vreau sa ma dau mare in fata cuiva.Papa bine,chiar f bine as spune ca dovada ca a facut burta si mereu incerc sa o conving pe soacra mea sa nu-i mai dea cat cere el.La capitolul progres am aflat ca adoarme seara fara suzi in schimb pe la 5 dimi o cauta si mai doarme pana la 7.Cere sa faca kk sau pipi (adica le spune pe nume) si sta pe oala dar numai cu pampersu...sa te fereasca Cel de sus sa-i scoti pampersu ca te stie Ploiestu..face in pampers si se ridica si zice "gataa" si trebe sa-l speli ca asa sa invatat.Sper ca in 2-3 luni sa accepte sa stea pe olita si fara pampers.

Iete ca nu merge webshotsuu..asa ca pozele zilele viitoare.Acu am ceva de lucru ca mi-am luat o colaborare asa ca va pup dulsii di tat si va astept cu vesti.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mai Duracell nu am dar cred ca functionez pe acumulatori,cert este ca am o gramada de treaba ,sunt cu casa varza ,saptamana viitoare vine sor-mea si cumnatu' si stau cateva zile la noi,sambata viitoare botezam si eu lui Klaus si lui Robert nu le-am luat costume sper azi maine sa-i conving,mai vreau sa fac si un decor pt cristelnita finului mic si sa comand un tort pt finul cel mare caci il boteazam pe cel mic de ziua lui ta-su asa ca se cuvine sa-l sarbatorim,ieri m-am preumblat cu fii-mea de mana tot orasul,i-am cumparat finului o sticlutza pt uleiul de mir foarte finutza,s-au cel putin asa mi se pare mie ,am fost cu prietena lui Radu sa-si cumpere rochie.
Edy a stat acasa e supervisor peste muncitori,se baga peste tot are treaba cu toate sculele,frecvent e plin de vinarom si alte cele...
Cam asta e viata noastra,mereu trepidanta

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput