Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

bunaaaa....si eu repede sa va povestesc cum a fost ieri la doc alexandru thiery!!!suuuuuperrrrr medic...adevarat om caruia ii chiar pasa...l-a studiat pe razvi din toate pozitiile posibile,incaltat,descaltat,imbracat, dezbracat...minunat,nu are nimik copilul asa treb sa mearga,merge in limitele normalului cu varfurile in interior, pana la 2 ani se remediaza...platfus nu exista pana la copiii de 4 ani abia atunci se poate zice asta, platfusul nu e o boala ci o narmalitate avand in vedere ca aproape 20% din pop globului are! la razvi a zis ca deja se formeaza scobitura,mi-a explicat multe pe intelesul meu...e un om deosebit de inteligent!tot timpul citeste si munceste afara,opereaza in elvetia...a ras cand i-am zis ce diagnostic mi-a pus asta de aici,cik e satul de med care nu au mai citit o care din 1900 toamna....m-a mai chemat la 2 ani sa ii vada genunchii,pt ca el a mers fffff devreme si sa il vada cum evolueaza!!!tre sa ii dau vigantol pana la 2 ani pt ca are nevoie de oase puternice!!!iar de ghete nici nu se pune probl,nici macar nu sunt bune..ghetele treb sa aiba talpa flexxibila,sa fie dintr-un material bun,sa aiba calcai,si acolo la calcai sa fie un pic mai tare ,atat...aaa si fara talonet sau dak are sa fie cat mai mic si cat mai moale...

cam atat!URAT TARE BUCURESTIUL!!!!NU INTELEG NIMIC DIN EL,NOROC CU GPS!!!
MARTUTZA MULTUMESC DIN SUFLET!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare!
Suntem bine. In casa, afara, in casa, afara...
Varsam cafea pe tastatura si nu mai merge. Abia azi am reusit sa luam alta.
E mataita, rasfatata, ma scoate din sarite de nu mai pot, dar nu pot sta mai mult de 1 ora fara ea.
Vigantol nu i-am ami dat ca a luat Osteocare- sirop de calciu care include si D3. Am terminat o sticluta, mai fac o pauza si ii mai dau una apoi. Cat timp nu ia calciu asta, o sa continui cu 3 - 4 picaturi de Vigantol.
La noi s-a anulat cred, concediul. Vrem sa luam apartamentul alor mei si sa le dam in schimb garsoniera si o diferenta de bani si uite asa se duc planurile noastre. Sper ca macar de sarbatori sa ne putem muta si noi in "casa noua". Adica renovata. Nu-mi ajung 2 camere de facut curat in ele, imi trebuie 3+1. Asta e daca omului nu-i ajunge niciodata ce are.
Revin, daca mai am ceva de spus. Pupici!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mady-din suflet ma bucur pt voi.Bine a zis cineva ca la noi in stup totul se termina cu bine..mai putin plimbarea noastra de azi.Sa va povestesc,,,cine vrea apoi sa arunce cu rosii e ok,,,eu sunt linistita ca am actionat corect.
Deci..ies cu Ana afara, stam prin fata blocului, mergem facem piata, apoi fuguta in parc la loc de joaca pt copii unde is multe pietricele si ea se joaca linistita.La un moment dat vine un baietel(3ani cam asa) spre noi.Bunica-sa pe banca.Umple mainile cu pietricele si i le arunca Anei in cap.Okkkk...nu-i nimic eu ii zic ca nu este frumos, Ana se juca mai departe iar bunica nexam atitudine sa ia fata de el.Nu mai trece un minutel vine la Ana care statea pe vine si se juca o imbranceste de cade jos si incepe sa o stranga de gat.Fetelorrr mi-am lasat veveritza plangand, l-am luat de pe ea mai mult cu forta, si -iam tras 2 la cur de m-au durut mainile juma de ora.Si bunica-sa intr-un final asa pe un ton calm vezi dc nu esti cuminte te bate lumea.Nu mai are sens sa spun ce i-am raspuns(cu bun simt normal)da la cum am tipat la ei 2 cred ca ma stie tot Navodariu.In sec urmatoare am luat Veve de jos care plangea in hohote, am fc albie de porci pe bunica-sa ca nu am mai rezistat iar o mamica care tocmai intra in parc a fc saraca cale intoarsa.
Cum o fi frate sa stai pe banca sa spargi seminte si copilu de capu lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare!
Suntem bine.Am fost intr-o minivacanta la mama numai eu cu Adrian.A fost foarte bine pentru el la curte.Aer curat, umbra, animale,verdeata din belsug si multa atentie din partea tuturor. Acum ne-am intors si nu am terminat bine de pus la loc de prin bagaje ca vom pleca toti trei la o nunta, maine dimineata e plecarea.Mergem in Ialomita si sper sa nu il chinuie prea mult drumul.
Sper sa am timp si de poze.Acum tb. sa vad ce pun iar in bagaje...
Va pup.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salutare mamici,

Florin-a, ce sa iti zic decat ca si eu as fi procedat la fel (in afara de bataie cu care nu prea sunt de acord), dar cred ca i l-as fi pus pe baietel direct lui bunica-sa in brate, ca sa se trezeasca din mancatul semintelor... Mai tragic e cand vezi si mame care isi neglijeaza copilasii asa, nu neaparat bunici...

ElPower, credeam ca numai Alexia mea e matzita si rasfatata :). Trece acum printr-o faza... of doamne, nu stiu cum sa o opresc din tipat. A invatat sa tipe, si tipa si cand nu ii convine ceva, dar si cand e vesela, sau prin magazine mari, ca sa auda ecoul... tipa de ne aude tot magazinul :(. Incerc sa ii spun ca nu e frumos, si taica-su tot ii spune, dar degeaba , nu pricepe. Ieri seara eram la un supermarket si tipa intr-una, pana a venit o vanzatoare sa vada cine e “squeaky monkey” [maimutica tipatoare :)], asa i-a spus, la care Alexia a inceput sa rada si sa faca si ea ca maimuta [ceva de genul “o-o-o-a-a-a” urmat de rasete si tipete]. Cand o certam, mai ales taica-su, se uita serios la noi, dupa care in cel mai dulce glas, spune “Hi tata” (combinatie englezo-romana), “Hi, mama” de te topesti, asa ne manipuleaza :).

Intrebasem despre spalatul pe dinti, si parca mi-a raspuns cineva. M-ar interesa sa aflu si de la alte mamici, daca reusesc sa isi spele copilasii pe dinti, si cum fac. EU ma chinui cu periuta, dar pt ca nu ma lasa sa o curat cum trebuie, o sterg dupa aia si cu un tampon de vata inmuiat in apa, totul printre urlete si dat din picioare, de zici ca o tai... Voi aveti mai mult succes?

Pupici!

Sori, mami de Alexia, 15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

PROBLEMA

Tudor a facut kk cu firisoare de singe. A dat afara si niste simburi de seminte de floarea-soarelui intregi. E posibil sa fie sangele de la zgarieturi provocate de varful semintelor? Ce fac?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

cateva poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Sori1980

Intrebasem despre spalatul pe dinti, si parca mi-a raspuns cineva. M-ar interesa sa aflu si de la alte mamici, daca reusesc sa isi spele copilasii pe dinti, si cum fac. EU ma chinui cu periuta, dar pt ca nu ma lasa sa o curat cum trebuie, o sterg dupa aia si cu un tampon de vata inmuiat in apa, totul printre urlete si dat din picioare, de zici ca o tai... Voi aveti mai mult succes?

Pupici!

Sori, mami de Alexia, 15 luni

Eu ii dau periuta umeda in mana si el mimeaza miscarile pe care le fac eu daca are chef, in caz contrar ii periez de 2-3 ori dintii de sus si de jos si cam atat pentru ca mai mult nu sta.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Florin_a ce situatie...Eu sigur as fi plecat de acolo inainte ca sa fie mai rau....Eu cred ca ca nu copilul era vinovat si nu el merita pedeapsa...Oricum nici cu astfel de pedepse nu prea sunt deacord...dar asa cum s-a mai zis sunt multi parinti care isi neglijeaza copiii...stiu un caz concret de copil de 5 ani care este lasat afara cat e ziua de lunga, fie canicula sau mai stiu eu ce si nesupravegheat...ba mai este si intrebat de parinti daca vrea sa faca cutare lucru...el are libertate deplina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Gabi78, trebuie sa fie o zgarietura sau crapatura la fundulet. Noi am avut problema asta cu Alexia cand era mica, mica,tot facea kk exploziv si cu firisoare de sange; pediatra ne-a invatat sa nu folosim servetele umede, ci sa o spalam usor cu apa si sapun si sa punem multa crema cu zinc(gen Penaten), chiar inauntru in fundulet sa punem un pic. Mie mi-era frica sa nu fie intern, dar pediatra mi-a spus ca sangele digerat e negru, iar daca e rosu, e zgarietura sau crapatura locala. Succes!

Mergi la inceput