Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 9
pisikuta spune:
quote:
citat din mesajul lui biky
Nu am stiut sa-i fac link documentului cu "CE MANCAM", ca deh, nu-s de meserie si nici nu-mi place sa-mi bat capul cam mult, dar l-am trimis la adresa comuna pentru cine vrea sa citeasca.
Acu intreb si eu.... stiti ce semipreparate din comert, a-m putea da copiilor, dar care sa nu le dauneze? Exista asa ceva? Sau mai bine ne lipsim de ele? La ce va uitati pe etichete cand le cumparati?
io sunt cam derutata acum... astept pareri....
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
nu stiu ce le am putea da, ca daca s semipreparate ptr adulti, sigur au conservanti. parerea mea , sa parafrazam un politician anumit ...eu nu i as da nimic din astea. m as rezuma la borcanasele ptr copii, cu papica pasteurizata.
etichete nu citesc, ma orientez la bunul simt. sa nu fie snacks, biscuitii sa nu aiba arome, adaosuri de branza, cascaval etc, creme. sa nu fie produse de patiserie cu margarina sau orice uleiuri polisaturate si hidrogenate.
aleg hrana cat mai naturala. de baut, ii fac 2 fresh de portocala pe zi, apa plata...
si mi place sa va inteb si pe voi, cand ma plictisesc de gustul mancarii ei sau nu sint sigura de un produs sau am nevoie de un intaritor ca sa scot ceva din alimentatie(cum e aia cu crenvustii, cu care cred ca v am plictisit destul).
si vreau si eu reteta aia de papanasi de la ane220, pleeeease
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
kmi78 spune:
eu observ sa toti copiii mai slabuti mananca f bine cum e si Cati de Biky; aceeasi inaltime si greutate dar important e ca mananca
nici eu nu dau crenvusti, de doua ori doar sa nu mint,dar nu au nimic bun in ei, de altfel nici noi nu mancam si cump mezeluri
ane2200 spune:
quote:
citat din mesajul lui pisikuta
si vreau si eu reteta aia de papanasi de la ane220, pleeeease
Iata reteta:
Papanasi fierti
Ingrediente: 250 de grame de brinza de vaci, 1 ou mare sau doua oua mici, 3 linguri de gris, sare, 1 lingura de faina, 2 linguri de unt, 1 lingura de pesmet
Se freaca intr-un castron brinza de vaci cu ouale, grisul si sarea. Se amesteca bine, sa fie compozitia potrivit de tare. Se ia cu lingura din ea, se fac cu mina muiata in faina galuste mici rotunde, se turtesc putin intre maini si cu degetul se face la fiecare adincitura la mijloc. Se pune la fiert o cratita cu apa si putina sare. Cind da in clocot, se pun papanasii si se tin pina se ridica toti deasupra. Se trage cratita la o parte si se mai lasa sa fiarba vreo 10 minute la foc foarte mic. (Daca fierb in clocote mari, papanasii se terciuiesc). Se scurg, se oparesc cu unt si se presara deasupra pesmet prajit. Se servesc foarte fierbinti cu smintina si zahar.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Mihael@ spune:
Ane, gand la gand cu papanasii...vreau si eu sa fac azi si nu aveam reteta
biky, stateam ieri in fata rafturilor in magazin si ma gandeam ce bine ar fi sa existe ceva bun de papa in cutiutele alea, sa-i pot da stefaniei, ca uneori ma satur de gatit si ea de retetele mele...in afara de kefir, branzica de casa, cascaval si rar biscuiti n-am ce sa-i cumpar...am incercat cu iaurt cu fructe dar nu i-a placut, tedy nu-i place (nu ca tin neaparat sa bea, dar mi-a fost mie pofta odata si am luat), asa ca nu te pot ajuta
carmen, ai fost foarte frumoasa (adica esti inca), dar pune mai multe poze, nu fi zgarcita
ioana, e mortal texanul...si cum dormea el prabusit in colt, e haios tare
tzuna, ma bucur ca Maria este bine si ati reusit sa plecati...concediu placut!
andra, si nu te doare locul maselei? eu dupa o extractie zac, nu alta, mai ales de masea de minte
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
ioanaradu spune:
asa ...
povestea ceaiului de cimbru si busuioc: cand eram disperata ca matei nu mananca si pace, am studiat netul si am citit de ceaiul de cimbru. i-am zis mamei si a zis ... da ... da, dar nu i-a facut, ca stie ea ca n-o sa bea matei asa ceva. am continuat cu vitamine si am uitat de ceai. cand a racit rau de tot si tusea de se invinetea, i-a facut ceai de cimbru cu busuioc (Care e bun pt tuse). a baut matei pe nerasuflate un bibe de ceai. de-atunci ii face aproape in fiecare zi. acum nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar la cateva zile a inceput sa manance si mult mai bine.
happy end!
pupici!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Cheburashka spune:
Buna dragele mele,
eu m-am intors la servici de vreo 2 luni si continui sa primesc alocatia de 8 milioane prin posta. Postasul mi-o da, cai deh, nu stie nimic...dar tare nu vreau sa m apomenesc ca mi-o cer astia inapoi, cand mi-e lumea mai draga. Stiti voi ceva, unde ar trebui sa sun, ce ar trebui sa fac?
Multumesc tare mult.
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui Cheburashka
Buna dragele mele,
eu m-am intors la servici de vreo 2 luni si continui sa primesc alocatia de 8 milioane prin posta. Postasul mi-o da, cai deh, nu stie nimic...dar tare nu vreau sa m apomenesc ca mi-o cer astia inapoi, cand mi-e lumea mai draga. Stiti voi ceva, unde ar trebui sa sun, ce ar trebui sa fac?
Multumesc tare mult.
ai facut hartiuta de aia de instiintare ca te intorci la serv?
tre sa suni la serv ala social care iti da tie indemnizatia. nu mai stiu exact cum ii zice... unde ai depus dosarul pt indemnizatie....tinede primarie...te-am lamurit de tot cred
directia de munca si protectie sociala asa ii zice http://www.ddfssbuc.org/contact.html aici cred ca gasesti ceva nr de tel si poti suna. la bv se cheama serviciul de alocatii sociale din cadrul primariei
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Anne si io stiu tot aceeasi reteta de papanasi originali din Ardeal...Si stiu ca sunt deliciosi...
pt reteta
Ioana super tare texanul adormit
carmenefr spune:
A, si era sa uit, cate un si o pt fiecare mamica, ca asa mi s-au urcat la cap laudele...
Am uitat sa va spun de tortul de la nunta...ce bunatate....partea de jos era cu blat de cioco, crem a de cioco u bobite de cioco,un strat de fr de padure si visine din visinata,apoi blat de dobos cu crema alba ff racoroasa,si deasupra o cuvertura de martipan...
Pt mamicile din Buc, era de la cofet. Agapitos