MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut gagici!

Eu toata sapt am pretrecuto cheltuind...luni ptr fata zaino della chicco ptr munte...marti ptr o prietena care pleaca in Ro si si-a prezentat demisia...miercuri seara fetele care lucrau cu ea in fabrica i-au organizat o cina "surpriza"...adik am luato eu de acasa pe la 20 sa mancam paninni la rau...am intrat in terasa de langa rau sa "vedem" cine e pe acolo...azi e ziua mamei si s-a lasat cu chef ...maine ma pregatesc de mare ....si s-a dus sapt.

Micio ce m-au racorit pozicile voastre...frumos flacau...eu am fost la cele din Umbria-Marmore

va pup si poate mai intru mai pe seara

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
citat din mesajul lui danangie

Chiar voi unde v-ati botezat copiii? La preot roman? Cele cu nume mai deochiate....adica , care nu sunt romanesti.....ati avut probleme cu preotul??

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO![/b]

noi am vrut sa-l botezam la catolici ... dar am fost refuzati ... unul ca se supara preotul roman, altul ca doi parinti de alta religie nu sunt capabili sa-l educe in spirutul catolicismului .... asa ca l-am botezat la ortodoxi.

probleme? da de unde? pai preotul traieste aici, este obisnuit si cu alte nume decat cele asa zise romanesti.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor ! Am intrat sa va salut, Alek l-am dus in pronto socorsa ca nu mai puteam rezista sa il vad cum suferea ,ii bagam tachipirina si dupa 2 ore iara temperatura crestea la 40 , crdeam ca sint dintisorii dar mi-au spus ca e sesta malattia si ca v-a erupe pe piele cind nu va mai avea febra, astazi a erupt dar tare suparat este in continuare .Nu pot sa ii fac pe plac , se miriie mereu, sper sa treaca repede.

va pe toate si sanatate piticilor !!!!
http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

multa sanatate puisorilor bolnaviori

Danangie, cum a fost astazi la medic?

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele! La noi ploua,e tare bine, abia astept plimbarica

Alex, ce este sesta malattia? Am mai auzit-o si pe Cristina si parca intr-o saptamana zicea ea ca trece..Of,dragutul,ce necajit trebuie sa fie

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aici nu ploua dar se simte un iz de racoare cu miros de ploaie asa...e super pentru gusturile mele

alex uff si noi care credeam ca e de la dintisori bine ca te-ai dus la pronto socorso.Inasnatoshire rapida!Apropo cum se ia aceasta sesta malatia??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Un AN de FERICIRE

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Raluk 6 malattia este o boala a pieli mai ales, ca si varsatul de vant, dar trece fara medicamente, singurul lucru ce poate lua bb este tacchipirina. Apar niste bubite sau mai bine spus, niste pete rosi pe tot corpul iar temperatura urca..si iar urca. Dupa 7 zile rece, fara nici un medicament. Este una malattia comune si se face in primul an de viata. Clik aici ptr mai multe informatii: http://it.wikipedia.org/wiki/Sesta_malattia

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Danangie, sanatate lui Alessio, sa nu ajunga la operatie!

Alex, nu-i asa grava malattia asta, daca au aparut petele trebuie sa scape de febra.

Mamii, sesta malattia este data de un virus.

Roxali, ce model de carator ati luat? As vrea sa-l schimb si eu pe al meu, dar cred ca o sa cresca copilu' pana ajung cu el la munte

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui micio
Dana7, unde mergeti in vacanta?

micio, eu as vrea sa merg cateva zile (ultima saptamana din iulie) la mare, in Liguria. Sa vedem daca ne gazduieste nana lui ALe.

pe urma reintru la munca pt. o saptamana, iar din 11 august pana in 11 septembrie sunt in concediu. Am multe zile de concediu de luat si trebuie musai sa le iau, ca de nu le pierd. In august mergem in Romania, ca prima duminica din septembrie se insoara fratele meu.

voi?

Ale

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Roxali

Salut gagici!

Eu toata sapt am pretrecuto cheltuind...luni ptr fata zaino della chicco ptr munte...marti ptr o prietena care pleaca in Ro si si-a prezentat demisia...miercuri seara fetele care lucrau cu ea in fabrica i-au organizat o cina "surpriza"...adik am luato eu de acasa pe la 20 sa mancam paninni la rau...am intrat in terasa de langa rau sa "vedem" cine e pe acolo...azi e ziua mamei si s-a lasat cu chef ...maine ma pregatesc de mare ....si s-a dus sapt.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

bine ca ai avut bani de cheltuiala

La multi ani mamei tale!

Ale

Mergi la inceput