MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

SLIMATEI stai linistita ca nici eu nu stiu ce sa-i mai fac lui Alessio cu colicii astia......Am vazut pozele. Ai o adevarata d-ra!

RALUK dar tie ce ti s-a intamplat? Si eu uneori ma intreb daca el plange chiar din cauza colicilor.....

ANDREEA eu la inceput plangeam de se rupea pamantul. Acu' nu mai plang dar ma panichez foarte tare, devin nervoasa, raspund urat sotului....adica sunt foarte agitata cand are crizele de plans.....

MICIO ai un baiat foarte scump, ptiu sa nu fie de deochi. Si am vazut intr-o poza cu cascada, curcubeul. Ce frumos!!

Eu maine ma duc la doctor sa vedem ce-i cu hidrocelul asta la testicol.....sunt tare necajita din cauza asta.....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

buna dimineata!

cafea nu ofera nimeni? sunteti deja toate in vacanta, ii tare liniste pe aici. eu sunt ocupata cu munca, sunt pe ultimele sute de metri, insa o saptamana si merg si eu in vacanta.

micio, merci de urari. aseara am fost la o pizza, duminica sarbatorim mai pe larg, la un gratarel.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

danangie stiu cum e.Tot ce poti tu sa faci e sa fii calma(usor de spus)si sa il tii in brate cand vezi ca are colici.Faptul ca te simte lala

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Scuze,iar s-a blocat.

Ziceam,faptul ca te simte langa el il ajuta foarte mult.E o perioada foarte grea si pentru el,si pentru voi.Noi credeam ca nu va trece niciodata,si uite ca are Ambra 9 luni jum.

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Chiar ca-i liniste mare pe la noi...Gravidutzele au disparut, mamicile ocupate cu bebelusii sau serviciu...

Danangie, cum a decurs vizita la dr?
Dana7, unde mergeti in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

chiar ca linishte sa va dau eu o ??Eu una fug la trebi ca am casa cu fundu in sus ...defapt casa mea mereu e asa nushu de ce

danangie inca putin si colicii vor disparea stay linishtita!Exista picaturi Milicon nushu cat au efect la alti bebici dar la noi aveau!Si nu te impacienta este normal sa plangi si faci si foarte bine daca si reushesti sa plangi .....eu urlam la toata lumea

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Un AN de FERICIRE

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Eu ba cu Anais,ba cu planul de diversificare

Danangie,boala de reflux gastro-esofagian,m-am mai lamentat eu pe aici,dar probabil n-ai avut vreme sa citesti

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDREEA abia astept sa trec de aceasta perioada. Sincer, nu ma gandesc la mine la noptile nedormite , la mesele lipsa.....ma gandesc la el. La cat poate sa sufere. 9 luni deja!! Sa-ti traiasca si multe multe inainte!

MICIO deci, Alessio are hidrocel. Hidrocelul e o raccolta da lichid (provenit din cavitatea peritoniala) in scrot. Si de asta, Alessio are testicolul drept umflat. La doctor am stat 5 ore jumate!!! Ca am trecut prin pronto soccorso. Nu mai puteam! Aveam o foame!! Deci, i s-a facut ecografie ptr a fi siguri ca nu e o raccolta de sange.....i s-au luat toti parametri vitali. Deci, Alessio e un copil sanatos care se dezvolta normal. Unica chestie e ca are o mica malformatie intre scrot si abdomen...adica are o mica gaurica si de asta lichidul trece in scrot. Ei zic ca aceasta malformatie ar trebui sa se rezolve spontan cam pana in 6 luni de viata. Daca pana atunci nu se rezolva nimic......operatie. Ceea ce nu-mi place deloc. Operatie consta intr-o mica taietura in zona inghinala si de acolo rezolva problema. Eu sper sa se rezolve spontan.....oricum m-am mai linistit putin. M-am intins.....multumesc de intrebare.

MAMII ii dau milicon de cand s-a nascut......Si am aflat ca SAB SIMPLEX are acelasi principiu activ ca miliconul: simeticone.....deci......

RALUK da, nu am citit.....acu' cum se simte Anais?

Chiar voi unde v-ati botezat copiii? La preot roman? Cele cu nume mai deochiate....adica , care nu sunt romanesti.....ati avut probleme cu preotul??

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Danangie, sper sa se rezolve de la sine problema lui Alessio.. Anais e mai bine,e pe ranitidina de vreo luna deja.

Katia,unde esti?Sper ca nu-i nimic grav cu piccinica

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

danangie multumesc!Asa le e dat la unii bb-i sa sufere,nu avem ce face.Cat despre botez,noi am botezat-o aici,in Italia,la o biserica ortodoxa,si nu am avut probleme cu numele,ii alegi un alt nume,care va fi doar de botez.

andreea, de ambra

Mergi la inceput