MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,multumesc pt info. Ce mai faceti voi?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

quote:

voi?

Ale

Noi mergem in 8 august in Rom,si stam 3 sapt.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor , am intrat sa vad ce faceti, eu tot acasa cu alek , toata noaptea nu am dormit se trezea tot di jumate / jumate de ora si plingea rau de tot , nu deschidea ochisorii , nu vroia nimic , apoi se linistea si cind dadeam sa adorm iarasi din nou, simt ca inebunesc , este cu pete tot corpul , doar pe fata nu are.Sper sa treaca cit mai repede

CRISTINA -are dreptate a dat toate detaliile despre boala

pupici bebeilorsi sanatate revin mai tirziu

hhtp://www.flicr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Numai bine si multa,multa sanatate -or bolnaviori!

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
citat din mesajul lui Berarpiri
Noi mergem in 8 august in Rom,si stam 3 sapt.

andreea, de ambra

ati mai fost cu Ambra in Ro? Ale la prima calatorie, in auto, era mic, aveam 4 luni. acum este mai maicel, sper sa ne descurcam.

Ma duśc si eu sa manac ceva, ca mor de foame

Ale

Mergi la inceput

Nu,e prima data cand mergem,mi-e cam groaza,ca ma gandesc ce va face ea atatea ore pe masina.Sper ca va fi bine.Ea se plictiseste si repede de tot,dar poate ca in masina va fi altfel.

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Nu,e prima data cand mergem.Mi-e cam groaza de drum,ca Ambra se plicyiseste repede de tot.Speram sa fie altfel pe masina.

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetele dar nu va e mai ushor sa plecati cu avionul??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Un AN de FERICIRE

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Pana la urma toata lumea pleaca in vacanta in august? .. Si noi ,insa cu avionul,e mult mai practic.Si Andreea,e mult mai antrenant pt un copil ma gandesc..ca nu stai intr-un loc ore in sir..mai o escala,mai un aeroport,alte fetze..nici n-are timp sa se plictiM-as duce cu masina doar daca as vrea s-o lalai vreo saptamana pe drum,sa mai vizitez alte locuri de ex.

Alex,imi pare rau pt toate suferintele astea,ii doresc insanatosire grabnica!..

Apropo de dintisori, am vazut un punct alb pe gingia lui Anais de jos..ar fi dintele 3.1 cred..daca ar fi

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Pana la urma toata lumea pleaca in vacanta in august? .. Si noi ,insa cu avionul,e mult mai practic.Si Andreea,e mult mai antrenant pt un copil ma gandesc..ca nu stai intr-un loc ore in sir..mai o escala,mai un aeroport,alte fetze..nici n-are timp sa se plictiM-as duce cu masina doar daca as vrea s-o lalai vreo saptamana pe drum,sa mai vizitez alte locuri de ex.

Alex,imi pare rau pt toate suferintele astea,ii doresc insanatosire grabnica!..

Apropo de dintisori, am vazut un punct alb pe gingia lui Anais de jos..ar fi dintele 3.1 cred..daca ar fi

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput