Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
narcisa.s spune:
FELICITAAAAAARIIIII!!!!!!BRAVO CAPRI!!!!!Bun venit BB ILINCA!!!!!!!!
REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT SI ILINCUTZA SANATOASA!!!!!!!
PUPAM!!!!!
Camy, o sa fie bine maine.Ce Doamne Doamne n-a avut grija pana acum de voi??Hmmm??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
Marina_1609 spune:
Felicitari Alina! sa-ti traiasca puiul!
Felicitari Capri! Ilinca bine ai venit! va asteptam acasa!
Camy, maine este ziua cea mare! multa bafta! iti tinem pumnii!!!!
_
35+ cu
ANA SOFIA
AMR 22 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
turturica spune:
caprioara, felicitari !!!!!! Refacere rapida si-o ilinca sanatoasa, cuminte si frumoasa ! 
35+
mcoca spune:
Turtu, iti scriu tie repede: exact acelasi sentiment l-am avut si eu ca si tine. Si eu am avut ultimul control in saptamana 37 (penultimul cu o luna inainte) si ma stresam de numa cand auzeam ca fetele astea faceau monotorizari peste monitorizari. Nu ai de ce sa te stresezi, totul o sa fie ok. Oricum daca e ceva in neregula iti dai seama imediat si suni la clinica (asa e si la noi). Eu cand mi se s-a rupt apa, am plecat la clinica, nici nu am mai sunat ca nu vedeam rostul. Cum a fost noaptea am nascut cu doctorul de garda, dar a fost super ok (am avut si norocul sa fie acelasi doctor de garda ca atunci cand am fost cu criza de fiere, si de care imi placuse mult). Cel mai rau este cu concediul, dar poate rezolvi cumva
.
Capri, felicitari!!!!!!! BIne ai venit Ilinca!!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
anaxena spune:
camy succes maine!!abia ashtept sa vedem ce ai ascuns in burtica..
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dma2007 spune:
FELICITARI ADRIANA! BUN VENIT ILINCA!
felicitari alina25
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
SunSmile spune:
FELICITARI CAPRI! Sa-ti fie Ilinca sanatoasa, frumoasa, norocoasa so fericita! Abia va asteptam acasa!
Am sunat-o si eu pe Adriana...era bine, plina de energie. Intr-adevar mi-a zis ca i s-a parut mai greu decat la Matei dar uite ca a reusit fara epidurala. Avea ea si niste ganduri sumbre dar i-am zis sa stea linistita. Si oricum...amandoua am zis in cor "e la Polizu, asa ca e safe".
Alina sa-ti traiasca bebe, sa fiti sanatosi, frumosi si papaciosi! Felicitari!
Turtu fruntea sus! Totul e bine!
Camy ete agitate pt tine si Darius! Va fi o zi perfecta, cu un bebe perfect! Daca faci anestezie generala, e mai bine daca nu mananci nimic!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
dma2007 spune:
iar un val de pepenasi!
ce bucurie!
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
elyanne spune:
S-a mai copt un pepenas...
Mesaj de la Ana_a: a nascut azi, la 19 pui matei, 3900 g, prin cezariana 
Felicitari mamicilor din gasca
... mai trag cu ochiu' pe la voi... deh, nostalgiile... sarcini usoare, nateri usoare
, bb-ei sanatosi, cuminti si mancaciosi 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Marina_1609 spune:
ooooooooooooooo ce de-a pepenasi!
felicitari Ana_a! sa-ti traiasca bebe Matei!
gata! noi ne-am hotarat!maine dimineata ne mutam. mi-am pregatit niste pungi cu haine si cosmeticele necesare, mai pregatim terenul zilele astea si mai caram din bagaje in weekend
_
35+ cu
ANA SOFIA
AMR 22 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare