Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Turtu, si la noi e ca la voi...relax...doua ecografii pe sarcina, control in fiecare luna, mai bagam un eco daca depasim 4 august si cam atat...cum adica doua saptamani cu musafirii...adica alt val de musafiri sau ca vine bb...sau mama ta...

felicitari noilor mamici!!!ce de bb-i!!sa-i tina Doamne Doamne pe toti sanatosi!!!!

Mey Bujo da cum stiu dr astia cu atata exactitate cate kile are bb??Ecograful parca are marja de eroare de 400 de gbrame sau ceva pe acolo...Hmmm...Eu nu cred ca Filip e atat de mare

Cris sper ca tu scri la comp in patru labe sau cu picioarele pe sus...Sper

Sun, exact la asta ma gandeam si eu, dupa ce o nasc pe Anais nah, sta tati ce sta cu noi pe acasa da dupe aia....Ce ma fac eu cu fie-mea singura???Eu ma uit la ea ea la mine siiiiiiiii??Ne punem pe plans!!!!!

Biriiiiii!!!

Mada pai pe tine igalu asta mai mult te-a daramat decat te-a ajutat...Ia hai trimite-l in zbor acasa si cauta sa te refaci ca fetele au nevoie de mamica lor ok...Si noi la fel, da???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (37+)si Vil asteptand o

AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Narci ecografu da o valoare in functie de valorile masurate de dr. Bineinteles ca e cu marja de eroare, io pe asta ma bazez. Insa daca nu vrea sa vina de buna voie nu mai asteptam prea mult pt ca lichidul deja a scazut substantial. Bb se simte ca e mare si la palpat. Desi a coborat destul de mult picioarele tot sub coaste le tine.
Turtu punctuletele alea albe din gura lu bb trebe curatate pt ca e o micoza si se poate intinde. E foarte probabil sa ajunga si la fundulet prin sistemul digestiv.
Gabriela clar e glicerina cu nistatin, au tinut sa ne specifice la curs. Glicerina boraxata arde. Se curata cu apa bicarbonatata cum zice Mada apoi se da cu glicerina cu nistatin. Infasori niste comprese sterile pe deget, le bagi in apa bicarbonatata si cureti circular gurita. Apoi cu glicerina. Ai putea incerca si doar cu apa bicarbonatata sa vezi daca trece si daca nu, abia atunci sa folosesti si glicerina.
Mada da la igal ce-i trebe avion? Nu poa' sa-si ia zboru cu aripile din dotare?
Fetele voi l-ati cuplat pe Filipu meu cu mandretile astea de fete da el nu crek vrea sa vina maine sub nici o forma.

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vai, cati pepenasi!!!

Alina, Caprioara, Ana, felicitari!!! Refacere usoara si bun venit pe lume pepenasilor, sa fie sanatosi, cuminti si cu un dram de noroc!

Deschid un capitol nou imediat si trec si puii .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Poftiti la capitolul 111!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Felicitari Ana! Sa-ti traiasca bebe Matei!

Seara faina, gagix!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

mama, mama ce vanzoleala si ce euforie pe aici. Habar nu am avut de asa gasca vesela si imi pare rau ca nu am intrat mai devreme. Eu voi naste pe 1 august (probabil) prin cezariana si vin din Constanta sa nasc la Bucuresti (figuri ).
Felicitari pentru asa o comunitate legata si vesela.

Claudia: Ania 9 ani si cu Ilinca Maria 36+

Mergi la inceput