Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
Oare Mishuc o fi nascut ??? NU a mai intrat de vreo 3 zile pe forum
Oana, pe unde vagabondezi???![]()
Sursula???Speram ca totul este ok cu Tudor!!!
Stiu ca ultima oara erai tare ingrijorata...
Aaaa..si nici Violeta_m_tm nu a mai scris de ceva vreme si parca si ea era in 38-39 de saptamani...
Mai sunt cateva fete de la care nu avem vesti de ceva vreme..Louana, Mihamiha...
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 35 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ariadnabr spune:
Mada in just hit me! Poate iti trebuie niste fier si niste magneziu copilu' 
Iar cu eagle-ul...mmm ia mai pune-o si tu fata pe ignore!
Apropo' ca ziceai ca nu ai cum sa iesi cu fetele afara...eu ma gandeam sa cumpar www.toys.ie/3-G-BUGGY-BOARD-BLACK-!C08416-prod.aspx" target="_blank">http://www.toys.ie/3-G-BUGGY-BOARD-BLACK-!C08416-prod.aspx pt Sonia cand se naste asta mica. N-o sa poata sa stea jos in el, dar macar nu merge pe jos.
Si tie o sa-ti fie mai usor 
Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara
alina25 spune:
Salutare
Am intrat pe fuga sa va scriu ca pe 11.07.2008 la ora 6.33 dimineata s-a nascut cel de-a doilea baietel am meu prin cezariana.Bebelusul a avut 3460g si 54 cm
De data asta a fost mult mai greu mai multe dureri dupa ce m-am trezit din anestezie dar a trecut totu suntem bine .
Va pup si va doresc nasteri usoare in continuare si multa sanatate bebeilor proaspat nascuti si refacere usoare mamicilor
vias spune:
mai...am zis ca nu mai intru pana maine dimineata...dar eu mor de foame...serios!!!!
...nici macat o nectarina nu pot sa mananc?????????
Cami 39s+, cu
?????????
Maine e ziua cea mare...

pustai
turturica spune:
alina, felicitari pentru bebe numarul 2, sa creasca mare si sanatos. Cum il cheama, apropo?
ariadnabr, mersi de sfaturi, o sa fiu atenta la semnele pe care mi le da organismul.
cristina, ai dreptate, asa stiam si eu de treaba cu controalele mai dese. Nu ma deranjeaza ca pleaca doctorul in vacanta, ma asteptam la asa ceva, insa nu ma asteptam sa ramin chiar a nimanui, speram ca o sa merg la altcineva sa monitorizeze bebelina.
Deci chiar e mare bebelina mea, mie nu mi se pare c-as avea burta de copil de 3 kile, sper ca aparatul doctorului se-nseala. Io tot natural cu epidurala vreau sa nasc.
didi, te-am vazut si eu in poza, moaaaama ce bine arati dupa nastere. Auzi, sigur nu ti-ai facut poza aia inainte sa ramii gravida? ![]()
marimar, bubuleana, vad ca si voi sinteti pe ultimii metri, bafta multa va doresc amindurora 
mada, cred ca nu-i rau sfatul cu magneziu, poate reusesti sa iti revii un pic. Chiar nu ti-a fost usor, tu nici n-ai apucat sa te odihnesti, ai stat putin in spital, iar cu situatia tensionata cu eagle-ul tau nici nu-i de mirare ca nu reusesti sa te odihnesti deloc. Tin pumnii sa rezisti pina duminica 
biri, toate bune cu anna si toni? Cit pe ce sa zic anna si vladimir, c-am ramas setata pe numele astea dupa ce-am citit povestea lui siby ![]()
mobriq, c-am vazut c-ai intrebat, si eu beau ceai de zmeur, da' in cantitati mai industriale, cam 3 cani pe zi. Ca pe pachetul meu asa scrie.
35+
dana81 spune:
Alina 
FELICITARI, sa ti fie sanatos puiul si sa va faca fericiti!!! Cum il cheama?
Cristina nu ma las eu asa usor, doar ca trairile astea sunt noi si ma surprind si tb sa vi le impartasesc...eu mi's sucita..nici la termen dar nici la 37 s n-as vrea...
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 21 ZILE
M&M spune:
Alina, felicitari!!! Refacere rapida si bun venit puiutului pe lume!!!
Turtu, poate sa fie si eroare de cititre a ecografului, nu neaparat sa fie bebelina asa mare...Si eu tot vaginal cu epidurala as vrea sa nasc, daca s-o intoarce Mihaitza...
Dana, stiu cum e cu trairile astea. Si eu experimentez de la o sapt la alta noi trairi..![]()
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 35 ZILE

bujo spune:
Astazi la 21.41 s-a nascut Ilinca Melania, 3,100 gr, Apgar 9, 100%natural, fara epidurala. Si mami si fetitza sunt bine. Capri a zis ca a fost mai greu ca la Matei.
Sa fie sanatoase amandoua si sa vina repede acasa sa dea lux de amanunte.

bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
dana81 spune:
FELICITARI, CAPRI...BINE AI VENIT ILINCA 

!!!!
Toata ziua am asteptat vestea asta, acum ma pot duce la culcare linistita!!!1
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 21 ZILE
M&M spune:
Capri, felicitari!!! Ilinca, bun venit pelume puiule!!! Sa fii sanatoasa, cuminte si papacioasa!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 35 ZILE