Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
quote:
citat din mesajul lui Gabriela82
fetelor micuta mea are niste puncte albe pe limba si mi-a zis pediatra sa dau cu glicerina boraxata. am vazut ca voi spuneati de glicerina cu nistatin. deci glicerina boraxata sau glicerina cu nistatin?
pls help!
GABRIELAde rasfatata mica IRINA PAULA
![]()
Gabriela eu i-am dat la Ari cu bicarbonat de sodiu inmuiat degetul in apa apoi in bicarbonat scuturat excesul si frecat pe limba si pe obrajori in guritza dim si seara si in 3 zile a trecut si nici nu am mai avut pb de atunci.

------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
MissJJ spune:
Capri you go girl.

Vad ca si tu ca si mine rapid dilatatie 8.
Asteptam acusi vestile bune.
Didi multumim.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
truli-luli spune:
Gabriela pana acu ceva vreme toata lumea folosea glicerina boraxata dar s-a descoperit ca nu ar fi buna pt bebebi asa ca pt punctuletele albe de pe limba se recomanda glicerina cu nistatin. Pui pe o compresa sterila infasurata pe degetul tau si ii cureti asa limbuta si interiorul obrajilor.
Cami
35s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
vias spune:
multumesc pt galerie si pt incurajari fetele...

...eu m-as simti excelent daca nu as simti foamea asta...ma rog la Doamne Doamne sa ma tina puterile...
..cred ca merg sa mai pregatesc cate ceva...si apoi gata...ma linistesc...vreau sa dorm bustean...ceea ce cred ca se va intampla...ca azi-noapte nu am reusit sa inchid ochii...acum imi pica ochii, dar vreau sa mai astept sa vina si Cristi...
...o sa mai intru maine dimineata fetelor inainte sa plec la spital...merg cu cristyi si vine si Bujo...sa vada si ea ce se mai intampla...si atunci vom vedea...ori anunt prin Bujo daca nu intra si ea la nascut...altfel am luat mai multe nr de telefon si anunt eu pe careva...
Pupici gagici...
Cami 39s+, cu
????????
Maine e ziua cea mare...

pustai
dana81 spune:
Am venit si eu de la cumparaturi...nu mai pot sa merg, plus ca ma doare mijlocul...oare bebelina mea face glume?

CAPRI

CAMY

DIA
...cine mai urmeaza?
Am pus sa fac o salata orientala..mmm
Nu mai retin cine spunea ca a fost gospodina, a pus castraveti...vreau si io o reteta de castraveti la otet ma bate gandul sa fiu harnica
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR 21 ZILE
turturica spune:
Fetelor, dar de ce trebuie neaparat curatata gurita lui bebe de punctuletele astea albe?
Am revenit ca sa zic cum a fost la doctor. Ne-a masurat, eu am slabit, bebelina s-a ingrasat, deci sintem pe drumul cel bun amindoua ![]()
Cica micuta are deja 3.200 kg, ceea ce mi se pare o gramada, eu sper sa se insele si sa aiba mai putin ca sa n-ajungem la 4 kg pina nastem.
Partea mai nasoala e ca doctorul meu pleaca in vacanta si se intoarce de-abia pe 11 august, deci cind eu sint in saptamina 40. Mi-a zis ca in caz ca am contractii, mi se rupe apa sau altele asemanatoare sa sun la clinica si cei de acolo or sa ma sfatuiasca ce trebuie sa fac.
Deci asta inseamna ca pina pe 11 august eu sint de capul meu, NU MAI FAC ABSOLUT NICI UN CONTROL.
Sint tare amarita pe treaba asta, pai daca e ceva in neregula cu bebe, cu placenta sau cu lichidul si eu nu-mi dau seama? Credeam ca-n ultima luna se intetesc controalele si vad ca din contra, ramin a nimanui.
Nu stiu ce sa fac, mi-a mai dat si numarul de telefon al unei doctorite care o sa asiste la nastere, da' cica o anunta aia de la clinica atunci cind e cazul. Deci nici tipa asta nu ma controleaza intre timp.
In plus, daca el e in concediu n-are cum sa-mi prescrie concediu medical, ceea ce inseamna ca trebe sa merg in continuare la birou cu astia 50% pe care i-am negociat.
Si io nu mai am chef de mers la birou, speram ca macar din saptamina 38 sa pot sta acasa, da' vad ca ajung pe urmele lui boti si-ajung sa nasc de la servici.
Cam asta e toata isprava mea pe ziua de azi.
35+
Ralu79 spune:
Camy- 

nastere usoara iti doresc si recuperare rapida. Sa te odihnesti la noapte si sa nu dai iama in frigider ![]()
Didi- WOW! poza aia nu e trucata?
Hai Ilinca!

Dia- ai vorbit cu doctorul?
Pupicei tuturor
Ralu
39+
Miruna
ariadnabr spune:
Turturica In ultimele saptamani cel mai important lucru e sa monotorizezi miscarile lui bebe. In patru ore trebuie sa miste de cel putin 10 ori. Miscari, nu sughituri. Daca ai dubii suna la clinica si probabil te vor chema acolo pt monotorizare. Cu lichidul, miroase dulceag, deci in afara de scurgerile normale, daca pierzi lichid ai sa stii. Presiunea sangelui ar fi singura problema pe care fara supraveghere medicala e mai dificil sa-ti dai seama de ea. Dar numai presiunea ridicata iti va creea probleme. Stai linistita, totul o sa fie okay! 
Caprioara

Nastere usoara si Ilinca sanatoasa!! 
Camy grijile tale sunt normale dar ai incredere in doctori si ai sa vezi ca totul va fi bine
In rest, sa stii ca bebe nu are nevoie decat de dragoste, papa si caldurica. Toate celelalte sunt facute mai mult sa ne faca viata noastra, a mamicilor mai usoara. Nu-ti mai face inima rea, se vor aranja toate in timp, ai sa vezi
Multa bafta maine si bebica sanatos/a ![]()
Noi suntem bine, n-am inchis un ochi azi noapte si azi am condus toata ziua! Sunt zombi iar
si mai nou simt ca ma sufoc, nu conteaza in ce pozitie stau! ![]()
V-am pupat pe toate 
Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara
M&M spune:
Turtu, nasol!!! In mod obisnuit dupa sapr 36 controalele se fac o data pe saptamana...Dar ce mare e bebelina ta!!! Deja 3200...Pai mihaitza al meu avea acu' 2 sapt doar 1700...
Camy, 

!!! Bafta maine !!!
Dana , si tu????
Eu ma invart prin casa , am o stare ciudata de neliniste...
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 35 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Didi81 spune:
Ralu, nu, nu e trucata poza
. Doar ca mi s-a retras burtica pe zi ce trece; si inca mai are de retras
.
Didi
de Aida Maria