Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui dma2007

maine ma duc la dr si poate o conving sa-mi faca ceza pe 15 august, ca e zi sfanta, sa o ocroteasca Maica Domnului si pe Maria mea

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

bebelina Maria tot neintoarsa e ???

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 35 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, doar ce-am vorbit cu Caprioara, asa intre 2 contractii.

Are deja dilatatie 8, Ilincuta inca are capusorul mobil, spera sa se angajeze in urmatoarele minute.

Nu are epidurala, a discutat cu doctorul sau si au decis ca fiind a doua nastere si cu progres bun nu are sens.

Hai Ilincuta, vino sa-ti cunosti fratiorul si parintii minunati!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sun-ule si pe tine dar mai ales pe thea , sincera sa fiu ma rog in fiecare zi sa vina sanatoasa in brate la mami si la tati

cristina maria s-a intors de la 29 sapt dar eu am spina bifida si cam toti dr mi-au recomandat ceza, oricum am mari emotii cu epidurala sper sa fie anestezistul profesionist si sa prinda
oricum a zis dr ca o sa vb cu el inainte sa-i duc si rx si rmn

anka felicitari pt bebe care creste nu se joaca!
eu mi-am anuntat de pe acum parintii ca-mi cresc copilul cum vreau: bine rau problema mea!

va las ma duc la o ruda la spital sa-i duc cate ceva

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, revin si eu prin zona, m-am eliberat de musafiri, sper ca de acuma inainte sa fiu mai activa. Desi azi mi s-au dus toate planurile peste cap la birou, au aparut chestii urgente si in loc sa plec la amiaza am ajuns de-abia la 5 seara acasa. Si cica lucrez cu 50%...

Felicitari noilor mamici, jovana, ileanna, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si mincaciosi

caprioara, nastere usoara iti doresc si-asteptam vesti de la tine.

dia, cred ca si la tine se apropie momentul, vorbisi cu doctorul?

camy, multa bafta pe miine, recuperare usoara si-un bebic sanatos.

cristina, cu intirziere iti transmit si eu la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, nastere usoara si-un mihai daniel sanatos si frumos.

narci, da, am terminat cu musafirii, pentru circa vreo 2 saptamini

siby, mi-a placut povestea nasterii annei.

revin sa va povestesc ce-am rezolvat azi la doctor sau, ma rog, ce n-am rezolvat.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bai tocmai a luat foc o cladire dezafectata langa blocul meu: 5 masini de pompieri au venit!

hai capri! bafta!

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, iti tinem pumnii!!!

Mada, am vazut si eu acum pozele cu Amira. E o scumpete de printesa! Amandoua fetitele tale sunt niste scumpe, felicitari!

Fetelor, am pus pe picasa poza cu burtica mea dupa cezariana .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

HAI CAPRI!!! HAI ILINCA!!!

Turtu, bine ca ai scapat de musafiri...te asteptam sa be zici ce ai rezolvat sau , mai bine zis ce nu ai rezolvat azi la dr!!!

Dma, poate o sa fim colege de salon, mai stii??? Ca si DPN-ul meu e undeva in jur de 18 august...

AMR 35 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna gravidutze si mamici,
in sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul..mult ati mai scris azi..
deci..ce am retinut...capri, bag si eu un rand de agitate, cu toate ca deja este aproape nascuta ilinca

pentru camy, care maine isi va tine puiul in brate, inca un rand

eu azi am cusut toata ziua, am facut 2 perechi de manusi pentru bebicu, ca nu am gasit separate, decat la costumase..si de maine ma apuc sa spal si sa calc lucrusoarele, si sa pregatesc valiza pentru spital
si inca o veste..in sfarsit s-a hotarat taticul la nume..prima oara cand l-am auzit ca vrea si el andrei...parca era dupa el.. iar cel de al doilea nume, am hotarat sa fie sorin, dupa nas, nu ca ar avea pretentii..dar este un nume frumos
deci, pentru fetele care se pregatesc sa nasca, tinem pumnii, am mai vazut si poze cu pepenasi..nu mai pot de dragul lor..niste ingerasi toti..dar sincer, mereu ma uit la nancy a lui boti, cum doarme ea cu manutele sub cap..si cu boticul ei dulce..
va pup pe toate, nu stiu cine zicea ca e mai ocupata de cand sta acasa decat cand inca lucra..abia acum am inteles ce vrea sa spuna...

34 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

fetelor micuta mea are niste puncte albe pe limba si mi-a zis pediatra sa dau cu glicerina boraxata. am vazut ca voi spuneati de glicerina cu nistatin. deci glicerina boraxata sau glicerina cu nistatin?
pls help!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Gabriela82

fetelor micuta mea are niste puncte albe pe limba si mi-a zis pediatra sa dau cu glicerina boraxata. am vazut ca voi spuneati de glicerina cu nistatin. deci glicerina boraxata sau glicerina cu nistatin?
pls help!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Gabriela , fetele vorbeau de glicerina cu nistatin ca ar fi mai buna!!!

AMR 35 ZILE

Mergi la inceput