Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
citat din mesajul lui honey79

Multumesc frumos pentru raspunsuri, fetelor.
Stoisor, eu n-am stiut sa ii las lingurita asa, la voia lui.I-am bagat-o in gura.Cu grija, sa nu-l ranesc sau sa ii creez discomfort.

A papat un pic de morcovel.... asa, marait.Se maraia, ii bagam lingurita,dadea de gust, sugea de pe ea.... scoteam lingurita, dadea pe-afara un pic.
I-am dat vreo 10 lingurite,cred. Jumate din ele, cred ca au aterizat pe barbita.

Apoi l-am pus la san,a supt 3 minute si-a adormit.
Maine incercam din nou.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

ti-am spus ca o sa suga din ea,papal mami pe el,daca incerci sa i bagi in gurita papa si sa scoti lingurita instinctul lor le spune sa scuipe ,nu pot inca sa plimbe papa de la vf limbi spre baza ei si sa inghita si de aceea si scoate afara si atunci cand suge din ea pt ca nu o poate plimba sa o inghita si ce nu sa dus cu primul val ,iese inapoi ,.......sunt tare sozi ,noi acum pot spune ca daca are chef de papa sau i foame ,sau i place nici macar nu murdarim barbita ,ne ciruim umpic la gurita dar am avut mese fara sa patam barbita,bine nu tot timpul ,avem si cand plange Sara ,plange mami ,nu mai stim de noi si ne ciruim si in caput

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Salutare!

Sunt spre sfarsitul unei zile de cosmar intra-adevar care sper sa se termine cu bine

Stoisor,intr-adevar pierderea tatalui intr-o zi de 13 nu se compara cu ziua mea .Multumesc de raspuns

Honey,mda...nu prea a fost o vacanta in adevaratul sens al cuvantului.Important este ca bb s-a simtit bine.Forget cumnata!Eu nu o suport pe a mea si viata mea merge in continuare foarte bine si fara ea.Sunt de parare ca cea mai importanta este familia (sot+copil),nu rubedeniile pe care din pacate nu ti le alegi.

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui andreea29

Salutare!

Sunt spre sfarsitul unei zile de cosmar intra-adevar care sper sa se termine cu bine

Andreea am citit de sperietura de mai devreme, si mie mi se ineaca Sofia frecvent, ba la san, ba cu bibe, azi si cu piureul... se inroseste, nu mai respira si horcaie...o intorc cu fata in jos si o lovesc pe spate...cand o aud gafaind sau direct razand (se mai intampla) e de bine... Cred ca inecurile astea sunt inerente, momentul e neplacut si nu iti doresti decat sa-l auzi respirand din nou dar cu prezenta de spirit asa cum ai avut si tu, trece repede.

Imi amintesc ca acum cativa ani eram la mama acasa, cu ea si cu sora mea si mama s-a inecat cu o bucatica de branza. Nu m-am prins imediat ce e, a inceput direct sa horcaie si in cautare de aer a iesit repede pe balcon, dar nu se intampla nimic desi eu o bateam zdravan pe spate, se sufoca saraca. Sora mea e mai sensibila si de panica a inceput sa planga, eu deja ma gandeam daca trebuie sa chem Salvarea, secundele mi se pareau ore si deodata am strigat la ea "Apleaca-te!", eu in spatele ei am apasat-o pe burta si asa s-a rezolvat... banala manevra Heimlich, dar ce greu imi amintisem de ea! Si eu tremuram toata dupa aia, dar eram asa bucuroasa ca am reusit sa o ajut...

Apropo de asta, tatal meu avea o iritatie enervanta, cu mancarimi si roseata, pe maini si gat...de cativa ani saracul...a fost la dr, a luat pastile, s-a dat cu unguente si nimic, pana i-am zis eu ca mie mi se pare ca arata ca o alergie solara si i-am spus ca inainte sa se urce la volan sa se dea cu crema cu protectie solara. De atunci, gata mancarimile, iar eu ma umflu in pene ca m-am priceput mai ceva ca nenea dr, cu toata diploma mea de filolog

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Pe aceeasi tema - si va las:

http://www.sfatul medicului.ro/articole/Diverse/Manevra_Heimlich_manevra_de_salvare_de_la_sufocare/Manevra_Heimlich_in_diverse_situatii_722_65.html

fara spatiu mai sus

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Honey te inteleg...
Cu fumatul...si eu fumez,dar niciodata in preajma copilului...dar nasa,am fost la ea de ziua ei...sta la casa si si eu si sotu am iesit in curte sa fumam,ea a fumat in camera cu Bibi...m-am ridicat frumos si am plecat...fara nici o explecatie,motivul era clar...au trecut aprope 2 luni de atunci,nu am sunat-o nu m-a sunat...
Cu cumnata...mi-a facut atat de multe...ca nu are rost sa enumar decat sa spun cel mai interesant lucru care il face,desi locuim in acelasi oras(care e foarte mic),desi inainte ne vizitam cat de cat... fata nu a vazut-o decat o data cand avea 2 luni...iar barbasu a fazut-o pt prima data acum 0 saptamana
Deci pastrati amintirile placute

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

Cristina...am vazut dovezile...verdictul este ca ai un pui scump si precoce..

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Lala, multumesc mult.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

mai intai de toate sa urez si eu clopoteilor care fac azi lunita .. am uitat azi ..

ALESSIA

STEFAN

MATEI

YANNIS

SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

honey ce mai vacanta ati avut si voi. bine ca v-ati intors cu bine acasica si ca bb a fost cuminte. despre soacra si cumnata .. lasa-le in plata Domnului, nu te mai enerva din cauza lor. m-am distrat copios cand am citit ca vrea sa trimita prajitura prin posta .. for God's sake ..

stancutza bine ati revenit!! cum sta sofiuca atarnata printre zabrele .. si a mea are aceeasi boala. mi-e sa nu-si rupa ceva, Doamne fereste. sofiuca e asa de dulceeeeee, e o printesa tare frumoasa. dar nu gasesc filmuletele ... unde sunt?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

nu prea e lumea la apelul de seara...cred ca se pregatesc pt servici fetele...
Aseara am dat o strigare,miri constiincioasa a raspuns...da restu...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

nu prea e lumea la apelul de seara...cred ca se pregatesc pt servici fetele...
Aseara am dat o strigare,miri constiincioasa a raspuns...da restu...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

da da ... asa faci mereu, dai strigarea si pleci!

noapte bunaaa .. si eu fug la nanica.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput