Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
citat din mesajul lui honey79

Pupici zuzici.

Sunt tot pe fuga, n-am apucat sa vad nici o pozica :( , n-am reusit sa citesc din urma mai nimic.

Sanatate clopoteilor bolnaviori sa se faca bine cat de repede.

Inteleg ca majoritatea ati inceput diversificarea.
Cum au reactionat bebeii la trecerea la lingurita????

Al meu in prima seara (Vineri)mi-a refuzat complet (am incercat sa ii dau cereale de orez cu laptic).Tot ce apucam sa ii bag in gurita,scuipa .Plus, tipete.

Aseara, i-am facut din nou cerealele cu laptic,l-am asezat in scaunel si....in momentul in care am aparut in fata lui cu castronelul si cu lingurita,a inceput sa tipe si sa dea din maini.

Cum sa-l fac sa accepte lingurita???

Ma pregatesc cam intr-o ora sa ii dau morcovel de la borcan.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Honey ,SARA mea adora lingurita,la inceput ei doar sug din ea,dai umpic pe buzite sa guste intai,daca i place ,iti dai seama dupa reactia lui ,i apropi lingurita si el va suge din ea,eu nu am facut greseala sa i bag eu in gurita pt ca tot scotea afara,o las pe ea sa se serveasca,acum ma prinde la fiecare lingurita de ea si si-o baga in gurita atat cat vrea .....inca mai suge din ea,dar am avansat fff mult dar inca nu i bag eu in gura ti-am spus o las pe ea,cum suge si linge cum si inghite daca o fortez scoate afara

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Sara doarme de la 15 ,are deja 3 ore ,era franta se pare ,dar ma va solicita la maxim cand va face ochisori asa ca va pup,suntem singurele fara buni si deci cred ca o sa mai intru mult mai pe seara,buni i la Stefi bolnavioara,iar tati cu ale lui pe langa noi dar el e mai mult cu show-ul

Andree eu am avut obsesie cu ziua de 13x multiiiiiiii ani dar intr-o zi tati mia facut cadou un medalion cu 13,pe care am refuzat sa il port dar in scurt timp m-am imprietenit cu acest 13 iar in ultimi an am avut chiar reusite mari ,gen ex sc soferi luat ,in zile celebre de 13,......cred ca tine de subconstient ,hai capu sus,chiar ai avut multe azi ,pusic sa iti revi da...........tata a plecat dintre noi intr-o zi de 13.....deci???o poti depasi nu??

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri, fetelor.
Stoisor, eu n-am stiut sa ii las lingurita asa, la voia lui.I-am bagat-o in gura.Cu grija, sa nu-l ranesc sau sa ii creez discomfort.

A papat un pic de morcovel.... asa, marait.Se maraia, ii bagam lingurita,dadea de gust, sugea de pe ea.... scoteam lingurita, dadea pe-afara un pic.
I-am dat vreo 10 lingurite,cred. Jumate din ele, cred ca au aterizat pe barbita.

Apoi l-am pus la san,a supt 3 minute si-a adormit.
Maine incercam din nou.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici,

In primul rand vreau si eu sa urez cu intarziere

zuzicilor sarbatorite saptamana trecuta:

christina_m, matgravidut, raca, iulia82, ginnette, ginaM, anandrei, madalina28, danonique!!!

Sa fiti sanatoase si fericite...pana la adanci batraneti!

Am vazut pozicile postate sapt trecuta, am vazut clopotei frumosi la mare, am vazut mamici frumoase si radioase, falcute scumpe si ochisori certetatori...sunt insa prea multe poze pentru a nominaliza, asa ca iertare :-)

Ellenuta, Bitzilina nu are cum sa fie uratica, Doamne fereste, mie mi s-a parut intotdeauna o dulceata de bebel. Dar e adevarat ca li se schimba trasaturile continuu, fata se mai subtiaza, falcutele se mai lungesc, buzitele devin mai mobile, si poate ca mai pierd ceva din dulceata bebeilor de altadata :-) Dar n-avem ce face, fiecare varsta cu frumusetea ei.

Miri, stai si cujeta cu job-ul... oricum tu stii cel mai bine. Dar eu zic ca daca va descurcati financiar, nu merita niciodata sa mergi la un job la care nu te duci cu placere.

Ema, si eu remarcasem asemanarea dintre fetita blonda si tine, vroiam sa intreb daca ti-e nepotica...dar nici cu Milan nu mi-e rusine, bucatica rupta din mami! Ce m-au amuzat gleznele lui, care...nu se vad??? la falcoselul serios!

Ceska, voi ce mai faceti? Ati plecat deja catre Ro?

Virgo, exista cateva scheme de diversificare, dar uite si tu, cate zuze atatea diversificari :-) Pentru orientare, mie mi-a folosit mult ce mi-a dat pediatra Sofiei, gasesti materialul pe mailul comun.

Avem si noi cateva poze noi, paginile 14-15 din album, si doua filmulete recente. Pentru cine are chef, enjoy :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Asa....sa va povestesc acum un pic despre vacanta din care am venit mai obosita decat daca as fi stat acasa.

Am plecat duminica 29 iunie... am condus, cu masina incarcata si cu remorca dupa noi, pana in Arkansas.Pe autostrada, printre camioane, mergand cu 100-120 km/ora.
Pe seara, pe la 9, am facut pana.
Aici, am vazut ca pana, nu e ca la noi in Romania, unde doar iti fasaie cauciucul.No way.... aici pierzi fashii din cauciuc.
Anyway... am tras pe dreapta, l-am scos pe AJ din masina, l-am pus in carut.... ne-am indepartat de masina, iar sotul a schimbat roata. Cand sa plecam, ne-a murit bateria.
Deja se facuse 10 seara.
Am sunat AAA si au venit cam, intr-o ora .
Finally... totul ok, am ales primul hotel iesit in cale si.. am innoptat.

Urmatoarele 3 zile am condus fara alte incidente. Opream cam la 2-3 ore, sa-l schimbam de pampers pe AJ, sa ii dam sa pape, sa ii masam spatele, sa il lasam sa se joace un pic.
Iar noi, schimbam locurile.... cel de la volan trecea in dreapta, si invers.

Finally, miercuri 2 iulie, am ajuns.

Am stat doar 4 zile la bunica.
Vineri am fost la party de 4th of July, la cel mai bun prieten al sotului,care e regizor,scenograf,actor.
La party, doar vedete.... dar, cea mai vedeta dintre toti, a fost AJ-ul meu, care a cucerit pe toata lumea.
Impartea zambete in stanga si-n drepta si radea cu fetele/femeile care veneau sa vorbeasca cu el,de numa'.

Sambata, o veche prietena de-a sotului a venit sa-l cunoasca pe AJ. Si... ne-a propus sa-l bagam pe AJ in reclame, gen Pampers.
A primit cadou de la tipa un cutzu moale moale si o testoasa care seara lumineaza camera cu sute de stelute.
A doua zi, duminica.... i-a adus un ponei super frumos.

Luni am plecat la drum din nou...si am ajuns Joi acasa, obositi si lefteri .

AJ pe tot parcursul acestei experiente s-a purtat extraordinar de bine.
In masina se juca cu jucariile si apoi adormea pentru 2-3 ore.

La bunica insa, eu... am avut obiectii si pentru prima data in 3 ani de cand suntem casatoriti (deci am o soacra), m-am simtit ca o nora.

Femeia e in varsta, are 81 de ani, dar...se tine bine.
Fumeaza. Si... n-a facut deloc nici macar un gest, in a il feri pe AJde fum. Ba chiar, venea cu tigara langa el.
Asa ca, am stat cu el mai mult afara,sau sus in dormitor,cu usa inchisa si fereastra deschisa.

Intr-una din zile, m-am oferit sa gatesc. Nah, m-am gandit ca nu e corect sa munceasca triplu femeia, doar pentru ca noi am venit in vizita.
So, am luat ce mi-a trebuit si... am purces la treaba. Eh, trebuie sa stiti ca, tot la 2 minute venea sa ma verifice. Ba i se parea ca focul e prea mare la aragaz si il dadea mai mic, ca mai apoi sa vina sa-l dea mai mare ca... e prea mic.
Ahhh..uite, cartofii au inceput sa fiarba... asa ca, mi-a micsorat focul de...i-a oprit din fiert,desi..ideea era ca trebuie sa fiarba,right...???
Mi se cam urcase sangele la cap si mai ca as fi vrut sa las totul balta, sa-i zic clar ca... ar fi mai bine s-o las pe ea sa gateasca,daca tot sta in bucatarie.
Ideea era ca eu sa gatesc , iar ea sa se odihnesca!!!!

Anyway..... a trecut, am mancat, dar nu m-a lasat sub nici un chip sa spal vasele.
Foarte elegant mi-a zis ca... eu am gaiti, ea spala vasele.
Dar, eu stiu ca de fapt nu-i place stilul meu de-a spala vase. eu las apa sa curga, atat in momentul cand le spal, dar si cand le clatesc.
Ea pune apa in lighean si le "spala",iar apoi da cu dushul pe ele, si gata.

Ma rog, fiecare cu stilul si viata ei. Dar.... acum pot zice si eu ca...am soacra!!!!

In alta ordine de idei, am inceput sa-mi...urasc cumnata. Ma rog, urasc e poate mult spus...dar... clar n-o mai inghit.

OK.De ziua mea, mi-a trimis o felicitare.Nu cadou, nimic.
Am ramas surprinsa, avand in vedere ca... la fiecare ocazie, ne-am facut cadouri frumoase, zic eu....si de-o parte si de alta.
Vineri, deci abia dupa 2 zile dupa ce-am ajuns acolo, apare si ea... dar..."doar pentru cateva ore".
Ma rog.... vine, eu eram cu AJ pe canapea, ma jucam cu el... se uita la ea, se mira... blah blah...
Il intind pe AJ spre ea...iar ea, il ia de obrajori.Ideea era, sa-l ia in brate!!!!!
In cele...cateva ore, n-a avut nici o tentativa de-a-l lua in brate, nimic.

A venit in schimb cu dulaul ei care cantareste cam la 50kg. Si...ii tot slabea lesa, ca sa poata ajunge la AJ. Ca vezi Doamne, dulaul n-a mai vazut bebei pana acum. Si ... de fericire, ala avea numai bale la bot. Iar eu trebuia sa... ma port ca o lady si...sa nu zis/fac nimic???

M-am retras frumos, gasind motiv ca, trebuie sa-l schimb si sa ii dau sa pape lui AJ.

Ahhh...si...da... mi-a adus "cadou" de ziua mea... (ziua fiind pe 27 , iar ea venind pe 4 iulie) o prajitura.... chipurile gatita de ea. Pe care, fara intentie, am uitat-o anyway.
Socrela vrea acum s-o trimita prin posta.

Cam asta a fost minunata noastra vacanta: 8 zile pe drum (4 dus, 4 intors) 6 nopti in diferite hoteluri, 4 zile la socrela si fumul ei,si intorsi acasa lefteri si fara nimic interesant de povestit.
Grrrrrrrrrrrrrrr.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

quote:

Cam asta a fost minunata noastra vacanta: 8 zile pe drum (4 dus, 4 intors) 6 nopti in diferite hoteluri, 4 zile la socrela si fumul ei,si intorsi acasa lefteri si fara nimic interesant de povestit.
Grrrrrrrrrrrrrrr.

Vali

Honey, inteleg ca v-ati lecuit...ptiu, rubedeniile astea!!! La anul, Hawaii scrie pe voi !!! Bine ca AJ a fost asa cumintel, si ca facut victime in randul populatiei feminine, de la o varsta asa frageda, puiul mic. In rest, da la o parte amintirile nasoale, daca poti.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Eu m-am lecuit.
Sotul n-are nici o treaba.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi!!!
Yannis

Matei-Alexandru

Si flacaul meu a implinit azi o jumatate de an! nu-mi vine sa cred ca e numai de 6 luni in viata noastra...parca e cu noi de o vesnicie.

La multi ani, Stefan!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Intru si eu pe fuga ca nu prea am timp. Abia am venit de la tara de la mama si trebuie sa ma pregatesc pt maine ca incep serviciul
Am o mare rugaminte. Imi spuneti va rog care este legea si articolul cf caruia avem reducere de program in cazul in care alaptam? Stiu ca s-a discutat la un moment dat dar nu mi-am notat.
Pup toate zuzicile si clopoteii! Sper ca sunteti sanatosi cu totii.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna zuzici!
Intru si eu pe fuga ca nu prea am timp. Abia am venit de la tara de la mama si trebuie sa ma pregatesc pt maine ca incep serviciul
Am o mare rugaminte. Imi spuneti va rog care este legea si articolul cf caruia avem reducere de program in cazul in care alaptam? Stiu ca s-a discutat la un moment dat dar nu mi-am notat.
Pup toate zuzicile si clopoteii! Sper ca sunteti sanatosi cu totii.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Alina, eu am gasit asta: http://www.cdep.ro/proiecte/2003/700/20/1/leg_pl721_03.pdf Vezi pct 5

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput