Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Felicitari Tiberica pentru minunea ta!
Sa creasca mare si sanatoasa!

Noi tot 2 in 1. Deja am incepuit sa nu ma mai gandesc la asta. Daca vrea sa vina sa vina...daca nu sa mai stea. Eu as avea chef de o plimbare la munte dar din pacate va dati seama ca tot in Bucuresti raman cantonata .

Sa aveti o zi frumoasa!

Capri se pare ca tu ti-ai strans picioarele cam tare.... Hai poate-poate

Va pup pe toate.

Mishuc 40+ AMR ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vai Sun, ti-am dat urare special pt stelutzele albastre si tu nu ai vazut

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cristina, am trecut mei, da nu vezi ca geaba ?

Noi o sa plecam in oras. A primit sotul un telefon de la un amic cameraman ca are un botez la 12 azi si nu are fotograf, si cum eu nu dau semne ca nasc in urmatoarele ore am zis sa mergem. Pica chiar bine, abia mai facem rost de niste banuti. I-am zis ca trebe sa "produca", pen'ca bani ne vor tot trebui, iar eu nu o sa mai am salariul de acum prea multa vreme si chiar vreau sa stau mai mult acasa de data asta. Nu-i prea convine lui, de obicei face nunti si botezuri doar in familie si la prieteni, cand nu scapa de insistentele lor. De fapt, in afara de ce fotografii trebe sa faca la serviciu, fotografia de teatru e pasiunea lui, restul... Dar in situatia de acum orice banutz e binevenit.

Deci, nu va speriati daca nu apar un timp. Daca e ceva dau eu de veste, o sa le sun pe Sun, sau pe Anka, sau pe Boti, sau pe cine gasesc disponibil si tot va anuntz .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Three days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna burticutze si mamicutze!!!!

Eu iar am avut acelasi vis de ceva vreme...pare asa real, ca alaptez o bebitza, bai..dar parca simt cum trage de sfarc, cum ma chinui sa storc sa iasa laptele...nu mi place visul asta...si se tot repeta

Voi ma speriati pe mine, dar rau..cica daca esti activa in timpul sarcinii nasti mai usor mai repede...pai voi, MADA, CAPRI..nu v-au stat locului picioarele nici o clipa, nu mai zic ca unele fete au fost la serv pana in ultima clipa, si tot 40?Eu ce sa mai zic care nu fac nik, stau, stau si iar stau intr-o mare lene...am sa nasc la 50 de s, UFF, clar sunt hormonata azi!!!
SARBATORITEI, MULTI MULTI ANI!!!!

SUNULE ma tot uit la poze cu bebici si nu stiu de ce am sentimentul ca THEA are o aura speciala, nu stiu daca ma las influentata de faptul ca e o luptatoare...si nici nu vreau sa magulesc, pur si simplu asa simt eu.
Am inceput cu vise si am incheiat cu premonitii

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

nu am vrut sa-mi iau cantar ca ma gandeam ca o sa fiu obsedata de el si o s-o cantaresc mereu pe Maria,dar deja ma gandesc ca trebuia sa-mi iau
mamicile cu cantar: cat au luat bb-eii in greutate???ca eu m-am cantarit cu ea in brate si a rezultat ca are 3600g...am scoso din spital la 3150,adiq a luat doar 450g la 3s+2z??mi se pare putzin sau sunt eu paranoia?

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

m-am uitat la poze de pe picasa: eu cand ii vad pe totzi asha mici si frumoshi parca acum ash mai face un bb!!!

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana Maria eu am cantar dar rezist eroic. Astept sa vina luni doctorita de familie cu cintarul ei ca sa etalonez si cantarul meu dupa al ei si apoi poate o s-o cantaresc si eu o data pe saptamana. De cand am venit am pus fata o singura data pe cantar si rezulta ca luase vreo 60-100 gr, nu stiu sigur ca n-am cantarit-o chiar dezbracata.

Kimmy Baga stimulente pentru lactatie, ceaiuri, Galactogil, Galafor... poate, poate...

Noi doar ce-am venit de la doc, am fost sa ne taie mustatile de la operatie, a zis ca se prezinta foarte bine, am venit linistita acasa. In drum am trecut si pe la farmacie, mi-am luat un ceai de stimulare si Galafor (astea-s pastilutze, Galactogilul era granule si e cam dulce pentru gustul meu), plus 2 bibe de la Nuk cu tetina ortodontica pentru ca Gargaritza mea prefera tetinele astea. Bai, si am avut un feeling... cand oscilam daca sa iau bibe de la Nuk sau de la Avent, dar am zis sa merg pe-o singura marca, si cum pompa era Avent...

N-aveau aspirator din ala nazal dar oricum am rezolvat mucanii cu Sterimar, saru'mina cui mi l-a recomandat, parca Locca , cu ser simplu bagat cu seringa nu reusisem sa desfund nara beteaga.

Sun, imi place tare mult leganusul fetei, si balansoarul tau, arata asa de pufos si comod, mmmm...

Azi am rugat-o pe fina sa stea cu Nancy cat am fost plecata si cand am venit tocmai incerca sa-i dea bibe ca se declansase alarma, ii lasasem putina formula, n-am vrut sa ma mulg ca-mi scade prea tare productia spre seara daca mulg si Garga e foarte desteapta, nu vrea formula, a strambat din nas, noroc ca am venit si-am mufat-o, era asa de multumita...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ola gagix. Vad ca nimic nou sub soare, park in weekend era treaba klumea la nascut nu?
Cuscri nada de nada. La mine s-au calmat de tot apele, nici un val, nici o unda, e sticla lucie Bai da dorm... cat m-am plans ca n-am dormit acu vreo 2 nopti, azi noatpte am dormit tun. Bine...cu trezitu la pipi, da avand in vedere ca am si dormit ieri de 2 ori e ceva.
Capri cracaneaza-te fata, ai ramas setata pe strans din buci sa nu iasa?

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Deci pe Alessio l-am scos din spital ca avea 3,360 gr. La 3 sapt avea 4,190 gr. Acum la 5 saptamani are 4.680 gr. Grasut nu? Copiii normal ar trebui sa ia intre 160 gr si 200 gr pe saptamana , dar in cazul ca manca bine la mese. Dar daca e un copil mofturos.....Acu' nu stiu daca cei pe formula iau mai mult decat cei care mananca de la san.....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SUN am vazut si eu pozele , intr-adevar frumoasa foc printesa, suportul ptr cercelusi superb. Ce sa mai zic de dondol. Fain tareeee.

Am pus poze noi cu Alessio. De la botez cateva.....se pare ca al meu cumnat tre' sa nu mai bea cafea dimineata ca toate au iesit in ceata!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput