Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut
Suntem si noi pe aici !
Nici la noi nu i niciun semn de nastere ...
Maine la ora 9 mergem la dr .... sa vedem daca ne declanseaa nasterea. Oricum fara bebe nu ma intorc acasa.
Avem 40 sapt + 1 zi.
Pupici

oana silvia si pruncuta Daria...40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Sun, Cristina, felicitari pt. stelutele albastre, mie imi plac!

Apropo, va puteti schimba efectul glow pe gratis, ce culoare vreti. Puteti sa si renuntati la el de tot daca nu mai vreti. Am citit zilele astea pe la Tehnic.

Sun, in Poli mi-e greu sa vin. As putea ajunge in Crangasi (dar nu e cine stie ce parc...), Moghioros, Herastrau sau Cismigiu. Daca e sotul acasa poate merge si el cu noi si ajung mai usor, dar singura cu amandoi si carut e cascadorie , doar prin cartier am avut curaj sa ies asa.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mai fetelor,

stiam eu ca sunt ignoranta, dar chiar asa???
mergand eu prin piata cu sotzul proprietate personala...mi se duc ochisorii dupa niste fructe, ca deh, sunt obsedata de fructe de cand cu sarcina. si ce-mi vad pupilele dilatate??nishte...chestii ciudate rau, aratau ca niste mere padurete. ma uit la ele. cica se cheama CARINE.. tanti ne imbia sa gustam. pe ele scria ca sunt o combinatie de piersici si smochine.. arata ca jumatate de piersica, mai verzulii asa...da buune tare la gust. adik aveau gust de piersica putin cruda. am luat un kil. acuma cica sunt modificate genetic. (!?). Barbacmiu zice sa mananc linistita ca sigur sunt un altoi de ceva. Voi ati auzit de asa ceva?? cica de la constanta le aduc.
bine si dupa aia am luat porumb.si pepene rosu...si rosii si ardei si si castraveti si ceapa...adik sa bagam leguma la greuceanu. ceea ce am si facut.

eu am capatat o mandrete de celulita frateee...urata ca noaptea. cum mai scao eu de ea????se vede urat tare.

m-am distrat ieri cu mama. ca am calculat la cate sapt m-a nascut. "pe vremea ei" nu se facea asa ca la noi acum. si mi-a iesit ca pe mine m-a nascut la 38 de sapt si 5 zile si pe sor'mia la 40 de sapt si 4 zile. i s-a parut distractiv!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ruxandra, nu am auzit de fructele astea, dar suna interesant ce spui. Poate le faci o poza.
Eu eram cu porumbul aseara, de cand gasesc in piata rontai mereu. Cot la cot cu Iulia .

Puii mei dorm, eu imi astept sotul si poate iesim la cumparaturi, ne trebuie scutece, servetele, cadou pt. Iulia, plus ceva cumparaturi pt. ziua ei, deja ni s-au anuntat musafiri desi anul asta ziceam ca nu pregatesc decat tortulet pt. noi, ca mi-e greu cu bb mic si musafiri. Dar rezolvam noi cumva.

Tinem pumnii fetelor la termen, sa vina cu bine pepenasii!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am venit si noi din parc. Frumos, frumos a fost!

Anutza scuza baba uituca. Am vazut, da, dar am uitat sa scriu. Multumesc pt urarea cu stelutele! Cat despre cantarit...no, exista copii si copii. Depinde unde se situeaza fiecare pe curba de greutate.Noi, de ex, de joi n-am mai cantarit-o, pt ca ne-a certat neonatoloaga care a preluat-o la nastere. O cantarim luni si apoi o va cantari dna dr pediatru pe miercuri-joi, cand mergem la controlul de-o luna. Dar din ce-am vazut, fii-mea avea de exemplu zile in care stagna (si cate 3 la rand) si zile in care lua 80-100grame/zi. Nu te stresa, o sa vezi ca e absolut normal cat a luat Maria. Ca si voi faceti sapt viitoare o luna si aveti control, nu?

Kim incearca sa bei ceai pt lactatie, sa iei galafor, sa-ti faci galactogil, sa te odihnesti cand doarme minunea si o sa vina si lapticul. Pompa il scade, sa stii. Doar bebe e cel care poate creste cantitatea pana la nevoile lui reale.

Capri tinusi bre atat de strans picioarele, ca pusesi dop fetii! Distractie faina la botez...sau... sa iasa banii!

Boti bravo pt fire. Si bravo pt ca ati scapat de nasucul infundat. Este foarte bun sterimarul, e drept.

Dana ce chestie...si noi credem la fel, dar am zis ca deh, o fi pe principiul "cioara". Insa si dna dr Emel ne-a zis la fel si inca vreo doua persoane, acum si tu. Sa dea Domnu sa fie sanatoasa tun, restul le facem impreuna! Dar multumim mult pt gandurile frumoase!

Danutza ce grasan e Alessio. Suuuuper! Bravo voua!

revin...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Toata lumea la plimbare, eu la , asa batraneste, ca sotul din dotare e la Buzau, si cat imi doream sa-l prind azi sa-l supun la "de ale casei"..

Voi alea cu fructe si porumb, treceti si pe la mine ca eu nu am cum sa ajung in piatza, e prea cald afara...si frigiderul meu tipa de singuratate...

Tin sa va anunt ca eu, cap sec...mai am de dat vreo 2 exam, ca daca aveam si eu neuroni, nu le mai lasam acusi in prag de maternitate, asa ca acusi nu mai vreu sa nasc , sa mai stea pana dupa 25 ca sa pot sa ma fac mai desteapta...cu toate ca stiu eu ca defectul din nastere numai are lecuire, iar la mine -i capu domle...

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Diarux...ne luam de manuta la capitolul celulita....am si eu pt tot neamul meu......numai ca eu m-am pricopsit si cu o gramada de vergeturi...am de pe copse pana la genunchi...nu cred ca voi mai putea purta fuste scurte vreodata....desi eu inainte purtam la greu...

Diana acum am vazut..Iulia e nascuta pe 15 iulie.....daca nu nasc pana marti de bunavoie...marti fac cezariana...asa ca copii nostrii vor avea aceeasi zi de nastere...sper ca si cu a lui Filip la fel..

...azi m-am simtit mai bine...deci de data asta am gresit...se pare ca nici eu si nici Bujo nu dam semne de nascare......dar sper sa i se intample lui Capri

...aaaaaaa...si mi-a adus Cristi aminte azi-dimineata ca luni...14 iulie e ziua de nastere a socrului meu......asa ca...de maine tin si eu picioarele stranse...sa fie marti ziua lui bebe...si doar ziua lui nu la tot familionul PUSTAI.....eu daca nasc luni pe 14 cred ca o sa si mor..

Cami 39s+, cu ????????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma gandeam acum...ca de ce m-am temut...numai de aia am avut parte...dar de data asta...nu ma las...nu nasc luni...si gata!!!!

Cami 39s+, cu ???????????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

ce faceti mamaici si viitoare mamici?
Eu m-am plictisit ingrozitor. NU mai suport sa stau asa sa astept.....
Regret ca nu am ales cezariana. dar pt asta ar fi trebuit sa schimb si medicul si spitalul.........

Am inceput iar sa-mi fac o mie de griji in legatura cu nasterea.........cu asistentele..........sunt atat de nervoasa ca imi vine sa plang...

Si din starea asta care o am as manca intr-una. cred ca mai am putin si stric usa de la frigider de cate ori am deschis-o

Mishuc 40+ AMR ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am revenit, si tot nu-s semne.

Sunule, tin sa-ti spui ca la voi sigur nu-i efectul "cioara", ca si mie mi se pare la fel, ca are "ceva" mai special Galu a voastra.

Bai, credeti ca am strans prea tare picioarele ? Si de aia nu mai iese Ilinca? Hi, hi, io cred ca doar a vrut sa iasa mai aproape de Sfantul Ilie, ca doar e Sfantul ei. A, si maine am doctorul de garda. Daca nu nastem, macar merg la control.

Acu sa va spun faza tare: de fapt nu a fost botez, a fost nunta, da' care risca sa se se transforme in botez, ca mireasa era in 9 luni . Putini invitati si mai toti tineri si nonconformisti. Mirele si nasul erau in blugi si camasa, mireasa intr-o rochie alba fara spate (nu se ingrasase si ii statea bine), fara voal. Popa, pe sub sutana avea si el blugi si sandale cu degetelele afara . Mi-a placut slujba: relaxata, nu scortoasa dar bine si complet facuta, cu muult suflet. Popa prietenos cu toata lumea, glumet, si un cantaret desavarsit. Ce mai, mi-a facut placere sa asist.

Ma cheama barbatul sa-i aranjez si sortez pozele ca el nu are chef, si a zis sa le intorc eu pe cele care trebe intoarse, sa sterg ce nu-mi place. Apoi sa le puna pe CD si sa le si ducem. Dupe aia ma duce la KFC sa pap niste aripi picante (doar-doar o avea efect) si la Gloria Jeans Coffe, sa ma cinsteasca, ca muncesc si io la pozele lui .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Three days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput