Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
bujo spune:
Buuun.. deci am mai tras un somn, ca doar aseara n-a dormit decat vreo 12 ore. Si acu si sotu langa mine. Bai frate park sunt anesteziata, de unde atata somn nush. Crek ma duc sa-mi iau si io un pepene.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
diarux spune:
CAMY, cate griji ai mai avut si tu, saracutza de tine in sarcina asta!! acuma cu celulita, eu nu disper! trebuie sa existe vreun leac duap ce oi naste. nuami ca eu ma tot gamdesc ca am fost super activa, nu am mancat deloc mult si totusi uite ca s-a intamplat. Om scapa noi si de asta. cat despre ziua de nastere...strange si tu picioarele bine ca si CAPRI si poate ai noroc. numai ca asta este chiar nesemnificativ pe langa bucuria de a-ti tine bebelushul/bebelusha in brate cand i-o veni ei sorocul!! sa fii si tu intreaga la trup si la minte ca sa te bucuri de minune!!!
DANA cat te invidiez ca te-ai apucat de smotru deja! eu ar trebui sa bag o masina de rufe si sa aspir covorul dimn camera pe care o sa-l impachertez mishto pana cand o sa terminam varuitul. dar daca barbacmiu doarme asa cu spor...nici mie nu-mi vien sa fac nik.
cat despre fructe...iti trimit post restant o carina din astea. apropo, DIANA M am pus poze pe picasa vechi cu fructele astea de le-am vazut. sa va dati si voi cu parerea.
Ruxandra
33+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
mai, dragelor,
eu zic sa va inghesuiti la nascut pana duminica seara ca sa pot face poezici. ca de luni...nu mai am calc!!!

. ca ma apuc de varuit... Ce o sa ma fac eu fara voi???da' m-am gandit sa iau niste nr de tel si va innebunesc cu sms uri . mai aflu si eu noutati si fac poezicile "on line" pe telefon. ![]()
Ruxandra
33+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
anaxena spune:
Sun, pediatra mea nu e prea interesata de bb,doar a inregistrato si mi-a zis ca ne vedem la 2 luni pt vaccin...nasha Mariei e pediatra la Spitalul de copii,ea a consultato cand am ajuns acasa,dar de atunci n-a mai controlat nimeni copilul si nici nu m-a chemat nimeni la control...de cantarit ultima data mi-au cantarito cand m-am externat din maternitate...una peste alta nu ne-a chemat nimeni la vreun control,dar dc e ceva o sun pe nasha si se rezolva,chiar ea m-a sunat azi dimineatza sa intrebe ce face fata si eu si i-am spus ca-i dau Baby drink si a zis sa-i dau fara probleme ca nu i se intampla nimik
de exemplu azi Maria e tare mofturoasa,la ora 5 a papat 130ml lapte,la 8 doar 40,la 10 120ml,la 13 inca vreo 20ml dupa care pana acum a stat treaza si a mai bagat 10-20ml asha fortzata de mine...ma obishnuisem sculat+schimbat+un bibe la bord...nu shtiu de ce nu mi-a papat ca pana acum,sa speram ca e doar un moft
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
atb spune:
Salutare fetele! ce faceti in weekend? eu astept sa vina sotul de la lucru sa iesim putin la cumparaturi prin carrefour, sa vedem ce-i cumparam soacrei ca maine-i ziua ei, de fapt a fost in cursul saptamanii dar am fost invitati la ea maine. "Bucurie" pe capul meu...
Ca tot veni vorba de soacre, sa nu credeti ca a mea-i mai prejos de ale voastre la capitolul aberatii, numai ca eu am norocul ca sta la 35 km de noi si ne vedem mai rar, cam o data pe luna. Asa, ca sa stiti si voi, din ce mi-a spus ea
, la copilu mic, pana la 6 saptamani nu i se taie unghiutele cu foarfeca, ci tre sa i le rozi tu cu dintii tai, ca sa nu de faca cupilu furacios!!!

Oare de unde le-or mai scoate toate astea nu stiu...
Diarux, vazut pozele, ce burticuta frumoasa ai!!! Seamana cu a mea!
Par interesante carinele alea, eu una inca n-am vazut, dar daca o sa vad pe undeva o sa-mi iau si eu ca m-ai facut curioasa!
Si zici ca ne lasi cateva zile? pai de ce? nu poti sa-ti lasi calculatorul in camera cand zugravesti? il ascoperi si tu cu un nylon si gata.
ce ne facem fara tine?
Dana, ce frumos e bebe Alessio, pe zi ce trece! Cum a fost botezul, de ce ai fost suparata si nervoasa?
Adriana
36+
AMR 27 zile
vias spune:
Diarux....cum nu mai ai calc????????...aaaaaaaaaaaa...dar nu se poate...nu se poate..

...si poeziile noastre????///...mama...abia asteptam sa-mi citesc poezia...

..offfffffffffff
Cami 39s+, cu
????????
AMR maxim 3 zile

pustai
danangie spune:
ADRIANA , bb Alessio creste pe zi ce trece. Din pacate, are colici si asta il necajeste foarte tare. De aseara am inceput sa-i dau Debridat si sincer vad rezultate. Sa speram ca nu e doar o coincidenta si ca Debridatul face treaba. La botez a fost frumos, doar ca eu am fost super obosita si nervoasa din cauza preotului....adica mi-a lasat asa un gust amar in gura ca ptr ore intregi m-am gandit la asta. La faptul ca atunci cand a intrebat nasii cum il chiama pe bb......la auzul numelui: Alessio Michele, a zis: de ce nu are nici un nume romanesc? Doar e roman! Si nasii saracii nu stiau ce sa spuna. Si nu e prima oara cand preotul asta ma intreaba acest lucru. M-a mai intrebat si cand mi-a citit de molifta. Pe urma, Alessio a fost botezat impreuna cu inca un baietel. Frati de cruce zic astia....Si preotul dupa ce le-a zis nasilor ce le-a zis....a trecut la celalalt copil si l-a intrebat cum se chiama. Si aia: Gabriel Constantin. Si preotul asa, parca sa ne infrunte.....a zis: pai asa da! nu? doar e roman.nume romanesti.
Ce sa spun.....m-am enervat cumplit. Ca numai D-zeu are dreptul sa judece......
Ce daca i-am pus numele astea? Doar nu era sa-i pun: Alessio Mihai. Nu suna frumos....cam asta e......
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
SunSmile spune:
Adri sincer, eu n-as vrea sa nasti maine, pt ca nu prea se elibereaza rezervele in weekend. Dar, pe de alta parte, e tare liniste, mai ales duminica. Oricum se pare ca Ilincuta e o mare smechera si nu asculta nici de preziceri nici de nimic. Da' lasa asa, fata cu personalitate dom'le! Fain la nunta aia, zau. Pofta mare la aripioare si apoi la baut cafeluta! Si multumim pt apreciere!
Camy acu' incepi tu cu picioarele stranse. Dar te inteleg. Asa ca ori azi, maine ori marti!
Ruxi ce faine fructe! Aici n-am vazut...adica or fi, da' io am o luna de cand n-am mai ajuns in piata. Naspa ca ramai fara calculator...tin pumnii sa terminati repede. Daca vrei sa ne trimitem sms-uri, poti sa contezi pe mine:)
Mai de cand ma tin sa va zic ceva. Voi mai tineti minte cand va tot spuneam ca am visat ca fii-mea o sa aiba un semn pe partea dreapta? Ei bine, ARE. Pe piciorush. Doctoritele au spus ca se va micsora foarte tare, dar va ramane. O sa va pun poze de azi din parc, ca se vede bine.
Si a doua problema...io aia rusinoasa...deja am doua alaptari la activ, in parc la politehnica!:) Da' cand e vorba de copilul meu nu mai vad, nu mai aud!
Ma'c sa incarc pozele sa va aratam frunzitza de pe crac:)
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
diarux spune:
mai , fetelor, nu disperati!!! fac eu cumva si nu va las asa...cu una cu doua!! da io ca sa mai zic ca va trebui sa sufar in tacere???
Pentru ca am o sg camera..mai greu sa umblu la calc.Ar fi interesant : barabcmiu sa dea cu trafaletul /si eu sa rascolesc netu'!! 

Pentru CAPRI si CAMY deja am incropit vreo doua versuri. ca daca se apropie due date pentru ele...da acum vad ca mai sunt o multime: BUJO, DIA FILIPAS...
totusi sper ca sambata sa le aranjam la loc pe toate si sa bag si calcu in functiune. ar trebui sa ii schimb si placa video ca ii tot da restart si nu stiu de ce. l-am reinstalat de o mie de ori si tot degeaba. asta e singura explicatie pe care mi-a dat-o cel care m-a ajutat. sper sa fie de la placa . altfel..il arunc pe geam!! pe calc, bineintneles.
SUN pot sa iau nr tau si sa te "folosesc" cu nesimtire???ca vad ca dintre mamici, esti cea mai activa aici.just in case! poate nu e cazul...ca daca ne miscam repede cu varuitul...
Ruxandra
33+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
SUN uite ca intre timp ai scris tu despre sms -uri...gand la gand cu bucurie!!
ATBms. 
DANANGIE uite-asa te dezamageste cate un preot si se duca incolo viata spirituala!! ce treaba avea el sa comenteze??? nici la seminar nu se mai face psihologie????
Noi am avut noroc cu un om super . preotul de la nunta. este facut pentu asa ceva. desi face mustrari destul de des...nu te face sa te simti ca un ...nu stiu cum sa ii zic ...Dar lasa! nu te mai stresa. sanatosi sa fiti toti si cu inima curata!
Ruxandra
33+ si
Andrei Tudor