Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Dana, si eu sunt din Galati. Unde nasti?

Cristina si Dana, de ce e atat de importanta zodia?
Eu am posibilitatea sa aleg in ce zodie va fi, dar mi se pare cam ciudat ... o sa las doctorul sa stabileasca data.

Mami de Alessio, nu mai fi trista, ca e un nume tare frumos. Cat despre romanesc, si eu sunt cam in dubii ... ma gandesc ca degeaba ii aleg eu nume romanesc daca indienii nu o sa poata sa il pronunte corect ... atat timp cat copilul creste in alta tara cred ca un nume care sa nu fie pocit de toti care il pronunta e mai nimerit.

Plec la doctor cu ultimele analize, cica azi stabilim data cand vine bebe.

toate burticile, mamicile si pepenasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dana, imi pare rau sa aud ca ti-a lasat asa gust amar botezul, si asta taman din cauza preotului, care din contra ar fi trebuit sa dea un aer aparte acestei zile deosebite! mai sunt si oameni de-astia din pacate! De parca in fata lui D-zeu conteaza numele...
Sun, ti-am vazut pozele din parc, se pare ca Theei ii prieste tare mult iesirea in natura... ce frumos doarme ea acolo...ce interesant e semnul de pe piciorus... dar daca nu ziceai nici nu-l observam.

Adriana 36+ AMR 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Danutza nu mai fi suparata. Te inteleg, nici mie nu mi-ar fi picat bine dar stii ce???...bebe e sanatos si frumos si asta e tot ce conteaza! Tare scumpic, Alessio si grasanel asa, dragul!

Adriana daca e sa ma iau dupa soacra-ta, fii-mea o sa fie spargator de banci, la cat ii taiem unghiile zilnic.:))

Bai sunt realmente retardata..de dimineata tot ma chinui sa spun si eu La multi ani, Bufi! Sa fii sanatoasa si implinita!

Rux pai streseaza-ma. Daca e don'soara in vrie, o sa-ti raspund mai greu, dar raspund! Dar sper sa terminati repede..atat pt voi cat si pt noi, care avem nevoie de poiata! Nu vezi cati bebei sunt pe tzeava???

Am pus cateva pozici la pepenasi, sa ne vedeti moaca insemnata...adica piciorusul!:)

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dana, stai tu linistita, ai ales FOARTE BINE. Alessio va trai in Italia, toata viata lui probabil, asa ca nu vad sensul sa incarci copilul cu nu stiu ce nume pe care nimeni nu il poate pronunta, scrie ...

Eu nu inteleg preotii astia din strainatate care sunt mai catolici decat papa, ca si al nostru ......

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RUXANDRA aaa de preotul de la nunta nici sa nu aud. Eu nu stiu.....mai fetelor...eu m-am spovedit si m-am imartasit in copilarie foarte des. Mergeam numai eu cu fratele meu, stateam frumos la rand, ne spovedeam, ne impartaseam si acasa. Crescand.....am rarit.....nu stiu de ce....poate eram prea pudica daca sa ii spun preotului daca ..... sau nu. La nunta...stiti ca inainte de cununia religioasa tre' sa te spovedesti. Ei....tu stii RUXANDRA ce m-a intrebat preotul de ajunsesem acasa dupa vreo 2 ore si eram inca socata. Deci, incepe preotul cu o serie de intrebari , la care eu ii raspund constiincioasa. Genul daca am pacatuit trupeste, cu vorba, daca am nutrit invidie, daca am luat contraceptive....ca e un pacat si asta, etc.etc......la care la urma ma intreba: ai facut vreodata sex anal? stateam in genunchi...dar tot mi-a venit sa cad jos. Mama e umblata mult prin biserici si la preoti si tare socata a ramas si ea cand i-am povestit. Si aceeasi intrebare i-o facuse si sotului.....Ce mai....mie mi s-a parut foarte vulgara intrebarea.....intrebare venita de la preot.....aaa sa ma ierte D-zeu dar eu sunt lamurita care-i treaba cu preotii astia....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

VICHY intocmai de asta am ales aceste nume. Ca eu aici voi trai. Si nu vreau ca bb sa fie inhibat de numele lui. Si asa numele de familie e greu de pronuntat ptr italieni...nu vroiam s amai aiba probleme si cu prenumele.

SUN Asa e : cel si cel mai important e ca e sanatos.

ADRIANA de asta imi era si ciuda. Ca imi stricase buna dispozitie. si cum eu sunt una care pune tot la suflet....nu am putut sa nu ma enervez....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetele!
Am fost si noi in parcul Carol,a fost prima noastra iesire in carut.Voi pune poze dar mai tarziu ca acum vreau sa dorm un pic ca azi-noapte am avut noapte alba.
SUN abia astept pozele cu Thea.Sa stii ca si eu am alaptat-o pe Raluca azi in parc,tb sa fac ceva sa nu mai planga.
Gabriela la mine s-au mai estompat vergeturile de la crema Mustela dar nu au disparut.
Bujo zi-mi te rog si mie daca ati fost 4 perechi de nasi la botez ce obligatii ati avut fiecare in parte.
Va pup si revin cu poze!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

gata am terminat de spalat am pus si porumb la fiert si acusi odihna...

LAREMI nasc la meternitatea de pe Chicos acolo e dr. mea...in ceea ce priveste zodia...am eu niste pitici...crezi ca se mai trateaza la varsta asta...acum serios, am tendinta de a face comparatie zodie-om pe care il cunosc, nu fac din asta o regula..dar asa sunt eu, pana la urma sanatos sa fie!!!

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uuuufffff....ce se intampla frate la noi la odisee????

M-a sunat Dara acum. Denisa are probleme de respiratie. Momentan e stabila, respira singurica sub bolul de oxigen, saturatia e ok dar s-a pus si problema transferului la Polizu.

Partea nasoala e ca fiind weekend e mai greu. Si trebuie gasita dna dr Stoicescu, sa-si dea acordul. Dar nici mie nu-mi raspunde in weekend (saraca, normal, la cat trage toata lumea de dansa).

Pfuuuu, sper sa fie doar o alarma falsa si ea mai lenesica din cauza de operatie cezariana! Oricum deja am lacrimi in ochi....

Haideti sa spunem o rugaciune pt ele doua...pt mamica Andreea si bebelina Denisa Maria

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DANANGIE adevarul e ca......te face sa-ti pui intrebari serioase in legatura cu aceasta "meserie"!! Ma abtin sa folosesc cuvinte ofensatoare, desi le-ar merita din plin un...individ ca asta!!!!

Si eu ca si tine, in copilatrie ma spovedeam destul de des. mergeam la tara la bunici si ne placea tare mult de preotul de acolo. (intre timp am aflat ca si asta s-a dedat la treburi lumesti, si-a deschis omul o afacere...si de astea...). Buuun...
cand eram studenta m-am hotarat sa merg si eu sa ma spovedesc , ca nu o mai facusem de mult timp. si ma duc la Catedrala la Cluj, imi astept randul frums si intru. Obisnuita ca atunci cand eram copil, sa fiu intrebata, nu ma pregatisem sufleteste sa-mi tin discursul.asa ca a fost o situatie penibila in care preotul astepta ca eu sa spun ceva, eu asteptam ca el sa ma intrebe si aasa mai departe. am iesit de acolo atat de...neimplinita....Dupa un timp, ajung acasa la Bacau. aceeasi poveste, de data asta ma pregatesc temeinic, imi trec in revista tot ce am de spus si astept politicoasa randul. cand ajung, preotul, foarte batran si cred ca si cu deficienta de auz, ma intreaba repede cate ceva , ai furat , ai fost invidioasa etc. exact ca in copilarie. eu raspund buimacita si pana sa imi dau sweama, eram gata. si iar am plecat dezamagita ca nu am apucat sa ma ...descarc.
de atunci nu am mai fost pentru ca mi se parea ca nu ma ajuta cu nimic treaba asta. am revenit apoi dupa mai multi ani, acum...cred ca sunt impacata.
Oricum, eu am cunoscut foarte multi viitori preoti in grupul de cunostinte. asa a fost imprejurarea. si pot sa spun cu parere de rau ca niciunul din ei nu imi parea facut pentru asta. ori prea ....lumesc... ori dereglat de tot de dogmele bisericesti. asa ca eu incredere nu prea am in ei si ma astept la orice din partea lor. nu are legatura cu religia, ci cu omul in general.
preotul care ne-a cununat este un om cu har. (nu sunt eu prea bisericoasa si nu mi place sa folosesc cuvinte ...asa...de dragul de a le folosi,dar chiar cred asta in legatura cu el.)Slujba pe care ne-a facut-o a fost unica desi cred ca era a 20 cununie pe ziua respectiva. am simtit ca a fost a mea si ca fiecare cuvant era pentru noi doi special, nu o chestiune generala de spus printre dinti mormait asa. are o voce care te patrunde. si isi cearta enoriasii, dar nu uita ca suntem totusi oameni si nu divinitati, deci suntem supusi pacatelor. ideea e sa fim contienti de asta si sa stim ce e bine si ce e rau.Cand ma gandesc la el, respect tagma asta din tot sufletul.
la polul opus se afla un calugar preot pe care l-am intalnit la Rarau la manastire intr-o excursie. un om mai lipsit de har ca asta nu am vazut. sa ma ierte dumnezeu ca acum emit judecati de valoare eu!Ne-a tinut o predica despre avort asa spontana, fara nicio legatura cu noi turistii care ne aflam acolo in cu totul alte imprejutrari decat o duminica obisnuita la biserica. Avea un glas. nu plictisitor ci de-a dreptul enervant. de chiar am simtit nevoia sa iesim din biserica! ceea ce nu mi s-a mai intamplat. am avut senzatia ca lucra pentru...celalalt nu pentru Dumnezeu.
eu zic ca e cel mai important ce avem in suflet si cum ne simtit noi in functie de faptele noastre. iar numele...nu intamplator il alagem pentru copiii nostri, asa ca stai linistita! Desi...uite daca vrei sa vezi reactie la un nume...iti povestesc reactia mea de sapt trecuta. a nascut o cunostinta de a mea un baietel. ma rog...eu ii stiam de oameni normali si cu scaun la cap. dar se pare ca greutatile prin care au trecut i-au mai...zapacit. intreb tatal pe mess ce nume ii dau baiatului, convinsa fiind ca va fi un nume de sfant, mai ales ca au luat-o pe panta asta religioasa in ultima vreme. si imi spune ca se va numi HRISOSTOM. imi da si explicatia , Ioan Gura de Aur in limba greaca. acum eu nu am nimic impotriva, e viata lor, dar parca totusi...Adik imi imaginez cum il vor striga copiii la gradi sau la scoala. nu e putin stigmatizat astfel? adik sper ca mai au si vreun nnume ...clasic...poate exagerez eu sau sunt deplasata. dar la un astfel de nume cred ca mai pot fi facute comentarii. asa ca Alessio mi se pare un nume foarte frumos si foarte melodios. nu e nimic exagerat la el.
La scoala am dat peste tot felul de nume ale copiilor. parintii astia uneori...nu gandesc. de asta spun ca unii au ajuns de rasul colegilor lor.
Mai ales ca voi veti ramane in italia...e mai mult decat potrivit numele minunii tale! cum sa pronunte un nume romanesc copiii cu care se va juca? Am avut si eu un elev, il hema Wilson. alaturat unui nume romanesc foarte banal. iti dai seama cum suna la noi in tara...
deci : nu te mai stresa!!!

aaa...sotul meu intreaba daca se petrece in Torino treaba asta. ca nu stiu ce preot stie el acolo care e dus cu pluta.

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput