Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Saracutza ANDREEA!!! Acum am citit ce ai scris , draga SUN!!! cand imi aduc mintre ce tensiune a fost aici cat ati fost voi cu probleme...
ma si eu pentru DARA si pentru ANDREEA, sa dea DD sa fie bine amandoua si sa se intoarca acasa sanatoase!!!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci, am revenit si eu dupa un binemeritat somnic si ce citesc???!! Denisa Maria are probleme de respiratie???? Ne [ruga} pentru bebelina sa fie bune, dar sunt sigura ca asa cum DD ne-a ascultat pana acum ne va asculta si de aceasta data!!!

Sun, am vazut semnul Theei...hehehe...parca imi aduc aminte ca ziceai la un moment dat ca ai visat-o pe Galu cu un semn ..

Ruxi, ne parasesti??? Pai cine mai face poezii fetelor care nasc sapt viitoare... sa terminati repede si sa vii sa ne inveselesti..

Diana, multumesc

Danangie, eu cu preotii m-am linistit ( nu generalizez insa , mai sunt si preoti care au chemare pt aceasta meserie, dar din pacate tot mai putini )...am patit-o si eu acum 2 ani, cand m-am dus sa ma spovedesc inainte de nunta...Stiu , e trist ca nici macar din partea lor nu gasesti intelegere si liniste sufleteasca, ei care ar trebui sa faca tot posibilul sa te simti impacat cu tine insati si cu DD...

Camy, e randul tau acum sa stai cu p

Dana, ce harnicuta ai fost!!!

Capri, pofta buna!!!

iar mi-am adus aminte de Denisa.... Sun, dar Dara la ce spital a nascut de e vorba sa o transfere pe Denisa la Polizu??

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 37 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

O mica pauza si la mine ca bebele meu ar papa non-stop....

si eu pentru Andreea si bebe Denisa Maria! Sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav!

Sun de ce scade productia de lapte daca e scos cu pompa?

Am avut si eu o rana la sanul drept si m-am muls vreo 2 zile, am dat cu bephanten si garmastan si a trecut. De azi papam si la el....dar se trezeste la 2 ore, ma cam ustura de atata ros

Dana vazut pozele cu scumpul Alessio! Sa va traiasca!
Nu mai fi necajita, ere nume frumoase si i se potrivesc, zic eu.
Imi place cadoul facut nasilor, cat a costat? Ma tot gandesc si eu la cadoul pt. botez....

Fetelor aveti ceva idei de cadou pentru nasi?

Tecky sa va fie de bine plimbarica! Astept poze!

Voi cum va descurcati cu gospodaria? Inainte aveam zilele curateniei.....ne intreceam una pe alta.....acum....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CRIS . va stresez cu sms urile!!

Vreau si eu un sfat daca stiti sa ma lamuriti. Sotzul meu a carat azi varul ala vreo 25 de kile! . mi-e teama sa nu se trezeasca anchilozat maine dimineata. s-a dat el cu BenGay da nu stiu daca se poate masa singur. are ceva daca il masez eu cu asta? ca stiu ca era contraindicat pentru sarcin.cand am vrut sa ma dau si eu la spate la un moment dat si mi s-a zis hotarat ca NU . adik trece asa din maini in sange si asa mai departe???sau pot sa-l dau linistita. sa nu radeti de mine, da nu stiu.

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Laremi, acum am vazut mesajul tau, a aparut ceva mai tarziu ( inca nu ai scapat demoderare se pare)..nu am nimic cu nioc zodie, doar ca si eu si sotul suntem raci, iar bebe va fi leu...Presimt ca ne va avea la degetul lui cel mic...

Ruxi, poti sail masezi pe sot cu BenGay ; te duci si te speli bine pe maini dupa...

AMR 37 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cris nu stiu, ca m-am zapacit si n-am intrebat la ce spital este. Traiam cu impresia Municipalului, dar nu stiu sigur...

Eu sper sa fie bine! De fapt..trebuie!

Flo nu m-am exprimat eu bine cu pompa. Ca si eu am folosit-o in spital si n-am patit nimic. Ma scuzi, dar realmente mi-e greu sa ma exprim coerent acum...retraiesc niste momente anume....:(

La cadoul nasilor si noi ne gandim intens si este tare tare greu...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Ruxi, nu e niciun stres cu SMS-urile...

AMR 37 ZILE

Mergi la inceput

la Municipal??? Stiu ca si acolo au o sectie de neonato destul de bine dotata ...Offf!!! Sa fie bine totul cu Denisa...

AMR 37 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

pt Denisa, sa DD sa fie bine, si sa fie doar o alarma falsa...avem o odisee norocoasa, eu asa sper...

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ooooffff Ma pt bebe Denisa Maria si mami Andreea, sa scape de probleme si sa fie sanatoase!!!

Ankutza: nu cred ca ti-a raspuns nimeni pt ca esti moderata si apare mai tarziu mesajul tau. Legat de scurgerea maronie daca ai fost la control intern zilele astea e posibil ca asta sa fie cauza. Daca nu eu zic sa-ti suni dr imediat sau sa mergi la spital sa nu fie fisurate membranele cumva. Iti tin pumnii sa fie bine. Sa ne dai de veste!

Eu in acelasi stadiu de asteptare. Tot am impresia ca se declanseaza travaliul din ora in ora. Ma omoara asteptarea asta dar e numai vina mea pt ca mi-am setat asteptarile pt nastere la 38 sapt si uite ca fac 40 si nimic. Doar dopul care s-a tot dus asa pe bucatele in ultimele 2 sapt. Iar azi dim o bucatica consistenta de dop pe hartia igienica si speram si eu sa mi se rupa apa in 2 ore ca si lui Boti. Da' de unde!
Asta e ma inarmez cu rabdare si astept puiul cand o fi el pregatit sa vina.
Am vazut si eu pozele cu pepenasii mici si dulci si m-am emotionat toata. Sunt atat de scumpi, de mici, de dulci...iti vine sa-i mananci!!!

bubuleana
39+

Mergi la inceput