Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Cris scumpa...am impresia ca Darius al meu care este ardelean...vrea sa fie mai ardelean decat toti ardelenii......adica se misca atat de incet....

..in fine...daca as stii ca iese ar fi o treaba...dar vad ca nu are de gand....

Sun am vazut lucrurile primite de Thea asa muuuulte ...si frumoase foc...sa le stapaneasca sanatoasa...

Cami 39s+, cu ?????????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

nu mai am rabdare...vreau sa intru pe forum si sa va anunt ca nasc.......am pitici pe creier...

Cami 39s+, cu ?????????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

CAMY, pai nu ai niciun pitic pe creier!! Pur si simplu te-ai saturat de starea asta de incertitudine ...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 37 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza fetelor!
La cat sunt de ocupata,nici nu apuc sa citesc din urma...sa nu vorbim despre scris...
Pitica mea e cumintica,sau cel putin asa mi se pare mie.Noaptea se trezeste de 2 ori sa pape,ziua are o perioada dupa-masa cand vrea numai in brate,la povesti,si nu doarme aproximativ 2-3 ore.E scumpica foc.
Din pacate nu ne merge alaptatul,asa ca mulg,traiasca pompa cea vestita,ca eram moarta fara ea.Acuma imi pare tare rau ca nu am cumparat-o mai repede,ca poate nu-mi scadea asa de mult lapticul.Acum trebuie sa-i dau si completare.Papa pitica cam 100-120 la 3 ore.E foarte mancacioasa.

Revin,ca se scartaie putin.Sa vada mama ce-o baiu

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetele!!

Intru oficial si eu pe ultima suta de metri...au inceput chinurile, m-am trezit si mai scap cate putin din dop...se cam impute treaba. Sper totusi sa nu ma tina prea mult.

Am intrat sa va salut, sa va urez o zi muninata, eu plec la tura 3 de zugravit, se pare ca voi alerga prin tot orasul dupa vopsea, sper sa mai gasim...

si "ne vedem" pe seara!

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele dragi,

Repede pana nu uit...Dienush, dar politehnica iti e aproape cumva? Ca poate ne intalnim zilele urmatoare cu piticii. Tare as vrea sa va vad.

Iubitele, multumim de aprecieri, ne-am inrosit.:) Si mie imi place suportul cercelusilor, este frumos foc.
Iuuuh, daca nu ziceati voi, io nu vedeam ca-s albastra, hmmmm, parca-mi placeau mai mult stelutele roshii. (cam multe pretentii am, nu?)

Camy eu bag doar o agitata pt tine si Darius. Poate il convingem.... Sau poate ar trebui sa facem un sistem de incuscriri...inscris pe lista de pretendenti/e si asa-i facem pe bebeii lenesi sa vina!

Cuscri nimic? Capri?

Dia eu cred ca se apropie si la tine momentul.

Ioana sunt prezenta la cafeluta!

Catalina n-o mai baga in seama pe soacra. Nici in stare de "negravidenie" cartofii aia nu-s buni, asa ca...

Noi asteptam sa termine masina de spalat si ne imbarcam spre parc. Si ma intrebati de tort (i-am facut si poza, ca-s dusa) era jumatate cu cioco, jumatate cu frisca si deasupra cu martzipan.

Boti da, l-am folosit o data cu succes.

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Sun...eu m-as incuscri...dar daca Darius...devine iar Timeea??????..

Cami 39s+, cu ???????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetili,

Noi tot 2 in 1 si fara semne pana la ora asta . Oare o iau pe urmele lui Mada???

Si sa va spui, aseara mi-am corupt barbatu, asa ca am avut si eu parte de . Asta ca sa-mi aduc aminte cum ii . Nu m-am uitat inca in oglinda sa vad daca am pe fata vestitul "zambet tamp" .

Insa la partea cu grabitul lui bb, se pare ca a ramas fara efect . Drept pentru care si azi trebe sa fac inca un mars (adeca sa bat iar tot cartierul pe jos) si eventual din nou prostioare .

Bufi, La muuuulti ani!

Anaxena, io as vrea sa nasc azi, dar deocamdata nika.

Ruxandra, . Si io am incercat sa mai fac si ce-mi place, dar nu am timp . Un timp am fost impreuna cu o fata minunata (Gabbriela din State) gazda la Atelierul Piticilor de pe DC (era in sectiunea de copii intre 4 si 12 ani). Atelierul fusese infiintat de ea si din participanti cu piticul meu, am devenit si io gazda. Gasisem si sponsori, organizam concursuri si dadeam premii la pitici. Dar a venit apoi o perioada cand nici ea nu a mai avut timp, nici eu, si treaba s-a stins...

Sun, felicitari pentru stelute !

Camy, daca tu nu mai ai rabdare, io ce sa mai zic mama ?

Dia, succes la cumparaturi!

Kimmy, felicitari pentru bblina cuminte si papacioasa!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Three days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Am si eu o intrebare la care sper din tota inima sa-mi raspunda cineva repede ca nu stiu ce sa fac. Sunt in a 36 sapt de sarcina iar de ieri am inceput sa am o sangerare de culoare inchisa ,stiti voi fetele cum se intampla in ultimele zile de menstruatie bine nu multa f putina dar e prezenta ,cineva mi-a spus ca e normal dar nu stiu ce sa cred ,cine ma poate lamuri va rog ,sunt disperata!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dia, gata??!!! Ma uimesti cata energie ai,,,spor la zugraveala!!!

Sun, plimbare placuta !!!

Capri, ai trecut deja la metode de inducere!!

Dma, Narci unde ati disparut???
Narci, hai ca imi dai emotii , mai ales dupa ce ti-a prezis " mama-omoda de Brazilia " ca nasti sapt asta...
Dma, ati rezolvat cu creditul??? Tot dupa gresie si faianta umblati???

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 37 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput