Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

in seara asta Irinuca noastra a fost mai cumintica la baie si mami e fericita, speram sa fie din ce in ce mai bine. tot nu avem un program de masa si somn dar macar noaptea, cu mici exceptii, doarme binisor.
eu am fost la granita cu o mica depresie zilele astea, acum sunt mai bine, ma simt coplesita de noile sarcini si faptul ca nu reusesc sa pun casa la punct si sa fac si alte lucruri ma cam dat peste cap.

Didi e foarte speciala povestea voastra
Tecky tu ziceai ca ti-ai luat crema mustela ptr tratarea vergeturilor, a avut vreun efect ca mi-as lua si eu cat timp mai sunt poraspete si mov crapaturile.

toate cele bune turturor!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata!

Tiberica, felicitari mamico, BB Karina, bine ai venit, sa fii sanatoasa, fericita si grasunica!

[b]Sun
vreau sa te intreb ceva: voi ati folosit pana acum aspiratorul nazal? Cel electric? Isi face treaba? Te intreb pentru ca Garga are o nara infundata, fornaie usor (doar cand suge) i-am pus ser si nu stranuta.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DIDI ti-am citit povestea. Nu e important ca povestile sa fie nostime. Uita-te la a mea. Important e sa nu fi suferit tu si bb sa fie bine. Bine ca , cu o asa tensiune ai fost in spital. Bine ca acum micutza AIDa e bine. printesa! Frumos nume!

CRISTINA chiar oare ce-au patit soacrele astea? Ca si a mea a luat-o pe aratura. Bine ca e la 2000 km distanta.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI SI SANATATE NOILOR PEPENASHI!

SUN frumoasa printesa. Asa ce pofta mi-a venit de la tortul tau!! cu ce era? Frisca? Ciocolata?

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

BUNA DIMINEATA.
Va invit la o portie de cu mult lapte sau frisca.
Vai tare somn mai imi e si cata treaba as avea de facut azi,dar cred ca o sa ma apuc un pic mai tarziu sa fac asa incet ce pot iar restul cand vine sotu de la servici.
CAPRIOARA iti tinem pumnii,poate azi cine stie.
SUN felicitari ptr cadouri,sa le folositi sanatosi,ce n-as da sa am si eu asa nasi.

Ioana32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineataaaaaa!!!

SUN felicitari pt stelutzele albastre!!!!

care nashte azi???

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Bufi, LA MULTI ANI!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de-o nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!!!

Am venit si eu la o cafelutza...Ioana( Andrey2008)

Dana( Danangie ) , bine ca soacra ta e la 2000 de km distanta...Ce mai face Alessio?

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 37 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEEEEEEEEE!!!

ne-am trezit cu un cosmar! brrrrr... ce m-am mai speriat!

acum avem planuri mari. sa plecam la cumparaturi si apoi sa incep sa strang de prin casa, sa-i pregatesc frontul de lucru lu'barbacmiu. uf, ce bine de tine DIDI ca ai terminat! abia astept sa vina luni si sa incepem treaba ca sa teminam repede!!
SUNce de stelutze ai tu acolo!!! am vazut de aseara, dar cum am avut musafiri, nu am prea putut sa stau si eu pe forum. TORT??????????????????Aoleeeuuu!! si nu stiu cine mai zicea de porumb. PORUMB??????
CAPRI eu sper ca nu te-a suparat faptul ca am spus "stirista"!! adik ma distreaza cum le afli tu toate prima si cum ne tii la curent. de aia zic. da nu era de rau!!! Cat despre pasiuni...toti avem, mai mult sau mai putin ascunse. si ai dreptate, viata nu ne prea lasa sa ne facem moftul, si ne pune la "trebi" din astea mai putin palpitante. dar ce sa-i faci? Le imbinam si noi cum putem. asta ca sa nu ramai cu frustrari. Mie mi-ar fi placut teribil sa stiu sa dansez!!! cred ca as fi facut-o cu toata inima. dar nu a fost sa fie (pana acum ).Am compensat cu alte...lucruri care imi plac. am scris si poezii, am lucrat si cu copii...adik eu ma simt implinita. Bine, cea mai mare implinire este BB pe care il astept sa vina, ca nu mai pot de drag!
Poate oate azi este THE DAY????iti tin pumnii oricum!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele...

Dia Filipas eu am acea presiune in bazin cred ca de aproximativ 2 saptamani...e din ce in ce mai dureros...si ce??..nu vezi cs nu mai nasc odata.......eu am pierdut si dopul de ceva timp...si bebe sta tot in ''garsoniera'' lui...fara a avea vreun gand sa iasa...

Catilin naspa rau cu soacrele astea....eu as vinde-o pe-a mea daca as putea...si eu am stat la soacra 5 luni...si era sa-mi parasesc barbatul....si soacra-mea e la fel...se plange peste tot ca nu mananc cum trebuie (si in viziunea ei, nu-mi trebuiesc lactate, legume, fructe...mancare cat de cat sanatoasa...ci cartofi prajiti..in untura...pt ca uleiul..E TOXIC!!!...si cate si mai cate )...ar fi bine sa puteti face ceva ca sa plecati de la casa ei...eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am apucat sa ne luam apartamentul...si numai in situatii de-astea imi dau seama ca si daca nu am reusit sa-l facem asa cum ne-am dorit...macar nu am nervi in cap toata ziua...
Ai grija de tine...si-ti tin pumnii..

...eu sunt la fel....iar ma iau contractiile...si zic ''oare acum nasc?????''...apoi ma lasa...iar ma iau...iar ma lasa...presiune in bazin cat cuprinde....si bebe....spre disperarea mea, se pare ca o duce foarte bine acolo...si pun pariu...ca pana nu-l scoate cu forta,...el nu iese!!!!!

Cami 39s+, cu ??????????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, sa scoatem !!! Poate il impresioneaza pe Darius si se decide sa vina...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 37 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput