Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN mi-au placut la nebunie pozele cu Thea,ce cuminte sta ea in leagan.Suportul pt cercelusi este deosebit,nu am mai vazut pana acum.Multumesc pt raspunsul cu lohiile.
Tiberica sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!!!
Fetelor de la cate saptamani sau luni se pot transporta bebelusii in scoica?
V-am pupat pe toate!
Noapte buna!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am revenit.

Am fost la o plimabare de 1 ora cu sotul. Am dat roata la cartier, cu mers destul de rapid. Apoi am facut un dus bun, si mi-am spalat si pleata, sa fie curata.
Cu semnele de nastere, vad ca inca nika . In schimb cred ca azi mi s-au umflat degetele mai rau ca niciodata, nici nu pot sa le lipesc de podul palmei, si dor cand le indoi.

Sun, vazut pozele noi. Ce de cadouri ati primit ! Si cum ti-au zis si fetele, suportul de cercelusi e demential. Sa stapaniti sanatoase leaganul, e foarte-foarte frumos. Iar Galu e minunata . Mai si ce alintata a fost ea...
Zici ca i-ai soptit tu Ilincai sa nu intarzie mult ? Atunci io o astept maine, ca azi e clar ca nu mai apare. Da maine sa fie, daaaaa?

Anaxena, imi pare rau ca inca ai probleme cu sanii. Sper sa-ti traca repede si definitiv de data asta!

Ruxandra, . Da vezi ca io-s de fapt economist in viata reala, nu stirista. Nu ca m-as da in vant dupe meseria pe care o am , dar trebe si bani ca sa cresti cupiii. Daca ar fi dupa mine si m-ar da banii afara din casa (adeca sa nu trebuiasca sa lucrez ca am di toate), m-as ocupa de alte lucruri, cum ar fi: pictat, art crafts, sport, teatru, si altele. Si toate astea daca s-ar putea le-as face si cu copiii (nu numai cu ai mei), eventual la o fundatie ceva. Asa as simti si eu ca fac ceva din suflet, care sa faca o diferenta pe acest pamant, nu sa rontai cifre seci.
Bai, da ce-mi veni de ma apucai sa-ti impui capul cu aspiratiile mele secrete ? Hormonii astia...

Ma duc si io la nani.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, io parca stiam ca nu e bine sa pui pastile de tantari la bebe. Acu nus ce sa zic, mai cauta pe net poate gasesti ceva despre asta.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica, am vazut pozele cu Luca! Este un scump, imi plac falcutele lui !

Tecky, mie nu-mi mai curge nimic de vreo 4 zile. Dar de la Iulia stiu ca se pot opri, apoi reapar...max. 6 saptamani, apoi s-a terminat de tot.

Sun, sa folositi sanatoase cadourile . Avem si noi vreo 3 pufi din aia uriasi, acum ma bate gandul sa-i marit ca se umplu de praf . E o scumpa Thea, dar si nasicile .
Eu as fi venit maine in parc dar nu am cum singura cu picii cu 41.

Caprioara, e mare burtica . Imi place camera copiilor, colorata si vesela.

Didi, bine ca ati scapat cu bine. Sa va bucurati de viata in trei!

Karina, bine ai venit pe lume! Tiberica, laptic mult si refacere usoara!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Am ajuns si eu pe la 11 acasa, dupa 12 ore de umblaturi. Am fost la control, totul e binisor...iar a aparut o diferenta de 2 sapt. intre dimensiunile capului si femurului, asta dupa ce recuperase diferenta si in 20 iunie era de doar cateva zile. Ma rog...doc a zis ca e ok, in rest toate sunt bune si in grafic. Control intern nu mi-a facut, asa ca nu stiu daca a fost dopul sau altceva ce am gasit eu azi dimineatza.

Eu mai nou simt o presiune in bazin cand umblu...ma incomodeaza si ma cam intzeapa, dar nu se intareste burta ca sa zic ca am contracti...o fi coborat copilul?

ANNA, DARA SI TIBERICAFELICITARI SA FIE SANATOASE COMORILE SI SA AIBA O VIATA MINUNATA!
REFACERE RAPIDA MAMICUTELOR SI MULT LAPTIC!

Aproape am terminat de zugravit, a fost chiar distractiv, din pacate nu ne-a ajuns vopseaua pt. o jumate de perete, sa speram ca mai nimerim nuanta.

Gata, desi am citit constiinciasa tot...nu am retinut multe, creierul meu a suferit azi, am facut numa' tampenii, am varsat/scapat/rupt chestii, am patat peretii...tot felul de idiotenii...

Ma duc sa ma intind si sa-m oblojesc neuronul suferind. Pe maine, noapte buna .

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu la ora asta mananc porumb fiert si fierb niste borcane cu castraveti. N-am somn asa ca astept sa se scoale bb (de 3 zile papa doar o data pe noapte ).

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Anna, Dara, Tiberica, felicitari!!!!!! Recuperare rapida si mult laptic! Bun venit pe lume printeselor voastre, Ioana Maria, Denisa Maria, Karina!!! sa fie sanatoase si cuminti!!!

Adriana 36+ AMR 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

3 pepenasheeeeeeeeeeeeeee!!!!

Felicitari fetelor!!!!!!Dara, Anna si Tiberica, bravooooooo!!!Refacere rapida, bebele sanatoase si frumoase!!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

FELICITARI MAMICILOR ANNA SI DARA! SA VA TRAIASCA BEBELUSHII, SA VA BUCURATI DE EI!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

FELICITARI TIBERICA PTR PRINTESA! SA CREASCA MARE SI SANATOASA!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput