Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
catilin2008 spune:
cristina, chiar ca am ramas doar noi doua pe aici...
al meu sot ca bradu' e la munca..si eu ma fac cu traba la calculator..sa nu ma mai toace soacra la cap..
are 75 de ani..si idei ..putine, invechite..dar foarte fixe..deci, dupa ce ca nu pot sa mananc din cauza ficatului..vine cu farfuria de cartofi prajiti in untura! sa imi bage pe gat..ca moare copilul de foame..numai mirosul lor m-a facut sa dau la boboci..dar tot nu intelege ca nu pot sa mananc prajeala..m-a capiat..rau e sa stai in casa cu soacra...si sa mai fie si asa bagacioasa...
34 + cu
Bebicu Andrei
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui catilin2008
cristina, chiar ca am ramas doar noi doua pe aici...
al meu sot ca bradu' e la munca..si eu ma fac cu traba la calculator..sa nu ma mai toace soacra la cap..are 75 de ani..si idei ..putine, invechite..dar foarte fixe..deci, dupa ce ca nu pot sa mananc din cauza ficatului..vine cu farfuria de cartofi prajiti in untura! sa imi bage pe gat..ca moare copilul de foame..numai mirosul lor m-a facut sa dau la boboci..dar tot nu intelege ca nu pot sa mananc prajeala..m-a capiat..rau e sa stai in casa cu soacra...si sa mai fie si asa bagacioasa...
34 + cu
![]()
Bebicu Andrei
Ihhh,,,,cartofi prajiti in untura...
Mai, nu trebuie sa iit creasca colesterolul, explica-i; oricum colesterolul creste in sarcinaCristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
,,,cred ca ma duc si eu la somnic....Noapte buna!!!
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

SunSmile spune:
Sunt si eu pe aici, Cris. Da' am terminat baita, papat, ragait maimutza. Sa-ti fie de bine!
Map sa-ti traiasca bebe Luca! E un scump si jumatate!
Capri frumoooase pozele. Si burtica mare dar lasata. Hai ca i-am soptit eu Ilincutei cand ati fost la mine ca trebuie sa nu intarzie prea tare. Ca si Thea vrea sa se plimbe cu ea prin parc.
Tiberica felicitari mamico pt Karinuta! Asteptam detalii si poze! Bun venit pe lume, micuta draga!
Didi ba esti foarte speciala povestea, pt ca e a voastra! Si oricum aveti o Aiduta asa scumpa si finuta, incat merita fiecare cuvintel in parte!
Ruxi esti o mare, dar mare poiata! Respectele mele!
Onutz multumim. Da, e rasfatata tare don'soara!
Am pus poze in picasa cu nashii, cadourile, sezlongul meu (pe care mi-l luasem fix in weekendul dinaintea nasterii) si cu leganusul pe care i l-am luat Theei.
Acu' ca tot suntem "liberi de contract", ne bagam si noi la o "felie nocturna de tort", ca nasa cica le-a pus pe fetele de la cofetarie sa-i faca special tort finei (ca oi fi prea slaba, draga de mine:) ).
Sunt prin zona, infulec...
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
M&M spune:
Sun , am vazut lucrusoarele primite de Thea...mi se pare superb suportul pentru cercelusi...Sa stapaneasca Galu sanatoasa toate cele primite !!! Sa va fie de bine...
Gata, ma retrag, chiar mi se inchid ochii...
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

Didi81 spune:
Fetelor, e ok sa pun pastila de tantari in camera in care e bebe? In mod normal n-avem asa ceva, ca avem plasa de tantari, dar azi am aerisit ceva mai mult.
Didi
de Aida Maria
anaxena spune:
am net,dar azi am avut program de shopping: am luat botelcutze pt colectat laptic si aer conditionat mai puternica ca asra de 9000 nu face fatza
mey fetelor: facetzi
ca dupa nashtere pauza 6 sapt, ca eu stau si ma uit la sotz si sotzul la mine si e chiar stresant ca dc pana la nashtere(nu e cazul meu) statzi cu grija de bb,dupa nu mai e nicio grija dar "nu e voie"...uneori ma intreb ce poate sa se intample ca nu simt nimik,am bagat si un ob si nu m-a durut n-am patzit nimik...si acum stam si ne uitam unul la altul si numaram zilele
Maria e ingerash ziua:doarme si papa dar noaptea se transforma in
si uite asha ma chinui sa o adorm: acum vad ca merge tactica Baby drink dupa baitza si papa..suge si tace si pana la urma adoarme,,sau asha sper eu acum..
cu sanii stau la fel de janlnic,ma mulg de 2 zile ca am zis ca nu-i mai dau san pana nu ma vindec si in seara asta ma apuca pe mine sa-i dau tzitzi si iar mi-a facut un sfarc varza,offf..o iau de la capat,asha ca ii dau bibe sa pape,apoi ma mulg si tot asha toata ziua...dar nu ma mai las pana nu-mi trec ranile, se pare ca sunt singura ghinionista din odisee
v-am mai spus si va spun:parca imi rade un pic sufletul cand vad ca va vaitatzi,ca prea eram eu smiorcaita odiseei...toata lumea era ok si eu eram vai de capul meu...acum ma credetzi si pe mine..nu-i asha?
ma duc sa vad ce face
..oare o fi adormit?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Dianami spune:
Gata cu musafirii
.
Mai fetelor, vad ca v-am dat idei
. V-am zis deja, sa nu faceti ca mine la 2 saptamani de la nastere
. Eu chiar sunt ok si nu ma jeneaza cicatricea...adevarul e ca aveam tone de hormoni ca am avut interdictie din trim II de sarcina. Dar recuperez acum
.
Caprioara, vad ca ai reusit sa treci de ziua de 10. Spor la nascut de acum
.
Narcisa, asa e, depresia se vindeca sigur prin metoda asta
.
Gini, bine ati revenit acasa, sa te refaci repede si sa va bucurati de minunea mica! ![]()
Ioana, fetita ta a facut o criza genitala datorita hormonilor tai. E perfect normal, nu trebuie intervenit deloc. Pe masura ce hormonii tai se elimina din organismul ei trece si criza. Mai poate aparea si o secretie vaginala roz sau chiar cu 1-2 picaturi de sange. La baietei se umfla testiculele. ![]()
Mada, eu ma uit cu oglinda la fiecare toaleta, trebuie sa vad eu ce si cum
. Acum pandesc firele din vagin, se topesc si tot iese cate un capat. Mai am 2 si gata. ![]()
Sun, mai bine ca nu mi-ai zis nimic de butoi, daca v-as fi spus de ce am cazut in el cred ca va prapadeati de ras. Acum sunt ok...pana data viitoare
. Ma bucur ca ai scapat de fire. Am vazut pozele lui Galu cu dr. Emel. Se vede ca o iubeste mult
. Pupicei! 
Carmenela, ce frumos povestesti de animalutele tale
. Iti tin pumnii sa se vindece lupa.
Cristina, sanatate si catelului tau! ![]()
Babytza, eu nu am recoltat celule stem, dar iti pot recomanda Cord Blood Center. Fetele de aici au colaborat bine cu ei, gasesti toate info pe site-ul lor. Sarcina usoara! ![]()
Bujo, m-ai distrat cu "Io cu Camy avem contractii la 5 min. 5 min una, 5 min cealalta "
. Eu va tin pumnii sa nasteti amandoua odata! 
Vad ca ati infiintat clubul "No sex"...lasa ca dupa ce nasteti recuperati...ca mine
. Mai e putiiiin de tot. 
AnnaBaby si Dara, felicitari, mamicilor! Recuperare fara dureri si mult laptic pt. printese! 
Anka, sper ca nu le-am speriat pe fete. Ce-i drept doare un pic din cauza epiziotomiei. Plus tensiunea din muschi...eu am fost cam incordata, imi era teama dar mi-a trecut repede
. Daca e si lubrifiant la indemana merge totul ca...uns
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Capitolul asta il recuperez mai tarziu, am ceva treburi acum. Sunt prin zona
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
SunSmile spune:
Didi nu stiu ce sa-ti zic. Eu, de exemplu, am scos "imputzitorul" din priza de la Thea din dormitor. Nu stiu, cred ca depinde de cat de paranoic esti. (eu sunt, mai ales pe probleme de respiratie).Apropos, Aida e leita Cristi, dupa parerea mea umila.:)
Misha ca intrebai de lohii mai devreme. Eu am astazi 25 de zile de la nastere si pot sa spun ca aproape ca nu mai am. De vreo sapt mai curge asa cateodata ceva rozaliu deschis, dar atat cat sa poata prelua un tampon zilnic. Macar atat, ca pe caldurile astea, tare incomod era.
Ma intorc la tortul meu...buuun
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)