Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Oita
Din pacate nu eram pe receptie...
Da tu esti stabilita acolo sau ai degand sa revii vreodata in tara asta.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

Miri-mik,te rog,cand ai o clipa libera,zi-mi si mie cum e cu bubita din spatele urechiuselor ,la pliuri,ca si mie mi se pare ca fetita mea are asa,ceva,ca o crusta.Nu-i curge nimic din ea,e solida,si nici din ureche,nu am observat sa aiba vreo scurgere,dar,deh,eu am ,asa,o obsesie cu otita asta,mai ales ca mereu la baita ii intra putin aapa in urechiuse,oricat m-as stradui eu sa nu i l eud prea tare.Multam anticipatelea!Pup urechiusa puiului sa-i treaca repede!

Mergi la inceput

MONI te anunt cand il primesc...da ai dat si nr de tel.nu-i asa...ca pe acasa eu sunt tare freu de gasit

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

ce tare ma doare in gat de mor si mananc inchetata
si astept,doar,doar o mai posta cineva

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

"Oita
Din pacate nu eram pe receptie...
Da tu esti stabilita acolo sau ai degand sa revii vreodata in tara asta."

Lala,adica vrei sa ma intrebi daca sunt doar in vizita aici,temporar?!

Locuiesc aici,cu sotul si fetita noastra,insa,mai vin si in vizita in Ro,normal,ultima data am fost asta-vara,cam prin timpul asta,eram gravi in vreo patru luni,cam asa;dar atunci nu stiam de site-ul asta,ca poate as ama intalneam si eu cu voi,dac afaceati intalniri p evremea aia,bineinteles;cat despre revenit vreodata in Ro,pentru restul vietii,adica,nu prea stiu ce sa=ti raspund,probabil nu,mai ales ca sotului meu nu prea ii place in Ro,,,dar,nu stii niciodata exact ce si cum iti rezerva viitorul! Poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Buna zuzici!

Am intrat sa va pup si sa vad ce mai faceti! Stiu ca intru cam rarut, da' am fost ocupata tare tare in ultima perioada...

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ufff... Am citit din urma ca avem clopotei bolnaviori... Multi pupicei de la mine sa treaca repede otita lui Sacha si infectia urinara a buburuzei de Ginette!

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala, baga de seama! ca si eu m-am harnicit si-am mancat inghe dupa 3 zile de antibiotice. sa vezi cum sufar acu:((

oitsa draga, sa-ti explic: pe urechiusa, pliul de la cartilagiu care marcheaza marginea urechiushei. acolo e un pic roshu, cu crusta si miroase urat. e fix in pliu. si daca nu dadeam cu mana sa desfac pliul nus tiam de fapt ce e acolo. e aproape ranitsa. bun. otita nu se face de la apa in ureche. poti s-o speli si in urechi. cred ca sacha a facut-o ca fusese putin mucit si n-am intervenit cu altceva decat cu spalat nasuc. el are o sensibilitate pronuntata pe partea dreapta de aia cred ca la el se face atat de repede. in mod normal la otita curge o chestie galbuie din ureche, car emiroase urat. avem "noroc" ca perforeaza repede, dar acum, dupa ce s-a instalat otita, e adevarat, nu e voie sa intre apa in urechiusha.

ar trebui sama culc. la 5juma tre sa fiu la servici. shit! la ceaiul de la ora 5.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna la fete!
Am votat si eu clopoteii..mai am sa-l gasesc pe Mateiutu de Ereena.nu l-am mai gasit si..intre timp m-a solicitat teroristul umblator...revin sa-l caut si sa-l votez...

Oita (Alina)..he, he..iar postam una dupa alta...sorry..eu am intrebat daca stai in Huston ca asa intelesesem de la parintele Cojoc..ca are o nepoata care este in america si locuieste acolo unde este NASA..si am dedus noi ca Huston ar fi..poate n-am inteles noi bine ca era galagie si multa lume in jur....
Noi n-am ajuns acolo inca, insa stiu ca San Francisco este frumos!
Da,maaa..pai te-am lasat pe tine sa-mi dai un indiciu...caci nu eram sigura...si, nah..zic sa nu dau cu batu'n balta..
Ti-am trimis nr. de telefon pe e-mail..nu stiu daca l-ai primit..ca PM-ul nu-l ai activat...Sa-mi trimiti si tu nr. tau..
Pana rezolvi cu pozele pe un site, mai trimite poze (si cu tine..poate te recunosc...cine stie?) Sunteti de mult timp aici? Noi facem 3 ani in toamna...
Deci asa cu sotia parinetului...eee..pai daca vb. cu ea poti sa-i spui ca o sa incepi sa-i dai in curand si supita doar ca, pana una-alta mergi pe recomandarile pediatrului de aici...ca de...esti sub supravegherea lui...etc...

Pe bunica lui Alex o cheama Tatiana..este o draguta si jumatate..vezi ca la albumul meu de poze, am niste poze facute cu famiulia in Gradina Botanica, cand am fost acum in tara, si este si ea in poze (o bunicuta cu parul alb si mai ondulat asa si cu ochelari..sa nu o confunzi cu soacra-mea)..
Eu o iubesc pe tanti de la lumanri..este asa o draguta si ne stie si ne iubeste si ea...

Laura, noi stam langa Detroit (Michigan)...aproape de granita cu Canada..

Ellenuta, vin si eu cu un shlap si o sa ai doua urme de shlapi la fund! Unul de la Miri si unul de la mine! Cum sa zici tu de Biti asa? La dulceata aia de fetita!

Miri, citi-i si eu de patania de la servici..Te inteleg cum te simti...Imi pare tare rau...Stiu ca domeniul este frumos dar are si o latura mai putin frumoasa, ca este responsabilitate mare, rigurozitate mare...bine ca n-a fost mai rau pt. tine si pt. ei..
Stiu cum este sa ai un job cu responsabilitate, sa apara o greseala si sa nu reusesti sa rememorezi total firul evenimentelor..sa ramai cu semnul asta de intrebare...oare din cauza mea?

Alina023? Ce faci dragutza? Ce face Anuska? Cum va descurcati?

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

miri stiu ce o sa ma astepte,da nu pot sa ma abtin,noroc ca am terminat-o da mai vroiam

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput