Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
Ginette, angi,mi-am salvat sfaturile voastre despre supa!!!
M apregatesc si eu pshihologic!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
virgo spune:
Fetelor , am hotarat sa incep , de astazi , sa pun cereale in laptele lui Caz . Ce parere aveti ?
Mami de Matei Cazimir
laura_dimitris spune:
[quote]citat din mesajul lui danonique
Chiar daca suntem mamici eu cred ca trebuie sa avem grija si de noi si de sotii nostri.
Daca te -ar putea citi barbata-meu .... ti-ar da sigur un mare premiu !!!!
Nu stiu cum e situatia in alte cupluri dar sotul meu s-a simtit putin neglijat de cand s-a nascut Albert.Eu am incercat sa ma ocup de cei mici iar pe el l-am pus pe locul trei.
The same situation here !!!!
vem amandoi nevoie de relaxare ca sa putem continua asa ca vom petrece o saptamana doar in doi.
Bravo voua !!!! Cred ca ar trebui sa ma gandesc si eu la o solutie... Cea gasita de voi pare perfecta! Eu, din pacate am inceput serviciul si nu cred ca gasesc libere nici 3 zile daraminte o saptamana...
Cred ca o sa-l invit insa la un film la mall si apoi la o cina la restaurant....
Hm,... cateva ore voi avea! I-or ajunge ???
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui virgo
Fetelor , am hotarat sa incep , de astazi , sa pun cereale in laptele lui Caz . Ce parere aveti ?
Mami de Matei Cazimir
Si eu vroiam la fel.
Mai ales in laptele de seara..
Vad ca dr. mi-a spus insa de suculet si apoi de supa...
Nu a mentionat nimic de cereale..
O voi intreba mai multe luni ca ma duc din nou la ea cu dimitris.
si Eleni - 05.02.2008
aweya spune:
Angi, Ginnette multumesc pentru sfaturile cu supa... ma duc sa o fac!
A... si poate una din zuzele pricepute o trec in listuta de pe prima pagina pe iepuruta, ca eu sunt afona in domeniul asta.
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita
aweya spune:
Cristacoman, ginnette multumim pentru voturi!
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita
AngeliquedeS spune:
Laura_dimitris, virgo, cerealele sunt recomandate inainte de inceperea diversificarii propriu-zise pt bb care iau mai greu in greutate, celor dolofani nu le sunt recomandate ca sunt deja pufosi si alt aport nutritional nu prea au.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Si eu mi-am slavat la favorites adresa unde era matei si de cate ori deschideam ma ducea direct la poza lui matei.
Cand am incercat sa salvaez (in ordinea intrarii in concurs... :) ) si adresa adelutei de ginette... calculatorul mi-a schimbat automat adresa lui matei cu adresa lui adeluta...
la fel am patit si cu poza lui sora-mea...
So, cum as putea sa le salvez pe toate???
So sora-mea chiar are o problema... ca nu stie cum sa foloseasca adresele date la comentarii... ca nu poate da click pe ele... si nu cunoaste nici fetele copiilor cum le cunosc eu....
si Eleni - 05.02.2008
Eu le-am salvat pe toate (adik , nu, ca n-am gasit a doua poza a lui Matei (de Cati)
![](icon_smile_sad.gif)
Roxana si Adela - 09.12.2007
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ereena spune:
laura, buricutul lui a cazut fff greu ,dupa vreo 3,5 sapt si apoi nu era vindecat bine ,dar asta e de curand, 1 luna sa zic .asta ma enerveaza la medici,ininte sa ii dam cu aia si cu aia spune domne ce (banuiesti) ca are
si apropos de medici ,stiti vechea mea problema cu granuloame de fir,am mers la doctorita ancai,diana si dupa consultati, analiza(la care nu mi-a dat rezultatele) ,plicuri etc, cand sa programez interventia mi-a zis ca sa mai sun in septembrie ca operatia nu se face pe caldurile astea.oare am eu norocul de a da peste toti restantierii de la medicina?apoi am aflat de la anac diana ca il tot ridica in lsavi pe doctorul cu care am nascut eu ,deci m-a refuzxat pe motiv de rahat pt ca lucreaza cu boul celalalt.
natalia spunea ca a facut interventia la un cabinet particular, vroiam sa o sun dar stiu ca e plecata in vacanta,aveti idee ,s-a intors? Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
creata2008 spune:
'Neataaaa!
Astept sa se trezeasca Mariuca - doarme de vreo 2 ore, cam asa. Si am putin timp sa stau cu voi, la forumit.
Am vazut ca avem o noua zuza in club, bine ai venit, Iepuruta! Am vazut pozele cu fetita ta si cu voi, sunteti foarte frumosi, sa va traiasca!
Danonique, tu stii cel mai bine cum este relatia voastra. Daca sotul tau se simte neglijat, atunci nu trebuie sa ai remuscari ca plecati doar voi doi.
Au plecat mama si cu tata acasa, ieri seara. Au ramas socati de cate progrese a facut Mariuca... era si normal. La varsta asta, in fiecare zi copiii fac ceva nou.
Am cantarit-o duminica. Avea 6.540 si ieri am masurat-o si avea 66 cm. Oricum, peste 2 saptamani mergem la vaccin si atunci voi afla sigur cati cm are.
Progresul major obtinut zilele astea... este ca accepta pepenele galben. E primul aliment la care nu se stramba si pe care il primeste cu placere. Duminica i-am dat suc, cu lingurita, cu biberonul nu a vrut, iar ieri i-am dat o bucata de fruct. Adica i l-am pus pe limbuta si ea sugea sucul. Era foarte suculent... era copt. Si azi avem din nou in meniu. O sa incerc din nou cu suc. Si, ca si Virgo, m-am hotarat sa ii bag si cereale in alimentatie. Cred ca o sa incerc saptamana viitoare... Nu stiu ce sa zic. Am mai incercat si cu piure, n-a vrut, cu nectarina, nici p-aia n-a vrut-o. Oooof, e sclifosita ca mama ei!!!
In schimb, sticla de bere o duce la gura... Nu degeaba a fost programata inca din burta sa zica "bere" primul cuvant!!!
O sa pun niste poze mai incolo, sa o vedeti cu Leffe in brate! Dani e foarte mandru de ea!
Daca o sa zica primul cuvant "bere", o sa fie extrem de fericit, ca a dat roade perseverenta lui!!!
Ma distreaza la culme chestia asta! Ellenuta, tu ziceai ca o sa mori daca Biti zice prima oara "tata" si parca Rolizicea ca asta e cuvantul pe care il aude cel mai des. Eu zic sa zici merci ca nu zice "bere". Eu tot o dau pe "Bailey's", dar nu cred ca voi avea succes. E mult mai simplu sa zica ceva din 2 silabe.
Hai, gataaaaaaaa! Am fugiiiiiiiit!
Va pup pe toate si toti!! Incerc sa revin azi!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona