Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
Desi cred ca ma veti considera o mama denaturata eu voi merge intr-o vacanta numai cu sotul si imi voi lasa copiii la mama.Bona Vanessei va veni sa stea si ea cu ei asa ca nu cred ca vor fi probleme.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Ba eu cred ca esti o mama foarte buna care se gandeste sa-si refaca fortele, ca sa aiba apoi buna dispozitie si nervi tari pt. puiuti. Vacanta frumoasa si linstita alaturi de sot!
Si eu abia astept sa plec cu sotu', fara copii intr-o vacanta de refacere, dar eu alaptez exclusiv, abia sapt asta incep diversificarea..si voi alapta cat voi avea lapte, asa ca vacanta mea mai are de asteptat.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aweya spune:
quote:
citat din mesajul lui iepuruta
Multumesc mult aweya !!! In mod normal nu m-as stresa dar, cum am spus si mai sus... situatia asta persista de aproape 3 luni...
Laura, uite si niste fotografii... Sunt de la botezul ioanei....
M-a ajutat un coleg de la IT sa-mi fac cont pe flickr. ...
http://www.flickr.com/photos/28390342@N06/?saved=1
Am vazut pozele... ai o frumusete de fetita si e dolofana... Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita
Ereena spune:
'neatza fetelor
e o caldura afara de inebunesti,astazi cred ca incingem tastaturile .eu ma gandeam sa gatesac ceva ca tot o sa stau in casa ,sa vedem ce parere are si matei
iepuruta bine ai venit. te ridicam si pe tine la rangul de "zuza" ,mamica de clopotel. am vazut poozele.copila ta e o minuuuuune ,frumoasa foc .ai grija la ea ca pe aici se fac tot felul de combinatii intre copii, daca ne accepti ne punem si noi pe lista de petitori .cat despre greutate ,posibil cantarul sa arate 7 kg dar ea arata grozaav, bucalata si pufoasa
fetele de la concurs ,eu mi-am salvat linkurile voastre la favorite sa pot vota mai usor, e mai bine asa.sau puteti lasa un comentariu cu linkul catre poza voastra.
ange, aseara am primit un mesaj de la nemary , am intrebat ce-i cu ea si mi-a raspuns"am inceput diversificarea, ne rostogolim prin pat dinti nu avem inca. din pacate nu mai am timp deloc pt calculator"
am si eu o problemuta cu matei, are tot timpul buricul umed ,parca ar supura .nu miroase urat (ma gandeam la infectie) dar face cojite si e rosu mai mereu. s-a mai intamplat cuiva? iam dat cu tetraciclina si a trecut dar dupa 2-3 zile iar apare. doc a zis sa dau cu nitrat de argint dar nu se gaseste in farmacii .aveti vreo idee?nu mi se pare normal
ma duc sa mai citesc si sa calmez copilul marait
miriiiiii, a iesit parcarea? Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
aweya spune:
Danonique nu ai de ce sa-ti faci griji ca-ti doresti sa pleci doar cu sotul in concediu. Meriti o vacanta, mai ales cand ai 2 copii. Si eu vreausa plec macar 2 zile doar cu sotul, dar cred ca eu ma stresez si mai rau fara copil... Asa sunt mamele la primul copil, nu? Concediu placut!
ginnette spune:
Gata, votat Mihai (de Nicole).
A propos de supa de legume: eu am inceput cu morcov si radacina de patrunjel; nu stiu cat le-am fiert (ca le-am pus la aparatul cu aburi, care n-are minute - da' cred ca jumatate de ora a durat, nu mai mult).
Apoi, la 3-4 zile, i-am introdus, dovlecel, o pastaia de fasole, o foaie de salata, o foaie de loboda si rosie (m-am grabit cu rosia - cred ca asta i-a declansat si beleaua cu enterocolita).
Acum, am luat-o usor - morcov + albitura, si i-am reintrodus dovlecelul; pe joi, ii bag si o pastaie de fasole.
O sa mai astept cu cartoful, ca fermenteaza.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
iepuruta spune:
multumesc mult ! m-am uitat si eu la pozele cu baietelul tau si e frumos si voinicel.sa ne traiasca la toate si sa ne bucuram de ei!!
quote:
citat din mesajul lui aweyaquote:
citat din mesajul lui iepuruta
Multumesc mult aweya !!! In mod normal nu m-as stresa dar, cum am spus si mai sus... situatia asta persista de aproape 3 luni...
Laura, uite si niste fotografii... Sunt de la botezul ioanei....
M-a ajutat un coleg de la IT sa-mi fac cont pe flickr. ...
http://www.flickr.com/photos/28390342@N06/?saved=1
Am vazut pozele... ai o frumusete de fetita si e dolofana... Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
AngeliquedeS spune:
Supa de legume pt inceputul diversificarii
se fierbe in jum litru de apa un morcov, o bucata de dovlecel carora li s-au scos samburii, o jumatate de carof si cateva frunze de salata verde (optional, pt ca am vazut ca unele dintre voi nu o prefera, eu i-am pus) Se fierb bine bine intr-o jum de litru de apa, eu recunosc ca nu ma cramponez de cantitati ci le pun ochiometric. Se fierbe pana cand scade apa si ramane ff concentrata si zeama aceea se da in prima zi. La carte zice ca se da zeama 3 zile dupa care se paseaza pe rand cate o leguma si se da trei zile pireu din aceeasi leguma pt a se vedea dc nu apar reactii alergice. oricum legumele astea e fff putin probabil sa dclanseze vreo reactie alergica.
Eu am dat zeama o singura zi ca nu i-am vazut rostul, apoi morcovel, apoi dovlecel apoi cartof si dupa aia toate gramada. Dupa o sapt am adaugat ceapa pe care o scoteam la pasat si abitura, apoi ardei, rosie etc. Eu zic sa nu va cramponati, sa va luati si dupa ce-i place puiului. Tot ce i-am dat diversificare am dat cu lingurita.
Pup!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
laura_dimitris spune:
Ereena, multumesc mult ( si sora-mea la fel!!!) pentru votul acordat ioanei!
Si eu mi-am slavat la favorites adresa unde era matei si de cate ori deschideam ma ducea direct la poza lui matei.
Cand am incercat sa salvaez (in ordinea intrarii in concurs... :) ) si adresa adelutei de ginette... calculatorul mi-a schimbat automat adresa lui matei cu adresa lui adeluta...
la fel am patit si cu poza lui sora-mea...
So, cum as putea sa le salvez pe toate???
So sora-mea chiar are o problema... ca nu stie cum sa foloseasca adresele date la comentarii... ca nu poate da click pe ele... si nu cunoaste nici fetele copiilor cum le cunosc eu....
Cat despre buricutz... nu stiu ce sa spun.... Doctorita nu ti-a spus de la ce poate fi ?
A avut asa inca de cand s-a nascut ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iepuruta spune:
multumesc de urari ereena sunt mindra sa fiu si eu mamica de clopotel si zuza!! in legatura cu listele de petitori...suntem deschise la propuneri !! cum sa refuzam asa baieti frumusei??
quote:
citat din mesajul lui Ereena
'neatza fetelor
e o caldura afara de inebunesti,astazi cred ca incingem tastaturile .eu ma gandeam sa gatesac ceva ca tot o sa stau in casa ,sa vedem ce parere are si matei
iepuruta bine ai venit. te ridicam si pe tine la rangul de "zuza" ,mamica de clopotel. am vazut poozele.copila ta e o minuuuuune ,frumoasa foc .ai grija la ea ca pe aici se fac tot felul de combinatii intre copii, daca ne accepti ne punem si noi pe lista de petitori .cat despre greutate ,posibil cantarul sa arate 7 kg dar ea arata grozaav, bucalata si pufoasa
fetele de la concurs ,eu mi-am salvat linkurile voastre la favorite sa pot vota mai usor, e mai bine asa.sau puteti lasa un comentariu cu linkul catre poza voastra.
ange, aseara am primit un mesaj de la nemary , am intrebat ce-i cu ea si mi-a raspuns"am inceput diversificarea, ne rostogolim prin pat dinti nu avem inca. din pacate nu mai am timp deloc pt calculator"
am si eu o problemuta cu matei, are tot timpul buricul umed ,parca ar supura .nu miroase urat (ma gandeam la infectie) dar face cojite si e rosu mai mereu. s-a mai intamplat cuiva? iam dat cu tetraciclina si a trecut dar dupa 2-3 zile iar apare. doc a zis sa dau cu nitrat de argint dar nu se gaseste in farmacii .aveti vreo idee?nu mi se pare normal
ma duc sa mai citesc si sa calmez copilul marait
miriiiiii, a iesit parcarea?Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
danonique spune:
ROLI si AWEYA multumesc mult pentru sustinere.Chiar daca suntem mamici eu cred ca trebuie sa avem grija si de noi si de sotii nostri.Nu stiu cum e situatia in alte cupluri dar sotul meu s-a simtit putin neglijat de cand s-a nascut Albert.Eu am incercat sa ma ocup de cei mici iar pe el l-am pus pe locul trei.Avem amandoi nevoie de relaxare ca sa putem continua asa ca vom petrece o saptamana doar in doi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert