Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnettequote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Si eu mi-am slavat la favorites adresa unde era matei si de cate ori deschideam ma ducea direct la poza lui matei.
Cand am incercat sa salvaez (in ordinea intrarii in concurs... :) ) si adresa adelutei de ginette... calculatorul mi-a schimbat automat adresa lui matei cu adresa lui adeluta...
la fel am patit si cu poza lui sora-mea...
So, cum as putea sa le salvez pe toate???
So sora-mea chiar are o problema... ca nu stie cum sa foloseasca adresele date la comentarii... ca nu poate da click pe ele... si nu cunoaste nici fetele copiilor cum le cunosc eu....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Eu le-am salvat pe toate (adik , nu, ca n-am gasit a doua poza a lui Matei (de Cati)) si merg!
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Gata, i-am gasit si a doua poza!
Roxana si Adela - 09.12.2007
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ereena spune:
pentru cele care nu au citit inca, asta este povestea nasterii lui matei, care contine muuuuult mai multe detalii groaznice si greu de uitat pe care nu le-am scris,iar doctorul care m-a precinstit cu astfel de amintiri odioase se numeste CRISTESCU CIPRIAN la maternitatea GIULESTI .si cu parere de rau dar nici NEAGU CRISTINA care mi-a oferit un motiv pueril ca sa ma refuze, in timp ce plicurile consistente erau bune, nici ea nu face cinste medicilor.
desi as fi vrut sa sterg subiectul , poate reusesc sa trec peste ,acum va invit sa cititi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115576 Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
madalina28 spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
laura, buricutul lui a cazut fff greu ,dupa vreo 3,5 sapt si apoi nu era vindecat bine ,dar asta e de curand, 1 luna sa zic .asta ma enerveaza la medici,ininte sa ii dam cu aia si cu aia spune domne ce (banuiesti) ca are
si apropos de medici ,stiti vechea mea problema cu granuloame de fir,am mers la doctorita ancai,diana si dupa consultati, analiza(la care nu mi-a dat rezultatele) ,plicuri etc, cand sa programez interventia mi-a zis ca sa mai sun in septembrie ca operatia nu se face pe caldurile astea.oare am eu norocul de a da peste toti restantierii de la medicina?apoi am aflat de la anac diana ca il tot ridica in lsavi pe doctorul cu care am nascut eu ,deci m-a refuzxat pe motiv de rahat pt ca lucreaza cu boul celalalt.
natalia spunea ca a facut interventia la un cabinet particular, vroiam sa o sun dar stiu ca e plecata in vacanta,aveti idee ,s-a intors?Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Dr cu care ai nascut tu m-a operat pe mine cum 2ani la paroscopic,un bou dupa operatie s-a purtat cu mine oribil apoi la 2 sapt imi tot supura una din taieturi si m-am dus la el si-a bagat mana in chilotii mei pe holul spitalului nici macar nu m-a bagat intr-un cabinet si mi-a zmuls pansamentul m-a facut varza de sange era vara si eu imbracata in alb si am plecat inapoi la ploiesti asa "tavalita" fara nici un rasp concret.
Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
calea sigura a esecului este sa renunti...
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
laura, buricutul lui a cazut fff greu ,dupa vreo 3,5 sapt si apoi nu era vindecat bine ,dar asta e de curand, 1 luna sa zic .asta ma enerveaza la medici,ininte sa ii dam cu aia si cu aia spune domne ce (banuiesti) ca are
si apropos de medici ,stiti vechea mea problema cu granuloame de fir,am mers la doctorita ancai,diana si dupa consultati, analiza(la care nu mi-a dat rezultatele) ,plicuri etc, cand sa programez interventia mi-a zis ca sa mai sun in septembrie ca operatia nu se face pe caldurile astea.oare am eu norocul de a da peste toti restantierii de la medicina?apoi am aflat de la anac diana ca il tot ridica in lsavi pe doctorul cu care am nascut eu ,deci m-a refuzxat pe motiv de rahat pt ca lucreaza cu boul celalalt.
natalia spunea ca a facut interventia la un cabinet particular, vroiam sa o sun dar stiu ca e plecata in vacanta,aveti idee ,s-a intors?Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
OF, OF !!!!
Ma enerveaza teribil si pe mine genul asta de medici care te trateaza ca pe un copil si nu-ti explica ce si cum....
Cat despre granulom... credeam ca ti-ai rezolvat problema de mult....!!!!
Doamne... "nu se fac operatii vara, pe caldura asta...."
![](bang.gif)
Si daca te doare rau ???
Ce afci suporti pana in septembrie?
Si daca este grav? Ce faci ? Poti muri doar pentru ca este cald afara???
![](bang.gif)
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
madalina28 spune:
Hai sa-ti povestesc ma duc la el ma opereaza dupa-amiaza, pt desfundarea trompelor,in aceea seara era de garda mi-a fost f rau nu a venit la mine deloc a venit a doua zi spunandu-mi urmatoarele "mama cum ai fost asa te-am lasat nu ai decat sa adopti un copil sau sa faci FIV da asta costa mult si nu ai tu bani asa ca du-te si adopta" in conditiile in care i-am dat plic gros,dupa care la 2 sapt mi-a facut ce ti-am zis mai sus,iti dai seama ca am facut soc am crezut ca o iau din loc.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
ginnette spune:
Ereena, ,
Am citit povestea (din nou); fara replica!
Acum stau si ma gandesc, cand m-am internat eu (la nastere) era de garda unul, Cristescu care a zis, cand i-a zis moasa ca sunt "a dr Ion", "atunci, sa vina sa si-o vada" desi intrasem pe garda lui; Nu stiu dak este unul si-acelasi, dar, eu fata de tine, am avut noroc, ca nu eram in momentele cheie ale travaliului si l-am putut astepta pe dr.
Cat despre raspunsul cu "vino in septembrie", clar, mi se confirma (de parca mai aveam nevoie) ca sistemul nostru sanitar, este inexistent!
De fapt la asa ministru al sanatatii (), asa sistem sanitar!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ereena spune:
off ,mai madalina, eu am mers la el recomandat de niste tipe care au nascut cu el si il cunosc de vreo 15 ani.cica tipul super bun.la prima consultatie nu mi-a placut de el si trebuia sa imi ascult instictul si sa nu mai merg la el ,dar pe tot parcursul sarcinii a fost super ok, nu am ce sa ii reprosez.dar la nastere ..nici nu mai trebuie sa va spun.plus ca la controlul de 6 sapt m-a intrebat de contact cu sotul si i-am zis ca nu ,la care el imi spune"eh ,las' ca te dezvirginez eu acum".....cam greu sa treci peste momet, mi-ar trebui un docdecap ,serios Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ereena spune:
da, laura ,asa cum ala mi-a zis la nastere eh si las-o sa nasca asa si asta am putea traduce ca si un eh, si las-o sa moara,pt ca deja sunt suprainfectate granuloamele.acum o iau de la capt cu alt medic?(care o fi ala nu stiu)
ginette, Doamne ajuta ca nu ai avut de-a face cu el .ai nascut cu ion ionut? mie mi s-a parut extraordinar ca medic ,a nascut o tipa cu el ,inaintea mea, era toata un zambet .sa iii dea Dumnezeu sanatate,cat despre al meu ......... Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui aweya
Buna dimineata!!!ANTHONY GABRIEL
SACHA DIMITRIS
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL
MATEI
Am votat toti clopoteii inscrisi in concurs. Multumim pentru voturi Ereena, Laura si sora Laura.
BUN VENIT PRINTRE NOI IEPURUTA! Asa cum ti-au spus fetele, nu are rost sa te stresezi cu greutatea... fiecare copil are ritmul lui de crestere si mai sunt fetite pe aici care tin la silueta
Fetelor azi vreau sa incep si eu sa-i fac supa. Puteti sa-mi dati ceva sfaturi despre asta... ce legume fierbeti, ce pasati, cat si cum, etc...
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita
Eu pot sa-ti spun cum am facut si la primul copil si voi face si acum la al 2-lea: 3-4 zile morcovi, apoi albitura, telina, pe rand, ca sa vezi ce ii place, ce tolereaza, apoi tot la 3-4 zile adaugi: dovlecel, ardei, cartof(f.putin la inceput), rosii, fasole pastai, brocoli, conopida, ceapa(doar la fiert, nu o pasezi). Apoi poti sa-i dai un spanacel, si variatii pe tema. Intotdeauna adaugi putin ulei la fiert, sau in piureu, sau unt. Dupa cateva zile de piureu, cand ai trecut de faza de morcovi poti amesteca si iaurt in piureu, ii da un gust bun, mai ales ca nu-i pui sare. Dupa 7 luni carnita (eu prefer vitel, sau pui de tara daca ai o sursa buna). Dupa 8 luni galbenus de ou, la inceput cateva zile 1 sfert, apoi jumate, apoi 3/4, pana ajungi la un galbenus.
Bineinteles pestele nu tb. sa lipseasca din dieta bebelusului.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Ereena spune:
roli, am inteles eu bine? prima data ii dai piure de morcov simplu? eu asa ma gandeam sa fac ,ca daca fierb mai multe ,desi ii pasez numai morcovul, daca face o reactie sau ceva ,nu poti sti la care ,ca sunt amestecate prin zeama. m-am facut inteleasa? Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE