Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
citat din mesajul lui scumpik_lui

xan felicitari pentru pustiulica si sarcina usoara in continuare

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Multumesc mult, Anca!

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Tanima felicitari pntru bb2, sarcina usoara si sa ai grija de tine si de bb

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui itzy-bitzy

Ah am omis sa va spun ca dr. asta din Bucuresti cu care a vb i-a zis sa aiba incredere pt ca aici au aparatura f buna si vor incerca pe cat posibil sa nu fie nevoie sa-i scoata acele oase care au inceput sa se macine de la infectie...astfel incat sa-i mentina auzul macar 50% sau chiar 30%...urmand ca apoi, ulterior ...peste un timp sa i se faca un implant de nu stiu ce...

De asemenea a incurajat-o ca daca se dovedeste ca este greseala dr. de la Iasi...el insusi o va indruma catre Colegiul Medicilor.

Pt operatia de la Iasi mi-a spus ca i-a dat dr. 500 euro...pt ca le-a cerut el..."Cu 500 de euro va fi bine" le-a spus...Nu s-au uitat la bani...nici macar nu i-au bagat discret in buzunar plicul...i-au pus pe masa direct...asa pe fatza fara nicio jena...
Este incredibil...
Anestezitului inca 100, si pt mana a doua alti 100 euro...
Iar acum nici macar o explicatie nu-i dau, nu i-au spus nici macar "ne pare rau"...ba mai mult...ii evita si nici nu stau de vorba cu ei...Nemernicii!!!

Asta dupa ce ii plimbasera de colo-colo ..."ia antibiotic...nu lua..." se contraziceau intr-una ca ei nu au mai intalnit asemenea caz...dar cu toate astea le-a spus sa aiba incredere in ei...ca va fi bine acolo

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Eu sper din tot sufletul ca doctorul de la Bucuresti sa rezolve problema lui Sebicu. Chiar imi pare rau ca nu au venit de la bun inceput aici. Stiu, nu toti doctorii din Iasi sunt asa, am nimerit si eu doctori foarte buni, care nici nu au vrut ceva sa ia (cu Raluca, o viroza pentru care mi-o taiau la Sv sa-i scoata apendicele, mai apoi operatia de apendicita...). Pacat doar ca nu au nimerit si ei, Andreea si Sebicu asa doctori...
Si daca tot dai un ban, macar sa-si faca treaba; daca nu aveau cunostinta despre caz ce era greu sa le spuna, sa-i indrume in alta parte?
Le tin pumnii, sper sa fie totul ok. O sa pun si eu ceva banuti...
Itzy, sa ne mai dai vesti.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Salutari de la Lili, am vorbit azi cu ea la telefon. Are acelasi program super incarcat, nu are timp de PC deloc, dar i-am facut eu un rezumat Sper sa ne putem vedea in week-end. Mathias e bine, s-a acomodat la gradi, doar ca nu-i iese faza cu somnul de pranz.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Mexxa, of, si eu speram sa ne dai vesti bune! Este groaznic prin ce treceti voi, sper sa se termine totul cu bine! Iar unii "medici", chiar nu merita sa fie numiti oameni: s-au dezumanizat si pt ei conteaza doar "plicul", nu oamenii pe care au jurat sa ii ajute!

Tanima, chiar ca trebuie sa gasesti o modalitate prin care sa te protejezi cat de cat! Ma gandeam, daca T. este plecat din tara, sa incerci sa il suni pe Bogdan Alexandru (rezidentul lui). Stiu ca unele din mamicile tutunarese stiau nr. lui de mobil, caci eu din pacate nu il mai am.

Ignatica, bine ai revenit! Sper ca stai mai binisor cu moralul! Bafta la examen.

Of, nici noi nu stam pre bine, in sensul ca nu reusim cu nici un chip sa scapam de mucisori + tuse. Sambata si duminca parea ca este ok, dar de luni a inceput din nou sa aiba mucozitati in nas + gat, ba chiar a vomitat de cateva ori. Bine macar ca nu face febra, dar chiar si asa s-ar putea sa nu il putem duce la gradi conform planului initial.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, a aparut si baietelul!
Sarcina usoara in continuare!

Tanima, si tie iti urez acelasi lucru, sarcina usoara!
Vezi un dr. pentru Rares.
Maria a avut 9-10 scaune in prima zi de enteroviroza, asa ca nu-mi pot da cu parerea, nu cred ca este acelasi lucru.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Xandrutza, ce veste buna, , felicitari pentru baietel!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Chiar ma bucur sa citesc ca Bucuriile se acomodeaza la Gradi, (Sandra, mai astept si de la tine noutati), ca dupa ca ne intoarcem de la mare, facem analizele si incepem si noi operatiunea "Gradi".

Noapte buna va urez si un linistit!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari vis a-vis de examen, sper sa imi pice un subiect frumos, sa ma pot desfasura .

tanima ai mare grija de tine si multa sanatate lui Rares.

xandrutza felicitari pentru . Cred ca va fi rasfatatul surioarelor.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haideti la o , un ceai verde, o gumita proaspata si mentolata, un suc natural de portocale, ce vrea inimioara voastra!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput