Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

xandrutza, ce vesti suuuuper

Ignatica, bafta la titularizare,

tanima, felicitari pt.bb2, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara

am fost ieri afara in parc si ne-am vazut cu aproape toate "titanesele": Itzy cu Ana Maria, Monique cu Cosmi si Roxana cu Daria si nepotu' Victor... ne-am intalnit intamplator....si ne-am minunat de Bucurii ce mari s-au facut

MamiLili, I miiiiisssss youuuuu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, ia spune-ne tu cum te pregatesti pentru plecatul la . Ce mai pui prin bagajele?

Eu am vazut o piscinuta la un magazin si ma gandeam sa o iau pentru Maria. Este de 114x25 cm. Dar oare va sta in ea, sau o car de pomana?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Gety, multumesc pentru tratatie.
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase!
Gety, nu poti sa faci proba acasa la piscinuta?

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Xandruta felicitaaaaaaaaari pentru baietel. Te pupam cu drag si o sarcina usoara in continuare
Ignatica bafta la examen! Pacat ca nu s-au scos posturi si in Brasov ... probabil alea sunt doar pentru "pile" ... cunosc cat de cat situatia din invatamant mama mea fiind educatoare
Tanima aveti grija de voi, acuma sunteti 2 in 1
Mexxa suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine si Sebicu. Asteptam vesti bune
Gety multumesc pentru tratatia de dimineata, am luat un suc de portocale dar a mai ramas si pentru Itzy ... Eu as zice sa nu luati piscinuta pentru la mare, Raducu nu a stat decat o singura data in ea si o caram degeaba la plaja. A noastra era de diametru mai mic cred ca 70 de cm si o caram umflata sa nu stam sa tot umflam si dezumflam in fiecare zi. Pe de alta parte la noi la mare in august e destul de aglomerat si poate ti-ar fi mai simplu si mai sigur sa stea in piscinuta langa voi ...

O zi buna va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mesaj de la Mexxa ref la rezultatul tomografiei:

"Diagnosticul iesit la CT este mult mai urat decat ne asteptam. Are un colestatom - o crescatura de grasime plina cu infectie,la mijloc, intre creierul mic si zona urechii.Am fost recomandati deja pt operatie in Bucuresti. Doamna de la TC a vorbit pt noi, fiind o operatie foarte complicata ce va necesita o intreaga echipa : neurochirurg, chirurg, neurolog, orl-ist, etc. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Zilele aacestea o sa scanez rezultatul pentru a vedea si voi. Va pup si va multumesc."

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

xandrutza felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare! Ce rasfatat va fi el de surioare
Gety spor la bagaje. Si eu zic sa nu cari piscinuta dupa tine, plus ca daca o sa vada Maria la alti copilasi si o sa-si arate interesul poti sa-i iei si de la mare, ca sunt multe, diferite modele si dimensiuni. Dupa cum zicea si Daniela o sa vezi si daca va fi loc pe plaja pt ea.
titaneselor ce fain de voi. Sunteti o gasca faina si toate mamici de bucurii!
mexxa asteptam vesti bune de la voi!
Adriana, multa sanatate lui Dudu mic.
mamilili abia astept sa ai putin timp si sa ne scrii.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
citat din mesajul lui itzy-bitzy

Mesaj de la Mexxa ref la rezultatul tomografiei:

"Diagnosticul iesit la CT este mult mai urat decat ne asteptam. Are un colestatom - o crescatura de grasime plina cu infectie,la mijloc, intre creierul mic si zona urechii.Am fost recomandati deja pt operatie in Bucuresti. Doamna de la TC a vorbit pt noi, fiind o operatie foarte complicata ce va necesita o intreaga echipa : neurochirurg, chirurg, neurolog, orl-ist, etc. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Zilele aacestea o sa scanez rezultatul pentru a vedea si voi. Va pup si va multumesc."

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Doamne, nu-mi vine sa cred!
Andreea fii tare, totul se va rezolva dupa operatie.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Doamne Andreea, nu am cuvinte.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Multumesc mult pentru felicitari!!

Of, sper ca operatia sa rezolve problemele lui Sebicu. Andreea, fiti tari, ne gandim la voi, va suntem alaturi! Doamne Doamne sa va ocroteasca!
Itzy, multumim pentru noutati.

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, o pentru voi si micutul Sebicu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput