Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
citat din mesajul lui Ignatica

ramomar David e foarte bine, de la Pasti este la parintii mei, in Prahova, la tara. Ii priieste foarte mult, am avut un singur incident cu o infectie in gat, care s-a rezolvat cu 3 zile de antibiotic + o zi de spitalizare la Spitalul de Copii din Ploiesti. L-am lasat la parinti de nevoie, peste o saptamana am examen de titularizare, vreau sa ma fac profa de romana. Ne este foarte greu fara el, mergem in fiecare weekend acasa la parinti, sa il vedem, nu mai este asa de atasat de mine, ci de mama mea...mi se rupe sufletul cand vad ca fiecare bubitza o pupa acum bunica, nu mama, dar nu reuseam sa ma pregatesc pentru examen cu el acasa. Si am avut putin timp la dispozitie pentru studiu oricum, chiar si fara el acasa. In rest, cu forte proaspete si cu ganduri pozitive pentru al doilea bebelus, nu imi pot inchipui viata fara macar 2 pitici. Daca m-ai intrebat, am scris o tona .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Ignatica ma bucur ca ne-ai scris "o tona" ca nu stiam demult nimic de voi. Iti tinem pumnii peste o saptamana si iti dorim multa bafta!!! Te inteleg perfect si stiu ce greu e cand nu e puiul mic acasa. Si eu o mai las pe Patry la parinti cate o saptamana, iar cand nu e acolo vine mama la ea.
Cat despre atasatul fata de bunica, e o perioada trecatoare, e obisnuit mai mult cu ea acum, dar eu zic ca nu e un lucru rau, asta inseamna ca o iubeste pentru ca si el e iubit de bunica si ei simt asta. Ai sta mult mai nelinistita sa-l stii ca plange dupa voi.
Spor la invatat si la bb 2!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cristina, off, pey cum adik nu mai veniti la Felix? si eu care speram sa ne vedem luna asta. si la felix e frumosssssssss , doar ca eu nu am mai fost de cativa ani buni la o piscina, dar sambata ma duc la o nunta, deci tot ajung pe acolo, dar nu la baie

itzy si la noi a plouat cu tunete, fulgere si vant puternic ieri noapte. La fel ca voi am sarit si eu in fund si apoi fuga la Patry, sotul dupa mine ca n-a stiut ce am , dar Patricia nu avea nici o treaba, a dormit neintoarsa

Cat despre medicii care l-au operat pe Sebicu ce sa zic: rusine rusine si iar rusine. Din pacate astfel de cazuri se intampla peste tot la noi in tara!
Fetele care o sa mai primiti vesti de la Andreea sa ne anuntati si pe noi. Doamne ajuta sa iasa bine.

xandrutza ai venit de la medic? nu ne zici nimic???

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mephala, eu cand am spus "nenorociti" m-am referit strict la medicii cu care a avut mexxa de-a face.
Ignatica, abia maine va primi mexxa rezultatul de la tomograf.
Bafta multa la examen!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna fetelor.
Azi am fost la banca sa trimit si eu ceva banuti Andreei si am uitat buletinul acasa asa ca am facut drumul degeaba. Sper ca maine sa reusesc sa ies din casa.
Eu sunt tare suparata. Ieri nu m-am ridicat din pat. Rares a fost mai mult pe la mama (si a plans continuu dupa mine) sau mama pe la mine (cat a stat acasa a stat numai calare pe mine). Eu m-am simtit tare rau. Am stari de greata cu ameteli si simt ca pic din picioare. Mi-a scazut si tensiunea. Dr este plecat din Tare si nu stiu ce sa fac, aici nu am curaj sa ma duc la spital, pana la Bucuresti nu ma incumet sa plec mai ales ca nu e nici sotul acasa. Rares ieri mi-a facut temperatura toata ziua, la fel toata noaptea. Nu am dormit o clipa. Pe la 6 am chemat-o pe mama ca deja nu mai puteam. Azi iar a facut temperatura. Mi-e teama ca a luat vreun virus la stomac de la mare ca nu i-a trecut burtica pana acum si nu pot sa ii dau mancare de regim ca nu vrea sa o manance. Imi cere lapte toata ziua, e tare greu sa il pacalesc. Aseara chiar mi-a facut diaree, prima oara in viata lui. A fost groaznic, se tinea de burtica, transpirase tot si plangea, dupa s-a linistit. Eu azi m-am simtit cumplit, am si lesinat si nu stiu de la ce ma simt atat de rau, probabil si de la tensiunea asta mica. Nu mai suport nici tratamentul, imi vine sa il vomit pe tot, inca sangerez. Simt ca se prabuseste totul in jurul meu.
Ma scuzati ca am intrat sa ma plang atata, cand Andreea are probleme mult mai mari decat mine. Chiar ma gandeam toata noaptea la ea si incercam sa nu clachez nervos de oboseala gandindu-ma cat de puternica trebuie sa fie ea in asemenea situatii cumplite.
Va pup si fug in pat ca deja ma doare burta f tare.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, tanima, imi pare rau, ai grija de tine si multa sanatate lui Rares!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ignatica, multumesc pentru detalii si bafta la titularizare.

Tanima, sanatate lui Rares.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour. Se pare ca avem un pustiulica In rest totul e ok, durerile mele de burta se datoreaza pozitiei bebelusului; in plus, apasa pe toate organele posibile, nu prea sta locului.
Citesc din urma si revin.
Tanima, iti doresc multa, multa sanatate! Totusi ar trebui sa mergi la un medic. Ce tratament iei?

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna tuturor!

Mexxa imi pare rau pentru voi, va cred ca suferiti foarte mult si sa stii ca ma rog si eu pentru Sebi sa se faca bine. nu va lasati, luptati pana in panzele albe.

Itzy daca depun banutii pentru Mexxa tot de la BT ajung chiar in aceeasi zi? Ca azi am uitat acasa contul iar maine sunt plecata si chiar nu am cum sa ajung la banca. Si vreu sa merg vineri sa depun pentru a-i avea cand merge la Buc.

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

xan felicitari pentru pustiulica si sarcina usoara in continuare

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, multa sanatate si lui Rares!
Ignatica, multa bafta la examen! Sper sa prinzi subiecte accesibile. Nu e chiar greu sa lucrezi in invatamant, iti cam trebuie ceva rabdare. Ma bucur sa aflu ca esti optimista.
Gety, tinem pumnii pentru bb2 de pe acum!
Mephala si mie mi-au intrat banii pe card.
Ramo, m-am intors
Sandra, te-am vazut dimineata pe mess si am vrut sa te "agat" dar n-am mai apucat.
Lexi, si mie mi-e dor de acele convorbiri. Poate cand vii in Ro mai palavragim la telefon.
Roxana, cred si eu ca e cam devreme pentru un program, totusi nu e rau sa pastrezi o rutina, incet incet se invata Victorasul.
Daniela, multumesc pentru mesajul de pe mess.
Beatrix, bine ca ai aflat parola, o stiam si eu candva...
Itzy, multumim ca ne tii la curent, eu nu am numarul de telefon al Andreei, ca as mai suna-o sa vad ce mai fac.

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput