Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

itzy eu tot in RON am facut tranferul, sper sa fie ok.

ramomar David e foarte bine, de la Pasti este la parintii mei, in Prahova, la tara. Ii priieste foarte mult, am avut un singur incident cu o infectie in gat, care s-a rezolvat cu 3 zile de antibiotic + o zi de spitalizare la Spitalul de Copii din Ploiesti. L-am lasat la parinti de nevoie, peste o saptamana am examen de titularizare, vreau sa ma fac profa de romana. Ne este foarte greu fara el, mergem in fiecare weekend acasa la parinti, sa il vedem, nu mai este asa de atasat de mine, ci de mama mea...mi se rupe sufletul cand vad ca fiecare bubitza o pupa acum bunica, nu mama, dar nu reuseam sa ma pregatesc pentru examen cu el acasa. Si am avut putin timp la dispozitie pentru studiu oricum, chiar si fara el acasa. In rest, cu forte proaspete si cu ganduri pozitive pentru al doilea bebelus, nu imi pot inchipui viata fara macar 2 pitici. Daca m-ai intrebat, am scris o tona .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Beatrix si pt mine a fost o surpriza f placuta sa te aud . Nu ma deranjezi ti-am spus...cu placere oricand!

Ramo

Ignatica da este ok...a procedat asa ca sa nu faca 2 conturi...unul in euro si unul in ron...

Mi se pare asa straniu sa vb cu voi la telefon atat de familiar de parca ne stim de-o mie de ani...desi e prima data cand vb...asa a fost cu fiecare dintre voi cu care am mai vb...
Nush daca ati inteles ceva din ce am scris

Lexi simpatica foc Maria...si f bine...sa se laude cat e de frumoasa si cuminte ca asa le sta bine la fetite

Azi-noapte a plouat in Bucuresti cu tunete si fulgere...la un moment dat a bubuit atat de tare incat ne-am ridicat amandoi...si eu si sotul in fund ca in filmele alea de comedie...in cateva secunde am auzit-o si pe papusik din camera ei " Maaaaamaaaaaaaa". M-am dus si am luat-o cu noi in pat. Nu se speriase, nu plangea, doar se trezise de zgomot. Dupa ce a luat o gurita de apa a adormit bustean....intre noi desigur. M-am trezit buimaca la 8 jumate...
Acum iar toarna..

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Offf, Doamne, Itzy, mi se face rau cand citesc ce scrii despre medicii din Iasi. Niste nenorociti!
Andreea, asteptam vesti cat mai bune de la tomograf! Din cate am inteles, maine primesc rezultatul.
Itzy, mii de scuze, tie si restului fetelor. Mi-a scris mexxa de chestia cu contul dar AM UITAT sa va spun si voua. Eu am dat fuga de ieri la banca si am trimis niste banuti si totul a fost OK. Sper sa ajunga cu bine.
Gonghy, groaznic, prin ce ai trecut si tu. Bine ca s-a terminat cu bine! Le inteleg perfect pe fetele carora le e teama sa nu li se rapeasca bucuriile, si eu sunt le fel. As putea chiar spune ca sunt obsedata, trebuie s-o am permanent sub ochi. De obicei pe strada merg in spatele ei ca s-o pot supraveghea. Iar cand va mai creste vreau sa-i cumpar un breloc-alarma, in caz de ceva, Doamne fereste!
Xandrutza, asteptam vesti din cele mai bune de la eco!Uneori mi-e asa de dor de convorbirile noastre "strategice" de pe "Triburile"!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, imi pare rau pentru pierderea suferita si pentru durerea ta. Te inteleg perfect. Anul asta se implinesc 4 ani de cand tatal meu nu mai e si inca imi vine sa plang cand ma gandesc. E foarte greu! Iti doresc multa putere!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Foarte greu mi-a fost pana m-am mobilizat sa scriu. Sunt socata de problemele lui Sebi.
Mexxa, multa putere iti doresc. Dumnezeu va avea grija de voi. Iti trimit PM cand pun banuti la banca, sigur numele meu nu-ti va spune mare lucru . Pana duminica vor fi ceva banuti stransi, o sa aveti nevoie in Buk.

Tanima, felicitari pt bb2. Spune-mi in cate sapt esti ca sa trec in listuta.

Gety si Princess, multa sanatate puilor .

Eloise, e tare scump Vladut chiar si tuns.

Sephora, ce sa mai zic de minunatul Matteo ??? Asa mami, asa pui .

Itzy si Lexi, multumim pt detaliile despre Mexxa si Sebi.

Gonghy, muulta grija aveti. E groaznic prin ce ai trecut.

Lilina .

Ignatica ma bucur ca ai un tonus bun . Iti doresc succes la examenul de titularizare.

Xandrutza si Alexuta va astept cu vesti de la eco.

Festina, Pufy bine ati revenit. Asteptam si poze "pufoase".

Lullabay, voi cum mai sunteti?

Roxana si Cristina, multi pupici bebelusilor.

Beatrix, ma pregateam sa-ti spun ca NU MAI STIU parola contului comun dar vad ca neuronul singuratic nu m-a dezamagit . Iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

BUNA, FETELOR!

hai ca m-am mobilizat si am reusit transferul! Itzy, in cazul in care Mexxa nu reuseste sa intre pe net zilele astea, daca mai vb tu cu ea, roag-o tu sa-mi dea un PM daca i-au intrat banutii... ca nu sunt 100% sigura ca am facut tot ce trebuia la transferul pe net. si daca verifica, sa stie ca banii sunt pe numele Mirescu Tudor Iulian (sotul) si sunt de la Victoras (prima lui de nastere) si de la sora mea, cu care am vorbit si a pus si ea ceva.

in rest, la noi totul este inca foarte dezorganizat. incerc sa fac un program, de masa, somn, iesit afara, dar nu prea imi reuseste... cred ca este prea devreme... bine macar ca Victorasul a lasat-o mai moale cu colicii, de cand cu Infacol-ul.

Lili, fii tare si pretuieste amintirile frumoase pe care le ai cu tatal tau. si fii sigura ca el va vegheaza, de acolo, de unde este.

multumim fetelor care ne felicita si care ne incurajeaza in perioada asta mai grea de colici... oricum, la noi vor trece, gandul meu este la Mexxa si la rezolvarea problemelor lui Sebi. Doamne ajuta sa fie bine!

Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si de Daria Elena (06.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ignatica, puiul tau va fi primul care va sarbatori implinirea a 2 anisori. Ma bucur ca ne-ai scris "o tona" si am aflat vesti despre el.

Nici eu n-am renuntat la gandul sa mai fac un bebeu, desi va mai dura, pentru ca am inceput vaccinarea anti-hepatita "B", iar ultima doza va fi in decembrie, dupa care am o perioada de interdictie de a face BB vreo 3 luni. Deci abia din aprilie 2009...

Azi virez si eu banii.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety, au intrat banii/indemnizatia pe card?
Cum se simte Maria, e mai bine?

Ignatica, bafta la examen! Sunt posturi pe romana? Ai mai lucrat in invatamanat?
Unde anume la tara stau parintii tai? O matusa de-a noastra locuieste in Pleasa...cine stie, e si David pe-acolo? :)

Ioana, ma bucur ca sunteti bine, .

Lexi, nu toti medicii din Iasi sunt nenorociti, ...oricum, ti-am inteles punctul de vedere.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mephala30, Maria era destul de bine si inaintea controlului de ieri, dar nu-i trecea haraiala din piept (nu-mi placea cum suna) si tusea cu expectoratii.

Pentru tuse, dr. ne-a recomandat sirop de patlagina.

Da, au intrat de ieri banii in contul meu.

Si eu impartasesc acelasi punct de vedere: sunt rari dr. care-si fac meseria din suflet. Si asta e valabil in toata tara. Ultimul exemplu este nea dr. Ciomu care a facut ce a facut si a scapat basma curata.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Carmen sunt 15 posturi titularizabile, dintre care numai 5 ma avantajeaza, in sensul ca sunt la 20-30 km de Brasov. Celelalte sunt in zona rurala la peste 70 de km si nu are sens sa fac 4 ore/zi numai pe drum. Nu am lucrat niciodata in invatamant. Dar am mai dat examenul asta acum 5 ani, am luat post in Fundata, unde nu se putea face naveta iarna, trebuia sa ma stabilesc acolo, la o babutza in gazda; de-abia ne casatorisem, asa ca am renuntat la post.
David e la Cotofenesti ( intre Plopeni si Slanic Prahova), nu stiu unde e Pleasa, nu imi suna cunoscut.

Gety va tin pumnii sa vina bebelusul dupa vaccinare.

Nu stie nimeni nimic de rezultatele de la tomograf ale lui Sebi?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput