Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
citat din mesajul lui danangie

DANA de certificat de nastere vorbesti? Cel italian? Sau cel romanesc? Ca si eu am depus ptr certf de nastere romanesc si a zis ca dureaza cam 2 luni....acu' vom vedea.Vad ca esti din Iasi. De unde anume? Eu sunt din Pacurari.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

da, dana, vorbesc de certificatul de nastere romanesc. Initial am facut procura sa-l facem la Iasi (eu am lucrat in Pacurari, locuit pe langa policlinica industiala), insa nu am reusit sa depunem dosarul (tati nu mai avea buletinul romanesc ), deci procura am facut-o de pomana ...

pana la urma l-am obtinut prin consulatul de la Milano, ni l-am eliberat pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor!??

noiiiiiiiiiiiiiii am venit joi seara de la mare dar nu am apucat sa intru pana azi pe forum!Va multumesc mult pentru urale pentru alex! http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1 cateva pozici aici!Revin mai tarliu

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

mamii, sa-ti traiasca baiatul.

la multi ani Alex

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamii
Va multumesc mult pentru urale pentru alex! http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1 cateva pozici aici!Revin mai tarliu

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

che faccia di birichino. si tortul cu nemo ... frumos.

Mergi la inceput

multam mult dana!Si oana si katia si la toate va multumesc mult de tot!

Ma duc sa fumez si revin

Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

si vroiam sa mai spun!ptr k nu ma pot abtine

petronela:
1: ceea ce tu nu ai inteles la mine este ca m-a deranjat nu cearta si nici motivul ptr kre te-ai luat de stefania ci felul in care ai facut-o!Puteai sa ii spui in privat puteai sa ii spui la subiectul cu pricina dar tu ai ales sa te iei de ea undeva unde nimeni nu shtia nici ce te-a deranjat defapt!

2 shtiam demult ca micuta nu mai e pe lista dar ce sa ii fac yo?E problema ei si motivele ei,...sa trag de ea ca un copil de 2 ani sa se joace inapoi cu jucariile??cred ca suntem destul de mature sa ne gandim ca poate avem si altele de facut dekt sa ne milogim de nushu cine sa faca nushu ce...

3 sa inteleg ca ptr faptu ca (,) cum lipseste cineva o zi si tu intrebi de el esti o prietena p cinste si ca asta inseamna defapt o adevaratra prietenie??

Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Buna fetele!

Mamii, bine ai revenit...ati tinut-o in sarbatori ca in povesti trei zile si trei nopti cu nunti si aniversari, frumoase pozele, Alex e un scump...sa foloseasca cu placere masinuta cadou!

Auguri gemenasilor si lui Alek!

Noi plecam spre Roma in seara asta, ne oprim la un concert cover queen (sa-l obosim pe bimbo inainte de drum) Ne auzim pe mierrcuri

Mergi la inceput

micio kt stay la roma shi unde?

Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Mamii, pai stau prin ambasada si cu noroc sper nu mai mult de doua ore Nu ne oprim la vizitat, ajungem dimineata imi ridic actele si ne intoarcem.

Mergi la inceput