Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ah credeam ca vii sa zaboveshti pe aici!Bafta maine la ambasada!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor,

Eu nu mai stiu ce sa mai fac cu colicii astia.......ii dau si mylicon si debridat si e jale ce iese de la funduletul lui. O gramada de aer. Azi-noapte nu am dormit deloc.

DANA ce ciudat ca ti l-a dat pe loc.....eu tot la consulat am depus actele. Boo....Si ca sa va zic asa o pasarica.....l-am depus cu ajutorul unei persoane care cunoastea pe cineva de la consulat.....si chiar si asa nu a reusit sa mi-l dea pe loc. Nu e ca am nevoie de certificat. Poate sa mi-l dea cand 'or vrea.

Mai fetelor eu vreau acasa.....asa ce am chef sa merg acasa.....de drumul ala prin munti....de pajistele alea pline de oite......

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Auguri Alek, Mihai si Grig!

Dana,esti sigura ca e vorba de colici? Eu,ca-s patita,ma gandesc mai nou la cauze ascunse... dar si colicii la urma urmei,ce explicatie au?!
Referitor la nostalgii..bine-ai venit in club!

Oana,drum bun!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

micio, raluk , multumim pentru augurii !!!!

alek, este de 2 zile cu febra 38, ba chiar azi a facut 39, cred ca este din cauza dintilor ii iasa al 4 -lea dintisor de sus, e tare miriios nu papa , i-am pus supozitor tachipirina , ii scade putin si iara se ridica . O sa vad cum este pina miine si o sa chem pediatrul sa vad ce zice.

Multa sanatate si pupici piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao
Mamii-pupici lui Ale
frumos cadoul si tortul
sper sa ajungem duminica la mare
Alex-si Giulia mea a facut febra 39/6 saptamina trecuta apoi a tinut-o intr-una cu 39 si vomita si diaree
la tine sper sa fie dintisorii si sa treaca repede
eu i-am pus supozitor cam la 4 ore apoi i-a scazut de tot dupa ce i-am pus de 5 ori tot asa la interval de citeva ore si intre timp mai dormea si ultimul cind l-am pus dupa ce s-a trezit nu a mai avut febra deloc
Ginger-auguri flacailor si buona vacanza
vazut piticii frumosi
Micio-eu am stat cam doua ore dupa certificat
daca esti la 9 cind deschide intri repede ca intai primesc pe cine are de ridicat acte
drum bun si sa aveti noroc
Raluk-ai nostalgia de ro? nu mergeti in concediu?
eu nu cred ca mergem in august mai mult ca sigur sarim peste vacanta in ro cu sotul ca noi doua deja am fost

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mami sa-ti traiasca baietoiul !

Alex auguri baiatului si numai bine!

Ne-am dus si noi inspre cascade ieri si am ajuns pe la Firenze I Gigli din cauza vremi,dar era inchis asa ca am trecut pe la Ikea si m-am dat la shopping ca erau o gramada de chesti misto

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput