Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 19
micio spune:
Dana7, vazut pe Ale pe scena...ce copil indraznet, bravo lui!
Simo, auguri lui Tobia!
Eduard-19.01.'06
Berarpiri spune:
Tobia
!La cat mai multe lunite!
raluca si eu sunt de acord cu simonicuta.In Rom. dureaza f.mult.Aici am depus actele la inceputul lui decembrie,si la sfarsitul lui ianuarie au fost gata.
roxali eu fac tot ce imi zice pediatra,care mi-a zis sa fac asa cum ai zis si tu.Multumesc pt. sfat.
Am o zi f. naspa.Aseara am zis ca voi merge la mare de dim,dar Ambra a adormit tarziu aseara,si nu am trezit-o devreme.Sunt f. plictisita,satula sa stau singura...Sotiorul lucreaza si azi,si maine,asa ca o sa ma plictisesc de moarte.
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
simonicutza spune:
TANTI AUGURI !!!! la toti sarbatoritii si sarbatoritele din ultimele zile (ca eu am cam lipsit la apel in ultima vreme) !!!
Am inceput si eu terapia la coloana ca nu se mai putea .... deja dupa doar 2 sedinte ma simt mult mai bine (fac kinetoterapie, masaj cu ultrasunete, gimnastica si se incheie cu un masaj relaxant toata terapia) toate astea la un centru de recuperare ptr. cei care sufera fracturi si alte probleme motorii, printre care (ptr. inca scurta vreme din fericire) si sotiorul meu.
mai revin cu inca un mesaj ptr. ca vroiam sa raspund la o gramada de fete, dar intre timp tre sa-i dau sa pape la mancaciosul de Tobia.
va
si o zi buna in contiunare !!!
Venirea pe lume a
Tobia !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
[b][size=4]
mai recente !!!
editat de moderator
simonicutza spune:
uitasem sa va spun ca la semnatura avem pozici foarte recente
.... denumite "
mai recente".
multumim de urari fetelor.

Venirea pe lume a
Tobia !!!
Simo fericita
de
Tobia birthday
Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
[b][size=4]
mai recente !!!
Editat de moderator!! Te rog, sa-ti stergi de la semnatura indemnul la vot. Multumesc
dana7mi spune:
quote:
citat din mesajul lui Berarpiri
Aici am depus actele la inceputul lui decembrie,si la sfarsitul lui ianuarie au fost gata.
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
atat de mult? mie, la Milano, certificatul de nastere mi l-au eliberat pe loc.
danangie spune:
DANA de certificat de nastere vorbesti? Cel italian? Sau cel romanesc? Ca si eu am depus ptr certf de nastere romanesc si a zis ca dureaza cam 2 luni....acu' vom vedea.Vad ca esti din Iasi. De unde anume? Eu sunt din Pacurari.
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
simonicutza spune:
se pare ca azi nu prea mai reusesc sa raspund la nimeni, am sa incerc sa intru mai tarziu ptr. ca in cateva min. va vezi o prietena in vizita...... oricum daca nu mai intru va urez o zi placuta in continuare, si o Duminica fericita si racoroasa tuturor (asta e valabil la cine are peste 30 grade in oras) !!! Tobia imi spune la ureche sa
pe toata lumea, dar in special gagicutzele de varstra lui
!!!
Venirea pe lume a
Tobia !!!
Simo fericita
de
Tobia birthday
Album
mai recente !!!
Uitati-va cat sunt de mik dar sunt dulcik si scumpik: www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> 1 ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> 2 , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> 3 ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&Itemid=51&task=display&idx=5439" target="_blank"> 4 si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> 5 , iar cu ocazia asta va pupik !!! 
Roxali spune:
Simo sa-ti traiasca flacaul...se vede ca e un smecheras ... tie ,refacere rapida si sa capeti puterea ursului![]()
Berarpiri de ce nu ai trezito...adormea ea dupa o baita in mare.
Micio e super la Cascada d M ,dar sti ca e artificila?... baiatului se vede ca ii lipsesc colegi si cam din 10 in 10 min i-ar trebui un joc nou
va pup si o duminica placuta
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
katiapam spune:
ciao
cu intirziere auguroni Tobia
si un sincer La Multi Ani!!!!! din toata inima bebitoiului Alex di Mamii

sanatate si fericire!!!!!!!!!
asteptam vesti si poze!!!

Simo-e tare scmp Tobia,a crescut mult ![]()
o zi buna
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Buna dimi, trupa!![]()
Auguri lui Tobia pt ieri, Saretei pt azi si in special lui Alex la implinirea unui anisor,sanatate si noroc! 
Fetelor, stiu ce ziceti, insa e deja hotarata treaba cu certificatul de nastere, in august voi merge in tara si voi depune actele acolo. Si apoi nu ma prea intereseaza cand e gata, pt ca ea are deja pasaport fr.
O zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais