Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxali

Danangie stai linistita in privinta laptelui,dar daca plange seara cred ca are colici ,deci poate incerci Actenocol e omeopatic super bun.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Buna la toata lumea.Scuzati am citit in fuga, multumesc tuturor ptr cuvintele despre Alessio. ROXALI ce e ACTENOCOL?? Unde-l gasesc? Cum tre' sa-l dau? Colicii s-au inmultit.Acum plangem de dimineata pana dimineata.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetele!

Danangie imi pare rau ca nu am avut timp sa raspund...deci,actenacol il gasesti la orice famacie,e un siropel pe baza de plante,deci naturel...contine finocchio,passiflora,si melissa...gust amarui ,dar mandrei mele ii placea la nebunie...se da de 3 ori pe zi(eu ii dadeam innainte de a suge 1 ml)...se da cam 0,5 ml /kg ex daca are 4 KG=2 ML ZI , le poti imparti in 3 sau 2 pe zi...daca are dureri dim pe la 4-5 ii dai repede siropelul....tu decizi cand e mai important...e scump ,dar face(14eurici)e bun ptr kk si integrator alimentar.

Micio ce cantaret a devenit baietelul.

Berarpiri stai atenta nu numai la cantitati,dar mai ales la ce ii dai...adica sa fie supa degresata,carnea alba e ok,peste si nu exagera cu suculete din fructe...acum e mai usor sa o ti in frau ,mai tarziu se duce singura si isi ia

Ginger ce flacai mari are mama.

Katia noi ne ducem pe plaja libera,dar dimineata "aprofitam"de jocurile amenajate de toate stabilimentele...cel cu trampolino e preferitul nostru ptr colazione si merende.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia daca nu mai vomita tot dintisori sant de vina...a mea mai mult de la caldura a vomitat...kk si a mea face mai moale in peroada asta si cu miros acid...sanatate piticei

Raluk sant sigura ca problema fetei se va rezolva cand va manca mai solid.

Astazi am avut grija de inca o pitica de 4 luni...toate bune si frumoasa pana s-a trezit mandra,nu vroia sa o lase nici in patut si nici in boxul ei,chiar daca ea nu le adora...ce sa mai zic cand o luam in brate...juniorul ma ajutat enorm ,dar amandoua vroiau la mine...asa ca la un moment dat eram cu amandoua in brate(atunci ma gandeam la Ginger)...ptr ca nu mai putea i-am dat mandrei telecomanda ca tot o vroia de mult ca sa mai linistesc spiritele...pe piticuta de 4 luni am puso la sanul meu ca suzeta nu vroia si nici nu aveam de gand sa o umflu cu camomilla care mi-a lasato maicasa,ca era ora mesei si era numai buna de supt...dupa ce a smotocit sanul un pic ,dar nu supt ca de foame, a adormit instant 2 ore.

noi a vrea sa mergem duminica la o cascada ...la mare e prea cald

o zi buna fetelor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

'Neata fetelor !!!!

dau si eu o MARRRRRRRREEEEEEE daca tot sunt prima si oricum am inceput ziua bine ca politia a prins hotii care furasera benzina din rezervorul camioului de la firma dis de dimineata !!!

citesc din urma si revin !!

Venirea pe lume a Tobia !!!

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

mai recente !!!

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&Itemid=51&task=display&idx=5439" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ROXALI multumesc de raspuns. Acu' nu stiu ce sa fac.....de aseara am inceput sa-i dau Debridat. Oare pot sa-i dau si Actenacol?

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!

Simo, multzam de cafea! Cu detaliile de botez ne lasi in asteptare pana la eveniment

Roxali, da' ce brava esti...sa stai cu doi bebelusi, bine ca ai avut "obiect" de linistit La ce cascada mergeti? Noi vrem sa ne oprim marti cand ne intoarcem de la Roma, la Terni la Cascata delle Marmore, ca-i oarecum in drumul nostru...

Ginger, frumosi foc marinareii!

Ieri am fost la mare, pt prima data am ramas si dupa pranz, Eduard a dormit in carucior, dupa o ora s-a trezit si a mai dormit pe mine un pic...azi s-a trezit de la 7 si deja s-a plictisit, nu-l mai amuza nimic in casa...

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata! Cafea nu ofera nimeni?

am nevoie de una dubla; aseara am fost la spectacolul www.italiaromania.com/forum2000/topic.asp?whichpage=1&Forum_Title=Evenimente&Topic_Title=Callatis Euro Tour&CAT_ID=5&FORUM_ID=13&TOPIC_ID=3009" target="_blank">Baladele din Carpati, am ajuns acasa dupa miezul noptii.

Afara este innourat, sa speram ca maine putem si noi iesi pe undeva.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ginger00

V-am trimis ceva foto la mailul comun
Buone ferie e tutte

Mamica de gemenasi smecherasi

Pupiciei marinarasilor! Tare-s dragalasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
citat din mesajul lui Raluk31

Fetele,o intrebare : cum arata extrasul actului de nastere italian, modelul plurilingv, pe care l-ati folosit voi ca sa obtineti certificatul Ro de nastere al copilului? Pregatesc actele si nu sunt sigura.. am unul asa ca un tabel si scrie in it si fr si are 2 pagini..asta sa fie?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Raluka chiar daca raspund cu efect intarziat uite asa arata certificatul de nastere a lui Tobia, iar apostila a primit-o in 30 min.

Daca imi permiti iti dau un sfat, eu regret amarnic ca nu am depus dosarul in Italia ptr. certificatul de nastere roamnesc al copilului ptr. ca timpi din Ro. sunt incredibili (de o nesimtire totala), copilul meu azi are 7 luni si dosarul l-am depus cand avea 2 luni si inca mai astept sa-mi dea un raspuns, ptr. ca tipa de la primarie de aici nu stie cand va veni, dupa ce i-am dat "atentia" mi-a zis sapt. trecuta sa mai trec in fiecare sapt. sa vad daca nu a venit certificatul, ca ea nu poate suna la Buc. ca cei de acolo o reped la telefon.....

trage si tu concluzia singura ....

Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

mai recente !!!

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&Itemid=51&task=display&idx=5439" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui simonicutza

eu regret amarnic ca nu am depus dosarul in Italia ptr. certificatul de nastere roamnesc al copilului ptr. ca timpi din Ro. sunt incredibili ...........

mai recente !!!

acum depinde si de consulatul din Italia, te pot revuza politicos: nu avem coduri numerice personale ... acum nu mai stiu cum sta treaba, acum circa 2 ani auzisem ca cererile sunt mult mai mari decat codurile numerice personale alocate.

Mergi la inceput