Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

In sfarsit reusesc si eu sa intru.Cand am umpic de vreme nu merge netul...si tot asa..

Noi ne-am cam facut program.Ne trezim,iesim la plimbarica,pranz,somn,joaca,plimbarica si iar mancarica.Ma bucur enorm de mult ca mananca bine Ambra,cu asta nu am avut probleme niciodata.Plus ca lapticul a revenit si e totul bine.

raluca sa aiba multa,multa sanatate Anais!Sper sa o ajute papica,ti-am mai zis ca la Ambra asta a fost solutia.De cand mananca are rar probleme cu burtica.

stefania faci bine ca te mai relaxezi cu goblenuri.Imi aduc aminte ca i-am facut fioco la Ambra cand s-a nascut,si nu dormeam nici noaptea,pana l-am terminat.Daca veniti pe la Pisa sper sa ne vedem.

katiapam sanatate Giuliei!Pediatra ce a zis?

Noi vom merge la inceputul lunii viitoare in Rom.Mi-e cam groaza,dar am nevoie de o vacanta,sa mai ies din rutina asta...ca parca sunt un robot...aceleasi lucruri zi de zi.

dana ce harnicuta e Delia!Si pitica mea incepe sa-si deschida sertarele de la dulapiorul ei(cand sta in girello).Ieri si-a scos o fustita,si nu vroia sa mi-o dea nicicum.Pana la urma ne-am jucat de-a prinselea(eu o prindeam pe ea)si a uitat de dulap.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, imi pare rau ca tot sufera Anais, sper sa se amelioreze cand mai creste si se maturizeaza sistemul digestiv

Katia, posibil sa fi luat un virus intestinal daca vomita si are diaree...mi se pare cam mare febra pt dinti. Nu o forta cu papa, da-i ceai, sau ce lichide vrea sa nu se deshidrateze. Sanatate!

Roxali, frumoase pozele!

Azi am fost la mare de dimineata, Eduard mi-a cantat tot drumul la ducere, probabil era ora de cantat la gradinita , s-a jucat putin cuu nisip apoi l-am pus in carucior si ne-am plimbat pe mal ca nu stiu ce avea , era cam scancit, probabil il deranjeaza lumina puternica

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc fetelor...toti copilasi sant frumusei foc...mai tarziu incep sa se transforme...de ex al meu are tendinte...cand era mic nu manca mult ,merende deloc si acuma nu stiu cum sai mai reduc pofta de mancare...degeaba face sport ca sfinisce frigiderul.

Azi a mai aparut un dintisor ...deci avem 5...inca santem chitaite pana apare al 6 lea

Berarpiri ma bucur ca papa orice micuta si cred deja sa acomodat in noua casa...nunta cand o ai...apropo la anul cred ca voi fi nasa...tot mai sper sa-si gaseasca alti mai tineri...sa-mi spui cat se mai da la nunti.

fug ca nu ma lasa pitica

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

roxali nunta o am la sfarsitul lui august.O sa-ti zic cat se va da la nunta la care voi merge.Felicitari pt. dintisor!Ambra are doar 2 deocamdata.

Sunt cam preocupata,de aia sunt treaza la ora asta.Ma gandesc ca poate ii dau prea mult de mancare la Ambra.Fetelor nu stiti cantitatile(mai mult,sau mai putin) la o masa pt. un bb de 9 luni?Nu ma intelegeti gresit;doar ca nu vreau sa-i fac rau cu mana mea.Ambra mananca o farfurie mare de minestrina si un fuct.Mi se pare cam mult,avand in vedere ca are doar 9 luni.

Tot am incercat sa pun poze,dar un virus mi-a blocat anumite adrese,si nu mai pot.Sper sa-si faca timp sotiorul sa instaleze alt antivirus.

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimineata! E deja foarte cald pe la noi

Parca azi aniverseaza Silvia 8 luni, auguri!

Katia,cum se mai simte piccinica?

Andreea, bine ca totul a intrat in normal Referitor la mancarica, eu nu te pot ajuta

Mamii,te asteptam cu impresii

O zi buna tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna fetele!

Auguri pt Silvia!

Katia, a trecut febra Giuliei?

Berarpiri, vezi aici despre cantitati pe varsta...Oricum e orientativ, fiecare copil cu nevoile lui, bucura-te, ca vine varsta de 2 ani cu preferinte si te rogi de ea sa manance o lingurita de supa

Eu iar la ..se lucreaza la strada, nu mai am asfalt in fata casei si e un praf ...Da' maine cred ca plecam la mare cu o amica si scap de balamuc...

Mergi la inceput

micio multumesc.Stiu cum e sa iti bata ,,in cap".Sapt. trecuta,dupa ce ne-am mutat,in fiecare dim. incepeau la 8.30 sa bata cei de deasupra noastra.Bine macar ca au terminat in cateva zile.

M-am linistit acum,ca am vorbit si cu pediatra.Adevarul e ca ii dadeam umpic cam mult.Acum stiu cum trebuie sa fac.Ma duc sa ma pun si eu la somn cu sufletelul meu.

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
multumesc de urarile de sanatate
piccinica e bine nu mai are febra deloc
ieri a mincat destul de rau nu o fortez ca a si vomitat plus ca mi-a facut ieri diaree de 4-5 ori
acum se simte bine,azi a mincat tot si acum e la somnic
azinoapte de pe la 3 pina la 5 se trezea plingind de nu stiu cite ori
ne-a sarit din somn si noi ne-am pus in pat la 1
vara mai stam si noi pina asa tirziu ca ziua nu reusim sa stam deloc impreuna
Petro-auguri Sliviutei
Mamii e la relax a zis ca dupa nunta merge in concediu
o asteptam cu drag si foto
bine faci relaxeaza-te
Oana-o zi faina la mareeeeeee
Roxali-felicitari pt dintisor,fetita mare ce mai..
tare frumosi sint copiii si e super stabilimentul si plaja
Berarpiri-ei oricum maninca cit vor,uneori mai bine altele mai putin
si mie imi minca mai mult cind era mai mica acum mai putin dar important e ca maninca
de ceva timp a inceput sa manince bine seara,ziua mai putin

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

V-am trimis ceva foto la mailul comun
Buone ferie e tutte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi!

Auguri Delia si David de Alinutza!

Ginger,am vazut copilasii,maricei si tare simpatici! Cum reusesti tu sa te imparti intre ei cand esti singura..Cu unul nu-i intotdeauna usor

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput