Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Katiapam,saracul sotu tau ,il mai doare lovitura?
S-o vezi si pe Delia cat e de multumita cand face vreo prostie.
Ti-am zis cred ca si ea e innebunita dupa cepe si usturoi,mi le insira prin toata casa.
Cand ii zic ca nu-i voie si sa le lase in pace,vine si imi aduce mie o ceapa si una la tati.
Iti dai seama ca ne santajaza,cu spiritul ei de joaca.
Ea zice ca se joaca cu noi,ne da cate o ceapa la fiecare

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am facut cafea proaspata,proaspata..

quote:
citat din mesajul lui micio

Si Eduard a distrus tot in jur, parchetul ca arunca cu diverse din scaunul lui inalt, a batut cu coltul unei sticlute de parfum in blatul de langa chiuveta din baie si a sarit marmura...o sa ma puna proprietarul la munca silnica cand ne-om muta ca nu cred sa am sa-i platesc pagubele...Asa ca cine vrea sa renoveze casa l-as sfatui sa mai astepte pana mai cresc copiii...

Eduard-19.01.'06

multumim de sfat ..imi imaginez cate poate sa faca da' e asa de dulce cand e cuminte nu? ...mie tata imi zicea ca sunt ce-a mai cuminte copil da' numai cand dorm cat despre proprietar ..a nostru s-a asigurat din prima ne-a luat depozit prima 2 luni de chiriein avans +luna de chirie..am platit acum 6 ani cat asigurarea la masina pe un an de zile acu..si cand plecam vine sa verifice daca e tutto aposto si dupa aia se mai gandeste daca ne da banii..mama lor de...numai zic

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

ali multumesc de sfat cu papic... defapt si eu acum am renuntat la sa-i dau..i-am dat ieri o buc de mar si s-a mozolit cat s-a mozolit cu bucata aia ca nu vroia sa renunte o tinea strans in manauta si la urma ca sa vad ca ii ramasese o buc in gurita era sa se incece..off.. si eu mai era cu tot cu coaja dar eu n-am crezut ca o sa-i placa ca ea scuipa deobicei...dar ma vedea pe mine cum tai felii si bag in guramai mai imitatorii astia da' na asta e bine ca nu s-a inamplat nimic...

si multumesc si de sfat cu drum..imi imaginez ca la anul va fi mult mai greu cu piciul crescut... deja acumo vad ca a si inceput sa se plictiseasca cand inainte statea fara probleme in masina si dormea si chiar ii placea...

dana cum e in Liguria?
noi am fost in "tinerete" in Grosetto ..mama ce frumos a fost.. dar am fost fori stagione... dar se putea face si baita am avut noroc..am fost odata in mai si odata in octombrie

o zi buna la toate fetele..azi gata ma pun pe treaba...sper sa stau lontano...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun ...

Mergi la inceput

dana(daraban) sa ma scuze acum ali.. dar eu am descoperit pozele chiar daca le'ascuns
pun link-ul aici sper sa nu se supere dar are niste copilasi frumusei tareeeee

http://good-times.webshots.com/album/564041791hTSqZe
si am ras si eu de mica santajista cat sunt de mici si astuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
citat din mesajul lui slimatei
dana cum e in Liguria?
noi am fost in "tinerete" in Grosetto ..mama ce frumos a fost.. dar am fost fori stagione... dar se putea face si baita am avut noroc..am fost odata in mai si odata in octombrie

papa buuun ...

mie imi place Liguria, insa litoralul este cu pietris/stanci, mai sunt si portiuni cu nisip (ideal pt. copii), insa putine, iar marea este abrupta.

musai de vazut ar fi "cinque terre" http://www.liguriacinqueterre.com/ , noi le-am facut pe apa, o calatorie de o zi. Am luat vaporul de la Sestri Levante si am facut 2 opriri.
Am stat o saptamana, in fiecare zi mergeam la plaja in alta localitate (Chiavari, Rapallo, Santa Margherita Ligure).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele! Profit de faptul ca doarme Anais si butonez

Dana, prin zona am ajuns si noi intr-o iarna, mai exact la Porto Venere..ce vremuri,in fiecare weekend eram pe drumuri!

Ali,am vazut pozele, tare scumpi sunt copiii, ea cu curiozitatile ei,iar el asa protectiv

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
eu snt cu pitica cu febra de ieri
la amiaz nu a mincat decit 2 lingurite apoi a vomitat i-am dat doar laptic a baut jumate portia a adormit de amiaz apoi s-a trezit si a vomat iar si avea febra 39 apoi seara a vrut doar lapte a facut iar febra 39/6 upa ce ii scazuse apoi la 12 la fel iar supozitor apoi la 4 la fel
dimineata a baut laptele am mers la farmacie mi-a dat vitamine si mi-a zis sa continui cu supozitoarele care deja i-am pus 2 si a facut imediat dupa ce le-am pus diaree de 2 ori am pus al 3 acum sper sa nu mai faca sa isi faca efecrtul ca celelalte cum le-am pus nu au apucat sa isi faca efectul cu diareea

offf offff
sper sa isi revina,va pup

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,dar ce crezi ca are? Eu n-as sti ce sa-i fac in caz de febra...Sanatate,sa-si revina cat mai repede!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluca-multumesc
nu stiu ca e prima data cind are febra,nu a mai facut niciodata
poate dau caninii ca are imflamata gingia numai ca nu ma lasa sa ma uit asta de obicei nu-i place nu e ca acum nu ma lasa
i somnic si nu reusesc s-o adorm si cam vrea in brate

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Ali ce copii frumosi ai si eu nu-i cunoscusem pana acum.
Multumesc slimatei de link,chiar sunt bucuroasa ca i-am vazut,sunt intradevar frumosi

katiapam pot sa va spun doar sanatate,ca alte sfaturi nu am sa iti dau,ai facut deja tot ce as fi facut si eu.
Multa sanatate si rabdare !

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput