Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

deci s-ar putea sa nu ne inatalnim... nu de data asta poate data viitoarecand veniti voi la roma

noi ne-am gandit sa plecam macar asa am sarbatori si noi aniv de matrim. pe 31 acu' facem si noi vreo 4 anisorisi'i dam inainte incetisor,incetisor

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

si tu cu plapume pe jos? tare-s dragalasi cand sunt micuti

Mergi la inceput

Stefania, casa de piatra in continuare. Trebuie musai sa sarbatoriti.

Mergi la inceput

Stefania, casa de piatra in continuare. Trebuie musai sa sarbatoriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
acum am intrat doar sa citesc ce ati mai scris.
Intru dupa ce adoarme Delia sa va mai zic una alta

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Care mai de care va pregtiti bagajele...de pe 4 august ma voi gandi in ce directie sa apuc, mare sau munte...verde sau albastru...depinde de mandra,

Stefi daca nu reusesti anul asta sa mergi cat mai departe,de la anu e si mai greu...ca au mancarici sub talpi...daca nu are rau de masina,drum etc e ok...e super noaptea daca puteti circula,binenteles nu e valabil ptr Ro

Dana(danangie) ce mandrete de baiat.

Nu a adormit inca Delia sau ai adormit prima tu??

am pus si eu pozici ...daca tot sant singurica pe aici

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui slimatei

veramente uitasem un detaliu important..oare cum sa uit ....

recunoasteti personajele???

aha mai putine vorbe si mai multe fapte...bv fetele

poze

Mergi la inceput

Danangie stai linistita in privinta laptelui,dar daca plange seara cred ca are colici ,deci poate incerci Actenocol e omeopatic super bun.

Mami cred ca te pregatesti ptr ziua cea mare

De la mare am venit super multumita ca printesa a poftit(Stefi stai atenta !) la o piersica ,asa ca ,i-am ras 2 si le-a papat...ia care nu punea nici macar limbuta pe o fructa...partea nasola a fost la terasa cand s-a innecat cu o bucata din marginea pizzei...si a trebuit sai dea o palma zdravana dupa cap...ii mai dadeam la masa coltul paini sau schiacciata ,dar acuma nu-mi mai vine

o zi buna fetelor

poze

Mergi la inceput

quote:
"Nu a adormit inca Delia sau ai adormit prima tu??"

a adormit ea repede saraca,dar am mai avut eu treaba,am facut mancare ca numa la ore de astea reusesc.
Supa de varza am facut ,sa avem pe maine.Ne-o place f mult pe caldurile astea,o mancam rece de la frigider si ne racorim

Stii ca eu tot vreau sa vad poze cu voi si nu reusesc?
Unde ai pus tu pozele?
Ca la pozele de la semnatura nu sunt,imi zice ca e gol albumul.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Raluk31

Salutare,fetele!
Intru sa va spun in 2 vorbe ca am fost la spital si nu se intrevede o schimbare in viitorul apropiat! Nu mai e vorba numai despre boala de reflux,ci de disfunctii ale intregului tract digestiv..dr nu ne-a putut spune cand se va ameliora,probabil in cateva luni,cand va mai creste si va inlocui laptele cu hrana solida, in orice caz va fi toata viata sensibila intr-un fel sau altul. Asa ca mergem mai departe cu ranitidina si de la 4 luni incepem diversificarea direct cu "pape"..adica mancarica-mancarica?! Despre asta voi discuta in 15 cu pediatra, eu ma gandeam la cereale, multi recomanda asa si poate ar ajuta-o si in privinta constipatiei..dar nu stiu daca sunt borcanse care sa contina cereale

Stefi, ce harnica esti, draga! Nu stiu cand ai vreme de toate..

copilasii care au capatat "buba" sa le treaca repejor! Cat despre celelalte peripetii, trebuie sa fiu atenta si sa tin minte..poate pot preveni dinainte ca ea sa planuiasca ceva

O zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

imi pare tare rau de ea saracuta.
Sper sa ii treaca repede si sa nu fie sensibila toata viata cum zicea medicul

Mergi la inceput