Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 14
katiapam spune:
Ciao
Raluca-snatate micutei
sper sa se faca bine cit de curind cu papetel,imi pare rau
sanatate multa multa 
Dana7-te cred ca astepti feriile
dupa atita munca
si noi mergem in august cu prietenii undeva cite zile cu familiile copiii
macar citeva zile sa iesim din rutin
Stefania-esti tare harnicuta
bine ca agsesti timp pt toate
Micio-Daraban-imi pare rau pt bubitele copilasilor
sa treaca repede repede 
si sotul meu s-a lovit ieri la cap s-a aplecat si cind s-a ridicat a dat cu capul in coltul unei persiene de fier(obloane)si si-a crepat capul nu tare dar destul sa-si faca o rana in virful capului
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
quote:
citat din mesajul lui daraban
ciao fetelor
doarme DELIA si mai citesc si eu pe aici.
Cu dulapurile avem si noi probleme,adica le deschide pe toate si scoate toooot din ele.Cand incepe sa le puna la loc,pune o bucata,doua si se plictiseste,merge sa faca altceva
Se mai leaga de bideu,deschide apa si se spala pe maini.
Apoi scoate toate din dulapul de sub chiuveta si le baga in masina de spalat.Cand termina cu dulapul,trece la operatiunea inversa:masina de spalat-dulap.
Nici nu stiti cate lucruri avem prin masina de spalat.
Daca nu gasim ceva prin casa,ne zicem unu altuia ,ia cauta si in masina de spalat
imi incipui cit e de dulce si scumpa cu toate poznele ei
Giulia cind umbla la furat cite ceva eu o prind o ia la fuga cu tarcul toata bucuroasa de prada ei
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
slimatei spune:
dana..noi vroiam sa venim la Milano,(am mai fi vrut sa ajungem si la Pisa sa vedem turnu' pana nu se darama
si sa mergem si la Venetia.. dar toate asa in tur rapid ...nu ne opream doar la milano la un verisor de'al meu
..defapt am fi vrut sa mergem pana in Viena dar daca nu gasesc o pensiune mai ieftinioara sa-si odineasca oasele si okii, iulian macar vreo cateva ore, cred ca renuntam, defapt cred ca acum renuntam si din cauza lui stefy caci creste si nu prea mai sta cum statea inainte.. om vedea pana unde ne lasa sa ajungem..dar cred ca..pe zi ce trece renuntam la cat mai multe din cele propuse..
per prima o luasem asa cu o usurare..dar dupa ne-am gandit ca s-ar putea sa nu ne fie usor..dar vom vedea..daca in drum spre milano nu gasim problemecu fetitza ocazie om putea merge si mai departe..dar totul neprogramat ca e mai frum al improviso![]()
Roxali spune:
Salut fetelor...cu greu reusesc sa pacalesc mandra sa stea in box...incerc sa recuperez si revin...poate pe seara
Bine ai venit Adinaleguti...intre pitici nostri o dif de exact o luna.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Raluk am ras in hohote...se mai intampla.
Micio n-am ramas la mare ,ca am plecat cu "patronul" fabrici dupa mine...emai rau ca hitler...de fapt e prea cald ptr pitica sa stam prea mult...de cand a vomitat din cauza calduri mie frica
mai am de citit si de vazut pozici...ca nu ma lasa deloc....off
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
slimatei spune:
ali stai linistita recupereaza cu calm..eu azi impart
-ici la puiuti mici
deci pot sa le ofer si puiutilor tai cate 2 nu?
defapt eu chiar n-am facut nimic azi..rusinica mie
si ziceam ca am scapat de dependenta.. da' de unde ca m-am inchioadat la calc..cine ma mai scoate?![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
dana7mi spune:
Stefania, daca in perioada in care suntenti in trecere prin Milano si eu sunt acasa, te invit la o cafea.
slimatei spune:
dana cu mare placere.. nustiu cand plecam sigur, sigur, dar speram cat mai repede..ca nu se mai poate
voi plecati luna asta in concediu?
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun ...
dana7mi spune:
eu am cerut concediu ultima saptamana din iulie, Ale intra in vacanta. Am vrea sa mergem la mare, daca nana lui nu are alti oaspeti, speram ca ne primeste in vizita.
slimatei spune:
cam asa sta stefy in cot si mai nou ii place tare cu capul pe perna![]()
papa buuun ...