Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 13
daraban spune:
quote:
"Eduard ieri a facut buba la cap, se juca in parc langa o poarta de fier, si a cazut o fetita peste el si a venit cu capul in poarta...L-am dus acasa sa-i pun gheata, dar nu vroia sa tina..."
si Delia a facut o buba aseara la cap,in casa.
S-a impiedicat si a dat cu capul de dulap
off ce m-am suparat.I-am pus compresa cu apa rece ,dar nu i-a placut.
pupici la amandoi sa le treaba bubele

dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
daraban spune:
quote:
citat din mesajul lui Raluk31
Pusa pe fapte mari Giulia,bine ca mamica ei e vigilenta!
N-am plecat ca am uitat sa ma laudAnais a prins gustul rostogolirilor, numai ca inca nu reuseste sa-si scoata mana de sub ea daca ajunge pe burtica! Si ieri a ras prima data in hohote...
Ralucade Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
sunt tare draguti cand fac ceva nou,iar noi parintii nu mai putem de fericire
,sunt bucuria noastra cea mai mare.Si noi ne minunam zi de zi cand mai face Delia ceva nou,vei vedea cate satisfactii iti va da si de acum incolo

dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
quote:
citat din mesajul lui dana7mi
am simtit miros de cafea ... hop si eu. sper sa-mi treaca durerea de cap ... ca nu prea am chef de nimic.
cum stai cu durerea de cap?ti-a mai trecut de la cafea?
dana si
delia (11.03.2007)
dana7mi spune:
multumesc de intrebare. Ma simt mai bine, cred ca s-a adunat multa tensiune (la munca) ... si vrea sa vina mai repede vacanta ...
Raluk31 spune:
Salutare,fetele!
Intru sa va spun in 2 vorbe ca am fost la spital si nu se intrevede o schimbare in viitorul apropiat! Nu mai e vorba numai despre boala de reflux,ci de disfunctii ale intregului tract digestiv..dr nu ne-a putut spune cand se va ameliora,probabil in cateva luni,cand va mai creste si va inlocui laptele cu hrana solida, in orice caz va fi toata viata sensibila intr-un fel sau altul. Asa ca mergem mai departe cu ranitidina si de la 4 luni incepem diversificarea direct cu "pape"..adica mancarica-mancarica?! Despre asta voi discuta in 15 cu pediatra, eu ma gandeam la cereale, multi recomanda asa si poate ar ajuta-o si in privinta constipatiei..dar nu stiu daca sunt borcanse care sa contina cereale
Stefi, ce harnica esti, draga!
Nu stiu cand ai vreme de toate..
copilasii care au capatat "buba" sa le treaca repejor! Cat despre celelalte peripetii, trebuie sa fiu atenta si sa tin minte..poate pot preveni dinainte ca ea sa planuiasca ceva![]()
O zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
dana7mi spune:
Raluca, imi pare rau. Sa speram ca nu este nimic grav si in timp se va rezolva.
lui Anais Iasmina
Raluk31 spune:
Multumesc,Dana
Am uitat sa va intreb daca stiti cumva o statiune la mare nu foarte frecventata de turisti
Raluca
de Anais Iasmina
slimatei spune:
raluca un
-ic si multa sanatate lui Anais..ca altceva nustiu ce pot spune...
cat despre harniceala..nu ma mai lauda ca azi chiar n-am facut nik..am stat si am batut dejtele la pc
si am citit din urma pe forum..ehe ..
slimatei spune:
dana (daraban) trimit un
-ic si Deliei la buba sa treca mai repede
dana (7mi) si noi vrem in vacanta cat mai repede drept pt care vrem sa anticipam plecarea si sa o mai scurtam un pic...asta e ..e pt stefy ca nustiu cat si cum rezista la drum cuu masina..cat despre Ro am renuntat la idee![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
dana7mi spune:
Stefania, unde mergeti in vacanta?
eu vreau sa merg cu Ale ultima saptamana dina aceasta lun ala mare, in Liguria.
Raluca, cred ca mai peste tot litoralul italian este plin de turisti (chiar si de o zi).