Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 12
slimatei spune:
bine ai venit dana la
sper sa-ti treaca durerea de cap..
oana nustiu ce si cum si ce mobila aveau ei.. dar mie mi se parea interesant..iar celelalte mobile cu sertare car nu reuseau sa le intoarca le legau cu sfoara
ca la nebuni dar cum am mai zis in disperare de cauza incerci pe toate![]()
momentan ma mai ocup si de tb ca asta..o nigaiala..nu va zic..si tb sa-l fac cand stefy doarme..altfel vrea si ea..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
dana7mi spune:
nu cred ca este copil sa nu fie atras de sertare. Noi pe cele de la bucatarie le-am blocat, de altfel si frigiderul, insa acum se urca pe scaun si il deschide
.
Ale are alta pasiune, sa bata cu obiecte metalice in mobila de bucatarie (este rosie si lacuita), cred ca va imaginati ca a devenit pestrita (lacul sare foarte usor). Am cumparat eu o sticluta de oja rosie, insa tot se vede ....
dana7mi spune:
quote:
citat din mesajul lui slimatei
momentan ma mai ocup si de tb ca asta..o nigaiala..nu va zic..si tb sa-l fac cand stefy doarme..altfel vrea si ea..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun ...
trebuie sa ai rabdare si sa-ti placa, eu nu stiu sa fac asa ceva.
slimatei spune:
un
-ici lui Ale..
imi imaginez...
stefy de pe acum cum gaseste cate'o tanti cu lantcolier sau orice alta bijuterie la gat ..incerca sa le sugrume sa le ia..daca n'are din astea trage de urechi...
e dulce dar si rusinos..cand ma trezesc ca vreo tante o i-a in brate..vai ce papusa frumoasa
si ea sta le ele in brate cat are interesul ..dupa incepe scandalu'![]()
acu chiar ma retrag
o zi buna!
papa buuun ...
dana7mi spune:
quote:
citat din mesajul lui micio
Eduard ieri a facut buba la cap, se juca in parc langa o poarta de fier, si a cazut o fetita peste el si a venit cu capul in poarta...L-am dus acasa sa-i pun gheata, dar nu vroia sa tina...
Eduard-19.01.'06
dragutul de el, pupici sa-i treaca mai repede.
micio spune:
Si Eduard a distrus tot in jur, parchetul ca arunca cu diverse din scaunul lui inalt, a batut cu coltul unei sticlute de parfum in blatul de langa chiuveta din baie si a sarit marmura...o sa ma puna proprietarul la munca silnica cand ne-om muta ca nu cred sa am sa-i platesc pagubele...Asa ca cine vrea sa renoveze casa l-as sfatui sa mai astepte pana mai cresc copiii...
Stefania, chiar ca ai rabdare...nu mai spun de pricepere...
Eduard-19.01.'06
slimatei spune:
revenim si noi in pauza de masa..vad ca azi stefy a mancat mai binisor...defapt ieri pana seara nici nu a vrut sa stie de papica...acu' papa mama
, fata doarme..ce-mi pasa...ma duc la crosetat..cand o sa am timp o sa pun foto cu toate operele mele..nu sunt multe..dar mi-au tb cateva luni bune de munca
mersi de compliment oana..stii nu e chiar atat de pricepere vb cat e de rabdare si placere(in rest toate se fac,parol
)..si mai ales ca ar fi cam singurul lucru pe urma mea care ramane.. imi mai zicea cineva daca ar fi sa vand vre-un goblen cam cu cat l-as vinde... in primul rand ca mi-a adunat zilele cu orele ar fi insemnat un lavoro de 3 luni non-stop.. asta ce ar insemna ca nici 2000€ nu mi-ar ajunge sa i-au ...si apoi eu cu ce ma mai laud
ca banii se duc![]()
-ici la buba de baietel mici Eduard
papa buuun ...
slimatei spune:
azi am scapat sotul nu a venit la pranz(alte, vase de spalat(oale ,tigai , strange masa, dupa alte vase deh cad firmituri..mai pune mana si matura incaodata...oare de ce cand sunt singura acasa nu se face asa dezastru..oare merg pe sus
.. ..
acum de asta am mai mult timp caci nu a tb sa fac toate astea.. m-am scos cu un panin al volo
am recuperat din timp
si umblu fleaura pe forum![]()
of uneori monotonia asta te duceeee..dar ce sa-i facem...face parte din decor![]()
daraban spune:
ciao fetelor
doarme DELIA si mai citesc si eu pe aici.
Cu dulapurile avem si noi probleme,adica le deschide pe toate si scoate toooot din ele.Cand incepe sa le puna la loc,pune o bucata,doua si se plictiseste,merge sa faca altceva
Se mai leaga de bideu,deschide apa si se spala pe maini.
Apoi scoate toate din dulapul de sub chiuveta si le baga in masina de spalat.Cand termina cu dulapul,trece la operatiunea inversa:masina de spalat-dulap.
Nici nu stiti cate lucruri avem prin masina de spalat.
Daca nu gasim ceva prin casa,ne zicem unu altuia ,ia cauta si in masina de spalat![]()
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
daraban spune:
quote:
citat din mesajul lui katiapam
citeva pozici de la mare si cu fetele
ticker
de
Giulia (20/06/07)
v-am vazut la mare,frumoaselor!
dana si