Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
quote:
Originally posted by katiapam
am mincat faimosul kebab
iote-l ca tareee si-a mai meritat laudele
mi-a mers la inima
quote:
Originally posted by katiapam
Stefania pina la urma se intilneste cu toate
ei...as vrea eu.. oare reusesc??
multumim ioana numai eu nu am reusit sa spun la fete cat de frumusica am gasit-o pe Giulia..are niste oki... si e o dulcica...si cumincioara(am dedus din faptul ca am reusit sa o tin in brate fara sa spuna nimic..stefy nu prea sta la nimeni..scoate niste scancete.. da' oleaca tot a stat in brate la ioana... dar in schimb fata de Giulia s-a aratat foarte sociabila ..mbe..copil la copil trage
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
Raluk31 spune:
Frumoase pozicile, simpatice foc fetitele si mamicile
Danangie,multe luni inainte puiului tau!
Cristina,n-am apucat sa-ti urez succes cu scoala pe mai departe,sunt sigura ca vei reusi,asa ambitioasa cum esti!Cat despre timpul acordat forumului,e normal ca familia sa primeze.
-ici la tot poporul si o seara placuta!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
Raluca-multu de aprecieri
Giulia e mereu pusa pe fapte,scoate tot din comodini si arunca tot ce o incuriozische mai tine in mina si studiaza ce nu arunca imediat
eu adun dupa ea si tot asa
pt sertarele ei de hainite deja am gasit modalitate sa le blochez acum trebuie sa caut cumva la comodini ca de ieri dimineata a prins gustul,deja a nu stiu cita oara imprastie
pe linga lucrul ei ca e asa harnica imi fac si eu treaba plus ca mai are cosuletul cu prinsatori de haine apoi toate cepele si lucra de zor pe ele
Oana-super tortrile de la festa
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Pusa pe fapte mari Giulia,bine ca mamica ei e vigilenta!
N-am plecat ca am uitat sa ma laud Anais a prins gustul rostogolirilor, numai ca inca nu reuseste sa-si scoata mana de sub ea daca ajunge pe burtica! Si ieri a ras prima data in hohote...
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
Raluca-e asa frumos cind ride asa pt prima data
imi amintesc si eu de Giulia
e tare simpatica cu rostogolitul ai grija de acum ca prinde gustul ca sa nu cada din pat
a mea acum si-a ridicat tot parul in cap de cald cred parca e o pankista dupa ce ca are si parul cret dar e o dulceataaaaaa
o seara fainaaaaa
ticker
deGiulia (20/06/07)
slimatei spune:
neata haideti la cafeafetelor am facut proaspata
raluca si eu imi aduc aminte de clipele acelea..eu am reusit chiar sa o inregistrez.. era asa dulcica..e si acum dar atunci era pt prima data
ioana....stii ce am auzit eu prin giro cum se mai adapteaza unii parinti in disperare de cauza intorc comodinele si mobilierele cu sertarele spre perete..asta e..decat sa stea mereu dupa ele...
o zi buna ma retrag la smotru.. a inceput ziua in plin
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
micio spune:
Neata!
Cristina, bafta sa reusesti ce ti.ai propus!
Katia, frumoase pozele si fetele! Lui Eduard ii placea mai mult in apa la mare cand era mic, il plimbam cu colacul acum intra doar cu picioarele sa-si ia apa in galetica.
Stefania, iar poze cu bunataturi
Danangie, nu este usoara acomodarea cu bebe, mai ales cand plange si sufera de burtica, oricum esti o mamica rezistenta, felicitari!
Roxali, ati ramas pe la mare?
Mamii, inca te refaci dupa chef cred....
Eduard ieri a facut buba la cap, se juca in parc langa o poarta de fier, si a cazut o fetita peste el si a venit cu capul in poarta...L-am dus acasa sa-i pun gheata, dar nu vroia sa tina...
Eduard-19.01.'06
dana7mi spune:
am simtit miros de cafea ... hop si eu. sper sa-mi treaca durerea de cap ... ca nu prea am chef de nimic.
micio spune:
Stefania, eu asta cu sertarele la perete n-am auzit-o...pai devin impracticabile, doar nu muti mobila in casa sa scoti ceva din sertar , sau n-am inteles bine actiunea
Eduard-19.01.'06